Een effectieve cloudstrategie

Infrastructure as a Service (IaaS)

Previder IaaS wordt geleverd vanuit onze Twin Datacenters en is een solide basis voor het hosten van bedrijfskritische applicaties. Hiermee heb je de functionaliteit, flexibiliteit en eenvoud die je nodig hebt, en dat tegen transparante tarieven.
Probeer nu gratis
Infrastructure as a service

Infrastructure as a Service (IaaS): Robuust cloudplatform voor bedrijfskritische IT

Iedere organisatie heeft bedrijfskritische applicaties die van vitaal belang zijn voor bepaalde processen. Die applicaties geef je natuurlijk niet zomaar uit handen aan de eerste de beste. Het liefst houd je er zelf controle over. Maar alles in eigen huis houden wordt, met de snelle digitalisering en hoge eisen vanuit de gebruikers, steeds lastiger. De oplossing is Infrastructure as a Service, afgekort IaaS, van Previder.

Maak gratis account

Infrastructure as a Service
Houd je IT-budget in de hand

Pay-per-use: je betaalt alleen voor de capaciteit die je gebruikt, per uur. Geen hoge investeringen meer en geen bijkomende operationele kosten voor beheer en onderhoud. Met de scheduler zet je eenvoudig servers tijdelijk uit of juist aan, wanneer je meer capaciteit nodig hebt.

Nederlands en gecertificeerd

Jouw waardevolle data blijft gegarandeerd in onze eigen ultramoderne datacenters in Nederland. Je (kantoor)locaties kun je via glasvezel of (internet) VPN rechtstreeks koppelen met onze datacenters. Previder is gecertificeerd volgens ISO27001, ISO9001, ISO14001, ISO27017, ISO27018, NEN7510, SOC2 en PCI-DSS.

Zelf in control

Gebruikmaken van het Previder Portal is inbegrepen. Configureer & beheer virtuele servers, netwerken, back-up en veel meer in real-time met een paar muisklikken. Kies zelf de hoeveelheid vCPU, RAM en storage die je nodig hebt en in welk datacenter je deze wil uitrollen. Behoud overzicht van het actuele verbruik en financiële gegevens.

Bewezen technologie

Optimale performance van je applicaties met de nieuwste storage en snelste CPU's. Onze IaaS is gebaseerd op de bewezen betrouwbare virtualisatiesoftware VMware vSphere HA en je hebt een ruime keuze in OS. Zonder meerprijs maak je gebruik van dagelijkse snapshots en VM Backup. Met de API-functionaliteit automatiseer je de interactie tussen je eigen beheeromgeving en Previder IaaS.

Verhoog je bedrijfscontinuiteit

Het Previder IaaS-platform wordt beheerd door onze eigen engineers en 24/7 gemonitord. Het heeft een gerealiseerde uptime van 100% en er is een sterke SLA van toepassing.

Profiteer van professionele ondersteuning

Schakel rechtstreeks met een gesprekspartner die je business snapt en je verder helpt.

Vier varianten

Hulp bij kiezen: welke Infrastructure as a Service (IaaS) past bij jouw organisatie?

Wil je snel kunnen checken welke Infrastructure as a Service (IaaS) bij jouw organisatie past? Entry, Express, Performance of Premium? Bekijk en vergelijk in deze PDF de specificaties van de vier varianten.

Open PDF

Manage jouw IaaS vanuit ons self-service portal

Ons self-service portal biedt jou de mogelijkheid om jouw infrastructure as a service (IaaS) eenvoudig te beheren. Met slechts een paar klikken kun je de controle hebben over je IaaS-omgeving en virtuele servers. Het dashboard van onze IaaS-oplossing geeft je een overzicht van alle belangrijke informatie en statistieken, zodat je snel inzicht hebt in de prestaties van je infrastructuur. Of je nu nieuwe virtuele servers wilt implementeren, bestaande servers wilt wijzigen of bepaalde instellingen wilt aanpassen, ons self-service portal biedt de tools en functionaliteiten die je nodig hebt.

Infrastructure as a Service:
Dashboard

Infrastructure as a Service: Dashboard

Infrastructure as a Service:
IaaS omgeving

Infrastructure as a Service: IaaS omgeving

Infrastructure as a Service:
Overzicht virtuele servers

Infrastructure as a Service: Overzicht Virtuele Servers

Previder Infrastructure as a Service (IaaS) voorziet in de specifieke behoefte van verschillende sectoren.

Infrastructure as a Service voor de zakelijke markt

Infrastructure as a Service voor de zorg

Infrastructure as a Service voor corporaties

Infrastructure as a Service voor ontwikkelaars

it voor de zakelijke markt

Voor de zakelijke markt vormt Previder Infrastructure as a Service (IaaS) een robuust platform voor de opslag van bedrijfskritische data en applicaties.

Lees meer

it voor de zorg

Previder Infrastructure as a Service (IaaS) is NEN7510-gecertificeerd en is daarom geschikt voor het opslaan van patiëntdossiers en andere privacygevoelige informatie.

Lees meer

it voor corporaties

Previder Infrastructure as a Service (IaaS) is BIC 3.0-compliant en is daarom geschikt voor het opslaan van privacygevoelige huurdersinformatie.

Lees meer

it voor ontwikkelaars

Bij de Infrastructure as a Service (IaaS) van Previder heb je de flexibiliteit om eenvoudig capaciteit bij of af te schalen, op basis van pay-per-use. Ideaal bij wisselende workloads.

Lees meer
PaaS vs SaaS
29 aug. 2023

IaaS, PaaS en SaaS: wat past bij jouw behoefte?

IaaS, PaaS en SaaS: het zijn termen die je sinds de opkomst van de cloud overal tegenkomt. Maar waar hebben we het eigenlijk over? Waarin verschillen de diverse cloudservices? En welke past het beste bij wat jij en jouw organisatie nodig hebben?
Lees meer
NIS2
28 aug. 2023

NIS2 liveblog - continue updates!

Wat is NIS2 en wie moet er wat mee? In dit blog geven we je continue updates en duiding.
Lees meer
3 aug. 2023

Efficiënt en veilig werken in de zorg met een digitale werkplek en Office 365: hoe doe je dat?

Hoe realiseer je een veilige en efficiënte digitale werkplek voor zorgmedewerkers en integreer je applicaties, zoals Microsoft Office 365?
Lees meer
Previder
Probeer nu gratis
Maak direct je IaaS-account aan. Start vandaag nog en ontvang €100,- starttegoed!
Probeer nu gratis
Probeer nu gratis