Certificeringen

Previder levert keiharde garanties om de beschikbaarheid, veiligheid en integriteit van data te garanderen. Daarnaast neemt Previder duurzaamheid zeer serieus en neemt ze haar verantwoordelijkheid door zitting te nemen in overkoepelende brancheverenigingen. De volgende certificeringen liggen aan dit streven ten grondslag.
IT diensten

NEN7510

Sinds 2013 is Previder NEN7510 gecertificeerd waardoor de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie in de zorgsector kan worden gegarandeerd.

> Lees meer

ISO-certificering

Previder is ISO 9001:2015, 14001:2015, 27001:2013, 27017 en 27018 gecertificeerd. Hierdoor wordt o.a. de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van klantgegevens en -systemen gewaarborgd.

BREAAM 'excellent'

Volgens BREEAM is PDC1 het eerste datacenter in de wereld dat het predicaat BREEAM "excellent" mag dragen.

> Lees meer

DigiD Assurance

De clouddiensten van Previder voldoen aan de door de overheid gestelde beveiligingseisen aan DigiD applicatie-omgevingen.

> Lees meer

Dutch Cloud Community (DCC)

Previder is lid van de DCC die de belangen van de toonaangevende Nederlandse providers behartigt.

> Lees meer

Financieel Gezond Certificaat

Dit Financieel Gezond Certificaat geeft aan dat Previder tot de top van financieel gezonde bedrijven in Nederland behoort.

Dutch Datacenter Association

De Dutch Datacenter Association (DDA) verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met als missie het versterken van de economische groei en het profileren van datacenters in de samenleving.

> Lees meer

Previder is lid van Nederland ICT

Previder is lid van Nederland ICT. Met een achterban die € 30 miljard omzet en meer dan 250.000 medewerkers telt, is Nederland ICT dé belangen-behartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector.

> Lees meer

SOC2

De SOC2-verklaring aan Previder is een belangrijke stap en bevestiging in het aantoonbaar voldoen aan de strenge eisen op het gebied van uitbestede ICT diensten en cloud computing.

PCI-DSS

Met deze certificering garanderen we klanten van onze datacenters dat financiële transacties veilig worden uitgevoerd.

> Lees meer

Partnerstatussen

Als strategisch IT-partner werken wij met de meest vooraanstaande merken. We zijn dan ook trots partner te zijn van vele leveranciers die best-of-breed-oplossingen bieden in de markt. Met deze ruime keuze kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn.

Onze partnerstatussen
Partnerstatussen sept 2023