Terug naar overzicht
Techblogs

BitNinja: security add-on op Previder PaaS+

Door: Jurjen Bergsma
BitNinja

Wanneer je gebruikmaakt van Platform as a Service, is het natuurlijk fijn om te weten dat je platform goed beveiligd is en je hier geen omkijken naar hebt. BitNinja is een security add-on die wij beschikbaar hebben gemaakt op Previder PaaS+ en die door al onze gebruikers geïnstalleerd kan worden.

Wat is BitNinja?

BitNinja is een gebruiksvriendelijke, security-as-a-service serververdedigingstool. Het beschermt jouw server tegen hackers, botnets, aanvallers en kwaadaardige activiteiten, met minimale inspanning en onderhoud van jouw kant. Alle servers die door BitNinja worden beschermd, verzamelen informatie over aanvallen en wisselen deze met elkaar uit. Zo wordt er een kennisbank opgebouwd, ook wel bekend als het 'Defense Network'. Gedetecteerde aanvallen en geblokkeerde IP's worden onmiddellijk gerapporteerd aan alle beschermde servers wereldwijd, waardoor een nog harder schild tegen aanvallen ontstaat.

Maak gebruik van BitNinja op Previder PaaS+

Wil je weten hoe je gebruik kunt maken van BitNinja op Previder PaaS+? Kijk onderstaande demo om te ontdekken hoe het precies werkt en jij optimaal beveiligd bent.

Probeer Previder PaaS+ 30 dagen gratis en test o.a. BitNinja

  • Ongelimiteerd aantal gebruikers
  • Geen creditcard vereist
  • 30 dagen volledige functionaliteit
  • Binnen 1 minuut aan de slag

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor ontwikkelaars
-Veilig en betrouwbaar werken
-Platfom as a Service

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.