Een effectieve cloudstrategie

Kubernetes as a Service

Met Kubernetes as a Service kunnen ontwikkelaars apps in containers implementeren, draaien en schalen zonder dat ze omkijken hebben naar de onderliggende infrastructuur, updates, onderhoud en beheerwerkzaamheden. Waar het voorheen al mogelijk was te werken met Kubernetes op Previder's Platform as a Service (PaaS+), profiteren ontwikkelaars nu van veel nieuwe vrijheden en functionaliteiten met Kubernetes as a Service op ons stabiele IaaS-platform.
Gratis account
Kubernetes cluster

Groeiende behoeften op het gebied van Kubernetes as a Service

Al enkele jaren maken developers gebruik van Kubernetes op Platform as a Service van Previder, genaamd PaaS+. Door de jaren heen zijn de behoeften van developers gegroeid en liepen zij bij de inzet van Kubernetes op PaaS+ in bepaalde gevallen tegen beperkingen aan. Specialisten van Previder hebben deze feedback ter harte genomen en verwerkt in Kubernetes as a Service, dat nu beschikbaar is op het stabiele IaaS-platform vanuit het Previder Portal. Met Kubernetes as a Service zijn er een aantal handige, nieuwe opties beschikbaar. Zo is het – in het kader van redundantie - mogelijk een cluster over de twee datacenterlocaties van Previder tegelijk uit te rollen. Bovendien kunnen klanten KaaS in een hybride opzet met de rest van de IaaS-omgeving of in combinatie met andere resources in de datacenters gebruiken. Er is meer keuzevrijheid bij gekomen. Bekijk alle voordelen in onderstaand overzicht.

Kubernetes Service (K8S) op PaaS+ Demo

Bekijk onderstaande demo over kubernetes op ons PaaS platform om er meer over te weten te komen. Geinteresseerd in Kubernetes op IaaS? Neem dan contact met ons op.

Kubernetes as a Service
Geen omkijken naar infrastructuur

Als developer wil je je bezighouden met je kerntaak: software ontwikkelen. Met Kubernetes as a Service heb je geen omkijken naar de infrastructuur, de updates, het onderhoud en de beheerwerkzaamheden.

Vertrouwd

Je kunt jouw applicaties snel en eenvoudig laten landen op ons stabiele cloudplatform, vanuit onze eigen high-end datacenters in Nederland. Daarnaast leveren onze specialisten hierop zelf de support.

Redundantie

Met Kubernetes as a Service is het nu mogelijk clusters tegelijk uit te rollen over de twee datacenterlocaties van Previder.

Hybride gebruik met andere (IaaS-)resources

Je kunt Kubernetes as a Service in een hybride opzet met de rest van de IaaS-omgeving of in combinatie met andere resources in de datacenters gebruiken.

Meer (keuze)vrijheid

Je profiteert van veel keuzevrijheid, denk aan autoscaling, het instellen van limieten, de keuze van de CNI, sizing van de nodes en de optie om Kubernetes-upgrades zelf uit te voeren of juist door Previder te laten verzorgen.

Kubernetes as a Service voor ontwikkelaars

Ontwikkelaars die Kubernetes (K8s) gebruiken om applicaties te ontwikkelen, kunnen gebruikmaken van Kubernetes as a Service. Kies wat bij jou past: Kubernetes op PaaS+ of Kubernetes op onze stabiele IaaS-omgeving (KaaS), waarbij je gebruikmaakt van meer functionaliteiten en vrijheden.

Kubernetes as a Service voor ontwikkelaars

Kubernetes as a Service voor ontwikkelaars

Als developer wil je je bezighouden met je kerntaak: het ontwikkelen van software. Previder zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar de onderliggende infrastructuur en de bijbehorende updates en beheerwerkzaamheden.

Lees meer
Migreren naar IaaS
22 feb. 2024

Migreren naar Previder IaaS: hoe gaat dat?

Hoe gaat een IaaS-migratie in zijn werk? Lees hier alles over een IaaS-migratie in 6 stappen.
Lees meer
PaaS vs SaaS
29 aug. 2023

IaaS, PaaS en SaaS: wat past bij jouw behoefte?

IaaS, PaaS en SaaS: het zijn termen die je sinds de opkomst van de cloud overal tegenkomt. Maar waar hebben we het eigenlijk over? Waarin verschillen de diverse cloudservices? En welke past het beste bij wat jij en jouw organisatie nodig hebben?
Lees meer
Wat is PaaS?
29 jun. 2023

Wat is PaaS en wat zijn de voordelen van Previder PaaS+?

Ontdek de kracht van PaaS (Platform as a Service)! Leer over PaaS en zijn voordelen en start innovatieve softwareoplossingen
Lees meer
Previder
Gratis account aanmaken
Ervaar zelf de voordelen van Kubernetes as a Service. Maak een gratis account aan.
Gratis account
Gratis account