Een effectieve cloudstrategie

Rackspace

Zoek je de juiste datacenterfaciliteiten voor jouw hardware? In onze Previder datacenters kun je rackspace huren en gebruikmaken van onze high-end faciliteiten, zoals stroomvoorziening, klimaatbeheersing, connectiviteit en beveiliging.
Download gratis specsheet
Rackspace

Bij Previder kun je rackspace huren in een 19" rack in één van de datazalen van onze Previder datacenters. Onze rackspace wordt verhuurd inclusief stroomaansluiting, maar exclusief stroomverbruik. Vooraf koop je een bepaalde hoeveelheid stroomverbruik in, maar het werkelijk verbruik wordt achteraf in kWh afgerekend. Kies je voor Shared Rackspace, dan wordt er een vast bedrag per maand in rekening gebracht. Bekijk onderstaand deze twee opties.

Datacenters

Rackspace model
Dedicated Rackspace

Dedicated Rackspace bestaat uit een heel rack dat afsluitbaar is aan twee zijden en exclusief is gereserveerd voor één klant. In sommige datazalen is tevens een ¼ of ½ compartiment in een heel rack verkrijgbaar.

Shared Rackspace

Bij Shared Rackspace wordt een heel rack gedeeld met andere klanten en kan ruimte per Hoogte Eenheid (1 HE=ca. 4,5 cm) afgenomen worden, vanaf 1 HE.

Rackspace datacenter

Soorten rackspace

We bieden onze rackspace in twee opties aan, met een minimale contracttermijn van één jaar: Dedicated Rackspace en Shared Rackspace. Voor Shared Rackspace wordt een vast bedrag per maand in rekening gebracht. Inbegrepen bij de dienst zijn: rackspace, stroomaansluiting, stroomverbruik, 24/7 toegang voor personen op de secure access list, gebruik van facilitaire voorzieningen en een SLA.

Onze datacenters

Verbindingen in Europa

Rackspace in een van onze datacenters

De locaties van onze twee datacenters (PDC1 en PDC2) zijn geografisch gescheiden en bevinden zich in Hengelo. Ze zijn onderling verbonden via een glasvezelring. Elk Previder-datacenter beschikt over een aantal datazalen. Het totale vloeroppervlak bedraagt 13.000 m2. Rackspace in een van onze datacenters in Oost-Nederland heeft vele voordelen ten opzichte van rackspace in Amsterdam. Lees de voordelen in deze blog over de voordelen van rackspace in datacenters in Amsterdam ten opzichte van rackspace in onze eigen datacenters in Oost-Nederland.

Rackspace & datacenter specsheet

De diepte van een rack is 100cm, de breedte 60cm. Een heel rack is 46 Hoogte Eenheden (HE) hoog, dat komt overeen met 207 cm. Gedetailleerde specificaties van de aanwezige faciliteiten, zoals stroomvoorziening, klimaatbeheersing, netwerkconnectiviteit en beveiliging, zijn beschikbaar in het specsheet over onze Previder Datacenters.

Download gratis specsheet

Hoeveel rackspace heb je nodig?

Previder biedt private rackspace aan in handige pakketten. Maak zelf de keuze die het beste past bij wat jij nodig hebt.

Colocatie

Rackspace: 1/4 Private Rack

- 1/4 (10HE) Private Rack
- Single feed
- 24/7 toegang
- Burstable bandbreedte
- Remote Hands

Rackspace: 1/2 Private Rack

- 1/2 (22HE) Private Rack
- Gescheiden A+B feed
- 24/7 toegang
- Burstable bandbreedte
- Remote Hands

Rackspace: Full Private Rack

- Heel (46HE) Private Rack
- Gescheiden A+B feed
- 24/7 toegang
- Burstable bandbreedte
- Remote Hands

Rackspace voor jouw sector

De rackspacediensten van Previder sluiten aan op de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Rackspace voor de zakelijke markt

Rackspace voor de zorg

Rackspace voor corporaties

Rackspace voor ontwikkelaars

Rackspace voor de zakelijke markt

Rackspace in de Previder datacenters zorgt ervoor dat jouw data veilig wordt opgeslagen en altijd beschikbaar is, dankzij de betrouwbare infrastructuur en connectivity van Previder.

Lees meer

Rackspace voor de zorg

In de zorg gelden strenge eisen met betrekking tot het opslaan en beveiligen van data. De datacenters van Previder voldoen aan alle normeringen en hebben de juiste certificeringen, waaronder NEN7510.

Lees meer

Rackspace voor corporaties

In de corporatiewereld gaat het bij data vaak om privacygevoelige gegevens van bijvoorbeeld huurders. Previder is BIC 3.0-compliant. Dat betekent dat deze data aantoonbaar veilig is in onze datacenters.

Lees meer

Rackspace voor ontwikkelaars

Onze rackspace biedt softwareontwikkelaars de ideale omgeving voor betrouwbare en snelle hosting van hun applicaties, zonder zich zorgen te hoeven maken over de infrastructuur. Wij beschikken over eigen, 100% Nederlandse datacenters.

Lees meer
NIS2
19 okt. 2023

NIS2 liveblog - continue updates!

Wat is NIS2 en wie moet er wat mee? In dit blog geven we je continue updates en duiding.
Lees meer
PaaS vs SaaS
29 aug. 2023

IaaS, PaaS en SaaS: wat past bij jouw behoefte?

IaaS, PaaS en SaaS: het zijn termen die je sinds de opkomst van de cloud overal tegenkomt. Maar waar hebben we het eigenlijk over? Waarin verschillen de diverse cloudservices? En welke past het beste bij wat jij en jouw organisatie nodig hebben?
Lees meer
Microsoft Office 365 zorg
3 aug. 2023

Efficiënt en veilig werken in de zorg met een digitale werkplek en Office 365: hoe doe je dat?

Hoe realiseer je een veilige en efficiënte digitale werkplek voor zorgmedewerkers en integreer je applicaties, zoals Microsoft Office 365?
Lees meer
Previder
Gratis specsheet aanvragen
Direct in je inbox: vraag onze Previder Datacenter specsheet aan voor meer informatie over rackspace in ons datacenter.
Gratis specsheet aanvragen
Gratis specsheet aanvragen