Een effectieve cloudstrategie

Rackspace

Zoek je de juiste datacenterfaciliteiten voor jouw hardware? In onze Previder datacenters kun je rackspace huren en gebruikmaken van onze high-end faciliteiten, zoals stroomvoorziening, klimaatbeheersing, connectiviteit en beveiliging.
Neem contact op
Rackspace

Bij Previder kun je rackspace huren in een 19" rack in één van de datazalen van onze Previder datacenters. Onze rackspace wordt verhuurd inclusief stroomaansluiting, maar exclusief stroomverbruik. Vooraf koop je een bepaalde hoeveelheid stroomverbruik in, maar het werkelijk verbruik wordt achteraf in kWh afgerekend. Kies je voor Shared Rackspace, dan wordt er een vast bedrag per maand in rekening gebracht. Bekijk onderstaand deze twee opties.

Rackspace model
Dedicated Rackspace

Dedicated Rackspace bestaat uit een heel rack dat afsluitbaar is aan twee zijden en exclusief is gereserveerd voor één klant. In sommige datazalen is tevens een ¼ of ½ compartiment in een heel rack verkrijgbaar.

Shared Rackspace

Bij Shared Rackspace wordt een heel rack gedeeld met andere klanten en kan ruimte per Hoogte Eenheid (1 HE=ca. 4,5 cm) afgenomen worden, vanaf 1 HE.

Rackspace datacenter

Soorten rackspace

We bieden onze rackspace in twee opties aan, met een minimale contracttermijn van één jaar: Dedicated Rackspace en Shared Rackspace. Voor Shared Rackspace wordt een vast bedrag per maand in rekening gebracht. Inbegrepen bij de dienst zijn: rackspace, stroomaansluiting, stroomverbruik, 24/7 toegang voor personen op de secure access list, gebruik van facilitaire voorzieningen en een SLA.

Verbindingen in Europa

Rackspace in een van onze datacenters

De locaties van onze twee datacenters (PDC1 en PDC2) zijn geografisch gescheiden en bevinden zich in Hengelo. Ze zijn onderling verbonden via een glasvezelring. Elk Previder-datacenter beschikt over een aantal datazalen. Het totale vloeroppervlak bedraagt 13.000 m2.

Rackspace & datacenter specsheet

De diepte van een rack is 100cm, de breedte 60cm. Een heel rack is 46 Hoogte Eenheden (HE) hoog, dat komt overeen met 207 cm. Gedetailleerde specificaties van de aanwezige faciliteiten, zoals stroomvoorziening, klimaatbeheersing, netwerkconnectiviteit en beveiliging, zijn beschikbaar in het specsheet over onze Previder Datacenters.

Hoeveel rackspace heb je nodig?

Previder biedt private rackspace aan in handige pakketten. Maak zelf de keuze die het beste past bij wat jij nodig hebt.

Rackspace: 1/4 Private Rack

- 1/4 (10HE) Private Rack
- Single feed
- 24/7 toegang
- Burstable bandbreedte
- Remote Hands

Rackspace: 1/2 Private Rack

- 1/2 (22HE) Private Rack
- Gescheiden A+B feed
- 24/7 toegang
- Burstable bandbreedte
- Remote Hands

Rackspace: Full Private Rack

- Heel (46HE) Private Rack
- Gescheiden A+B feed
- 24/7 toegang
- Burstable bandbreedte
- Remote Hands

Misschien ook interessant:

Previder Datacenters Connectivity Colocatie

De rackspacediensten van Previder sluiten aan op de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Rackspace voor de zakelijke markt

Rackspace voor de zorg

Rackspace voor corporaties

Rackspace voor ontwikkelaars

it voor de zakelijke markt

Rackspace in de Previder datacenters zorgt ervoor dat jouw data veilig wordt opgeslagen en altijd beschikbaar is, dankzij de betrouwbare infrastructuur en connectivity van Previder.

Lees meer

it voor de zorg

In de zorg gelden strenge eisen met betrekking tot het opslaan en beveiligen van data. De datacenters van Previder voldoen aan alle normeringen en hebben de juiste certificeringen, waaronder NEN7510.

Lees meer

it voor corporaties

In de corporatiewereld gaat het bij data vaak om privacygevoelige gegevens van bijvoorbeeld huurders. Previder is BIC 3.0-compliant. Dat betekent dat deze data aantoonbaar veilig is in onze datacenters.

Lees meer

it voor ontwikkelaars

Onze rackspace biedt softwareontwikkelaars de ideale omgeving voor betrouwbare en snelle hosting van hun applicaties, zonder zich zorgen te hoeven maken over de infrastructuur. Wij beschikken over eigen, 100% Nederlandse datacenters.

Lees meer
24 mei 2023

De security- en privacy-gevaren van ChatGPT/OpenAI in je bedrijfsomgeving

ChatGPT. Superhandig, dat is je vast niet ontgaan. Maar aan alle goede (en gratis) handigheden zit vanzelfsprekend een keerzijde. Wat zijn de gevaren van ChatGPT?
Lees meer
12 mei 2023

Hoe de cloud ons helpt om veerkrachtig te zijn: CloudFest 2023

Lees meer
Kubecon 2023 4
5 mei 2023

KubeCon 2023: hét Kubernetes-event

KubeCon 2023, hét evenement rondom Kubernetes, vond plaats in de RAI in Amsterdam en Previder was erbij!
Lees meer
Previder
Gratis specsheet aanvragen
Direct in je inbox: vraag onze Previder Datacenter specsheet aan voor meer informatie over rackspace in ons datacenter.
Gratis specsheet aanvragen
Gratis specsheet aanvragen