Focus op je kerntaken

Platform as a Service (PaaS)

Previder Platform as a Service (PaaS+) is het cloudplatform om applicaties en websites met een hoge dynamische workload te hosten, inclusief de paas service-functionaliteit. Zonder hoge investeringen te doen schep je ruimte voor je DevOps-team. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over updates, onderhoud en complexe beheerwerkzaamheden.
Probeer nu gratis
Platform as a Service PaaS

Bespaar kosten en kies voor meer eenvoud met Platform as a Service (PaaS)

In het verleden bouwden softwareleveranciers zelf hostingomgevingen om applicaties te hosten. Dat vereiste de nodige kennis van servers en software om alles veilig on-premise te houden. Met vaak als gevolg complexe softwarestacks, frequente updates, hardware-onderhoud en flinke investeringen in een on-site-omgeving. Al met al een tijdrovende en kostbare oplossing.

Wat maakt Previder's Platform as a Service (PaaS+) anders?

Previder Platform as a Service (PaaS+) biedt een breed scala aan functies en services, inclusief de efficiënte beheer van paas service, zodat je je kunt richten op je kerntaken. Een van de grootste voordelen van de cloud is de ‘pay-per-use’-belofte. Die belofte wordt bij andere aanbieders grotendeels ingelost, maar een kanttekening is wel op zijn plaats. Want ook bij conventionele pay-per-use-aanbieders betaal je alsnog voor resources die je niet nodig hebt. Dat is nu verleden tijd, want met Previder PaaS+ betaal je alleen voor resources die je daadwerkelijk gebruikt.

  • Bespaar tijd en geld op infrastructuurbeheer
  • Schaalt automatisch mee met jouw behoeften
  • Ideaal bij wisselende workloads op je omgeving
  • Betaal alleen voor daadwerkelijk gebruik
  • Minder risico op uitval door automatisch schalen bij pieken

Vereenvoudig je ontwikkeling met Platform as a Service (PaaS)

Met Platform as a Service (PaaS) wordt de complexiteit van je IT-omgeving en development geïntegreerd. Ontwikkelaars kunnen rechtstreeks op de omgeving werken, waardoor de tijd van ontwikkeling tot deployment aanzienlijk wordt verkort. Developers hoeven zich geen zorgen meer te maken over de installatie en het onderhoud van servers, patches, upgrades en netwerken. Zo kunnen zij zich volledig concentreren op het creëren van applicaties.

Maak gratis account

Focus op je code, niet op je infrastructuur

Start direct met ontwikkelen en laat Previder je complete infrastructuur regelen.

Profiteer van professionele ondersteuning

Schakel rechtstreeks met een gesprekspartner die je business snapt en je verder helpt.

Houd regie over je cloudinfrastructuur

Met Previder PaaS+ houd je de vrijheid om te koppelen met andere cloudplatformen.

Zekerheid in performance, uptime en beveiliging

Met Previder PaaS+ profiteer je direct van de hoogste mogelijke standaarden.

Betaal alleen voor wat je echt gebruikt

Alleen Previder PaaS+ schaalt automatisch mee. Dat scheelt je veel tijd en geld.

Configuratiescherm platform as a service

PaaS Cloud Configuratie

Het gebruiksvriendelijk PaaS configuratie dashboard biedt een overzicht van diverse configuratieopties voor ons PaaS-platform. Het dashboard toont een intuïtieve gebruikersinterface waar gebruikers eenvoudig toegang hebben tot functies zoals het beheren van applicaties, het instellen van resources en het configureren van services. De georganiseerde structuur van het dashboard maakt het mogelijk om de gewenste configuraties te implementeren en gebruikers de mogelijkheid te bieden om snel te reageren op veranderende zakelijke behoeften.

PaaS Marketplace

In onze digitale PaaS marketplace worden verschillende diensten en applicaties voor ontwikkelaars aangeboden. Gebruikers kunnen navigeren door een gevarieerd aanbod van softwaretools, services en integraties die beschikbaar zijn binnen het PaaS platform. Gebruikers kunnen dankzij de marketplace binnen ons PaaS-platform gebruik maken van diverse applicaties in de PaaS omgeving.

Maak gratis account
Marketplace platform as a service
Performance dashboard platform as a service

PaaS Cloud Performance Dashboard

Het PaaS Performance dashboard biedt een uitgebreid overzicht van de belangrijkste prestatiegegevens van het PaaS-platform zoals Cluster Pod Usage, Cluster Pod Capacity, Cluster CPU Usage, Cluster CPU Capacity, Cluster Memory Usage, Cluster Memory Capacity, Cluster Disk Usage en Cluster Disk Capacity. Daarnaast geeft het dashboard ook inzicht in de deployments, deployment replicas, pods running pods pending en het aantal nodes. Met deze gegevens krijgen gebruikers een beeld van de gezondheid en prestaties van hun cluster waardoor ze potentiële knelpunten en optimalisatiemogelijkheden kunnen identificeren. Dit draagt bij aan het effectieve beheer en de continue verbetering van het cluster, waardoor de algehele prestaties en betrouwbaarheid worden gewaarborgd.

%}

Kubernetes op ons Platform as a Service (PaaS)

Kubernetes

Kubernetes is een orkestratie-platform om containers te beheren. Je kunt ze direct op het platform laten landen, zodat je je niet meer druk hoeft te maken om virtuele machines.

Meer over Kubernetes
Kubernetes dashboard

Kubernetes Dashboard

Om Kubernetes zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor ontwikkelaars en er zo veel mogelijk inzicht in te krijgen, hebben we op PaaS+ meerdere dashboards beschikbaar gemaakt. Werk je liever met het 'standaard' Kubernetes dashboard, het Grafana Kubernetes dashboard of het Prometheus Kubernetes dashboard? De keuze is aan jou.

Meer over Kubernetes dashboards
BitNinja

Kubernetes BitNinja add-on

BitNinja security is een beveiligingsadd-on voor Previder PaaS+, waarmee je platform optimaal beschermd blijft tegen hackers en kwaadaardige activiteiten.

Meer over BitNinja add-on

“Een van de grootste voordelen van Previder Platform as a Service (PaaS+) is dat we binnen een kwartier een compleet werkende omgeving kunnen neerzetten.”

Gerben Grootenhuis - Projectmanager ICT bij Plegt-Vos
Bekijk case

Technische pluspunten van ons Platform as a Service

Een unieke combinatie van pluspunten maakt Previder Platform as a Service (PaaS+) tot de ideale keuze voor de ambitieuze ontwikkelaar. Wil je meer weten over alle technische voordelen die Previder Platform as a Service (PaaS+) jou biedt? Download dan deze pdf!

Download gratis pdf
Platform as a Service add ons

Previder Platform as a Service (PaaS+) is het ideale platform voor ontwikkelaars en teamleads die tijd en kosten willen besparen.

Software ontwikkelen

Bedrijfsapplicatie hosten

CMS- of e-commerce-sites

Focus op je code, niet op je infrastructuur

Jij start direct met ontwikkelen, wij regelen je complete infrastructuur. Creëer eenvoudig je werkomgeving in de gewenste taal. Dankzij een geautomatiseerd systeem staat jouw omgeving binnen enkele minuten overeind.

Jouw betrouwbare basis

Met Previder Platform as a Service (PaaS+) heb jij een uiterst solide basis voor de hosting van je bedrijfsapplicaties. Betrouwbaar, flexibel en kostenefficiënt.

Perfecte performance en écht pay-per-use

Grote verschillen in piek en dal van je omgeving? Dan betaal je vaak voor de hoogste piek. Met Previder Platform as a Service (PaaS+) werkt het anders. Jij geeft de kaders aan en betaalt alleen voor wat je gebruikt, zonder in te boeten op performance.

PaaS vs SaaS
29 aug. 2023

IaaS, PaaS en SaaS: wat past bij jouw behoefte?

IaaS, PaaS en SaaS: het zijn termen die je sinds de opkomst van de cloud overal tegenkomt. Maar waar hebben we het eigenlijk over? Waarin verschillen de diverse cloudservices? En welke past het beste bij wat jij en jouw organisatie nodig hebben?
Lees meer
Wat is PaaS?
29 jun. 2023

Wat is PaaS en wat zijn de voordelen van Previder PaaS+?

Ontdek de kracht van PaaS (Platform as a Service)! Leer over PaaS en zijn voordelen en start innovatieve softwareoplossingen
Lees meer
Chat GPT gevaren
24 mei 2023

De security- en privacy-gevaren van ChatGPT/OpenAI in je bedrijfsomgeving

ChatGPT. Superhandig, dat is je vast niet ontgaan. Maar aan alle goede (en gratis) handigheden zit vanzelfsprekend een keerzijde. Wat zijn de gevaren van ChatGPT?
Lees meer
Previder
Probeer nu gratis
Ga direct 30 dagen gratis aan de slag met Previder PaaS+ en ontdek zelf de voordelen.
Probeer nu gratis
Probeer nu gratis