Een effectieve cloudstrategie

Colocatie in ons datacenter

Colocatie biedt jouw organisatie de mogelijkheid om je servers veilig en betrouwbaar onder te brengen in een van onze datacenters in Nederland. Plaats je IT-infrastructuur in een rack, suite of cage in de Previder Datacenters. Met onze 24/7 monitoring en uitstekende connectiviteit bent je altijd online en bereikbaar. Lees hier alles over colocatie in Nederland.
Download gratis checklist
Datacenter colocatie

Colocatie: Private racks, cages & suites

Colocatie in Nederland: betrouwbare cloud opslag voor uw bedrijf. Server colocatie biedt organisaties de mogelijkheid om hun servers fysiek onder te brengen in een van onze eigen datacenters in Nederland, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare omgeving. Een private rack is een eigen, afsluitbaar rack in een van onze datacenters met 24/7 toegang. De racks zijn geplaatst in gesloten cold corridors en voorzien van twee gescheiden stroomfeeds. Meer ruimte nodig? We bieden ook cages en complete suites.

Download gratis checklist

Colocatie in het donker
De beste omgeving voor je IT-apparatuur

Koeling, stroom, netwerkaansluitingen, beveiliging en zelfs goede koffie: alles is redundant aanwezig.

24/7 toegang

Met je eigen toegangspas heb je altijd toegang tot je eigen IT-apparatuur.

Carrier-neutraal

De Previder-datacenters zijn carrier-neutraal. Dat betekent dat je vrij bent in de keuze voor een netwerkleverancier. Wij leveren dataverbindingen van de belangrijkste infrastructuurleveranciers in Nederland.

Heldere garanties

Previder levert harde garanties voor de beschikbaarheid, veiligheid en integriteit van je data. Dit doen we mede op gromd van certificeringen als NEN7510, ISO9001, ISO27017 en ISO27018.

  • Previder search
  • Previder search
  • Previder search
  • Previder search
  • Previder search
  • Previder search
  • Previder search

"Wij kozen voor Previder omdat ze de datacentervoorzieningen zoals colocatie vele malen kostenefficiënter kunnen aanbieden"

Eric van Laar - Projectmanager Vitens
Bekijk case

Server colocatie Nederland

Met server colocatie bij Previder weet je zeker dat jouw servers veilig en vertrouwd staan in onze twee eigen datacenters in Oost-Nederland. Onze datacenters zijn geografisch gescheiden en bieden maximale connectiviteit en redundantie. Het eerste datacenter ligt bij ons hoofdkantoor aan de Expolaan 50 in Hengelo, het tweede datacenter in Hengelo-Zuid aan de Barnsteenstraat 15. Wij begrijpen dat de continuïteit van jouw IT-fundament essentieel is en bieden daarom betrouwbare colocatie en cloud diensten met een uptime garantie van 99,999% aan vanuit onze 100% Nederlandse datacenters. Zo creëren wij rust voor jou zodat jij je volledig kunt richten op je core business. Ga voor veilige colocatie in Nederland. Neem contact op over de colocatie mogelijkheden in onze datacenters.

Onze datacenters

%}

Hoeveel rackspace heb je nodig bij colocatie?

Previder biedt private rackspace aan in handige pakketten. Maak zelf de keuze die het beste past bij wat jij nodig hebt.

Rackspace

Colocatie: 1/4 Private Rack

- 1/4 (10HE) Private Rack
- Single feed
- 24/7 toegang
- Burstable bandbreedte
- Remote Hands

Colocatie: 1/2 Private Rack

- 1/2 (22HE) Private Rack
- Gescheiden A+B feed
- 24/7 toegang
- Burstable bandbreedte
- Remote Hands

Colocatie: Full Private Rack

- Heel (46HE) Private Rack
- Gescheiden A+B feed
- 24/7 toegang
- Burstable bandbreedte
- Remote Hands

Misschien ook interessant:

Previder Datacenters Connectivity Rackspace

Passend bij de behoeften van sectoren

Met colocatie bij Previder ben je verzekerd van oplossingen die aansluiten op de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Colocatie voor bedrijven

Colocatie voor de zorg

Colocatie voor corporaties

Colocatie voor ontwikkelaars

it voor bedrijven

Data moet altijd beschikbaar zijn en bij een calamiteit moet je snel weer up and running zijn met je data, want tijd is geld. Dankzij de datacenters van Previder is jouw data veilig en snel weer beschikbaar.

Lees meer

it voor de zorg

In de zorg gelden strenge eisen met betrekking tot het opslaan van data. De datacenters van Previder voldoen aan alle normeringen en hebben de juiste certificeringen, waaronder NEN7510.

Lees meer

it voor corporaties

In de corporatiewereld gaat het bij data vaak om privacygevoelige gegevens van bijvoorbeeld huurders. Previder is BIC 3.0-compliant. Dat betekent dat deze data aantoonbaar veilig is in onze datacenters.

Lees meer

it voor ontwikkelaars

Onze colocatie oplossing biedt softwareontwikkelaars de ideale omgeving voor betrouwbare en snelle hosting van hun applicaties, zonder zich zorgen te hoeven maken over de infrastructuur. Wij beschikken over eigen, 100% Nederlandse datacenters.

Lees meer
PaaS vs SaaS
29 aug. 2023

IaaS, PaaS en SaaS: wat past bij jouw behoefte?

IaaS, PaaS en SaaS: het zijn termen die je sinds de opkomst van de cloud overal tegenkomt. Maar waar hebben we het eigenlijk over? Waarin verschillen de diverse cloudservices? En welke past het beste bij wat jij en jouw organisatie nodig hebben?
Lees meer
NIS2
28 aug. 2023

NIS2 liveblog - continue updates!

Wat is NIS2 en wie moet er wat mee? In dit blog geven we je continue updates en duiding.
Lees meer
3 aug. 2023

Efficiënt en veilig werken in de zorg met een digitale werkplek en Office 365: hoe doe je dat?

Hoe realiseer je een veilige en efficiënte digitale werkplek voor zorgmedewerkers en integreer je applicaties, zoals Microsoft Office 365?
Lees meer
Previder
Gratis checklist aanvragen
Waar moet je op letten bij colocatie in een van onze datacenters? Vraag de gratis checklist aan.
Gratis checklist aanvragen
Gratis checklist aanvragen