Terug naar overzicht
Nieuws

Previder verkrijgt wederom SOC 2-verklaring

Ook dit jaar zijn wij er in geslaagd om de SOC 2-audit succesvol af te ronden en hebben we de bijbehorende verklaring ontvangen. Met deze rapportage tonen we aan dat wij de beveiliging en beschikbaarheid van onze dienstverlening beheersen volgens de hoogste internationale standaarden.
IT Security
SOC verklaring

SOC 2 verklaring

Het SOC 2 assurance rapport omvat een onafhankelijk oordeel over de beveiliging en beschikbaarheid van onze dienstverlening op het gebied van cloud en colocatie. Het rapport bevat een uitvoerige beschrijving van de processen bij Previder en de vele controlemiddelen die we inzetten om klantomgevingen en -gegevens te beschermen. Bij SOC 2 worden alle aspecten die van invloed zijn op de uiteindelijke dienstverlening aan klanten meegenomen.

Onze datacenters

Previder levert keiharde garanties om de beschikbaarheid, veiligheid en integriteit van data te garanderen. Naast de SOC 2-verklaring hebben we dit jaar ook de audits voor ISO 9001, 14001, 27001 en NEN 7510 weer succesvol doorlopen. Benieuwd naar onze certificeringen? Bekijk hier onze certificeringen.

Meer over colocatie

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zakelijke markt
-IT security

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.