Terug naar overzicht
Techblogs

BitNinja: security add-on op Previder PaaS+

BitNinja security is een beveiligingsadd-on voor Previder PaaS+, waarmee je platform optimaal beschermd blijft tegen hackers en kwaadaardige activiteiten. Met BitNinja profiteer je van een gebruiksvriendelijke en geavanceerde serververdedigingstool die informatie uitwisselt met andere beveiligde servers wereldwijd, waardoor een krachtig 'Defense Network' ontstaat. Ontdek hoe BitNinja jouw Previder PaaS+ platform beveiligt en zorgt voor een optimale hostingervaring.
Door: Jurjen Bergsma
PaaS
BitNinja

Bitninja security op Previder PaaS+

Wanneer je gebruikmaakt van onze Platform as a Service, is het natuurlijk fijn om te weten dat je platform goed beveiligd is en je hier geen omkijken naar hebt. BitNinja is een security add-on die wij beschikbaar hebben gemaakt op Previder PaaS+ en die door al onze gebruikers geïnstalleerd kan worden.

Wat is BitNinja?

BitNinja is een gebruiksvriendelijke, security-as-a-service serververdedigingstool. Het beschermt jouw server tegen hackers, botnets, aanvallers en kwaadaardige activiteiten, met minimale inspanning en onderhoud van jouw kant. Alle servers die door BitNinja worden beschermd, verzamelen informatie over aanvallen en wisselen deze met elkaar uit. Zo wordt er een kennisbank opgebouwd, ook wel bekend als het 'Defense Network'. Gedetecteerde aanvallen en geblokkeerde IP's worden onmiddellijk gerapporteerd aan alle beschermde servers wereldwijd, waardoor een nog harder schild tegen aanvallen ontstaat.

Meer over PaaS

BitNinja gemakkelijk installeren

Naast de robuuste beveiligingsmogelijkheden die BitNinja biedt, heeft het ook een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. Het installatieproces is eenvoudig en vereist geen uitgebreide technische kennis. Zodra BitNinja is geïnstalleerd op Previder PaaS+, begint het direct met het monitoren en beschermen van je server.

Bekijk bovenstaande video om de gemakkelijke installatie van BitNinja te bekijken en om de functionaliteit van BitNinja security op Previder PaaS+ platform in actie te zien.

Probeer BitNinja gratis!

BitNinja security

BitNinja maakt gebruik van een uitgebreide reeks beveiligingsmodules die verschillende soorten aanvallen en bedreigingen kunnen detecteren en blokkeren. Deze modules omvatten onder andere Web Application Firewall (WAF), Intrusion Detection System (IDS), Malware Detection, en Log Analysis. Samen bieden ze een gelaagde beveiligingsaanpak die je server beschermt tegen diverse bedreigingen.

Bitninja houdt je server veilig

Een ander voordeel van BitNinja is de adaptieve verdedigingstechnologie. Dit houdt in dat het systeem voortdurend leert van nieuwe aanvalspatronen en zichzelf aanpast om te anticiperen op toekomstige bedreigingen. Hierdoor blijft je server altijd up-to-date met de nieuwste beveiligingsprotocollen en ben je beschermd tegen opkomende dreigingen.

Gedetailleerde rapporten met BitNinja

BitNinja biedt ook gedetailleerde rapporten en statistieken over de beveiligingsstatus van je server. Je kunt inzicht krijgen in de gedetecteerde aanvallen, geblokkeerde IP-adressen en andere relevante informatie. Deze rapporten helpen je om de beveiliging van je platform verder te optimaliseren en eventuele zwakke plekken aan te pakken.

Minimale impact van BitNinja op de snelheid van je platform

Bij het gebruik van BitNinja hoef je je geen zorgen te maken over de prestaties van je server. Het systeem is geoptimaliseerd om minimale impact te hebben op de snelheid en prestaties van je platform. Hierdoor kun je genieten van zowel uitstekende beveiliging als een soepele gebruikerservaring.

Bitninja wordt voortdurend geüpdate

BitNinja wordt voortdurend bijgewerkt en verbeterd door een team van beveiligingsexperts. Ze volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cyberbeveiliging en passen de beveiligingsprotocollen van BitNinja dienovereenkomstig aan. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op een state-of-the-art beveiligingsoplossing die voortdurend evolueert om je te beschermen tegen de meest geavanceerde bedreigingen.

BitNinja als security add-on

Kortom, BitNinja is een waardevolle aanvulling op Previder PaaS+ waarmee je zonder zorgen kunt profiteren van een goed beveiligd platform. Met zijn geavanceerde beveiligingsfuncties, gebruikersvriendelijke interface en constante updates biedt BitNinja een krachtig schild voor jouw Previder PaaS+ omgeving, zodat je met vertrouwen kunt genieten van een veilige en betrouwbare hostingoplossing.

Maak gebruik van BitNinja op Previder PaaS+

Wil je weten hoe je gebruik kunt maken van BitNinja op Previder PaaS+? Kijk de demo bovenaan deze pagina om te ontdekken hoe het precies werkt en jij optimaal beveiligd bent.

Probeer BitNinja 30 dagen gratis! Maak direct jouw PaaS 30 dagen free trial account aan.

Maak direct je account aan en probeer Previder PaaS+ 30 dagen gratis!

  • Ongelimiteerd aantal gebruikers
  • Geen creditcard vereist
  • 30 dagen volledige functionaliteit
  • Binnen 1 minuut aan de slag

Maak gratis account aan

Meer weten over BitNinja of Previder PaaS+?

Neem contact op met jouw accountmanager of neem contact op via onze contactpagina.

Lees hier alles over: