PCA | Slimmer, beter, sneller

"De Previder Cloud maakt ons flexibeler dan ooit."

PCA ontwikkelt en levert oplossingen zoals het digitale planbord Marlin, de digitale werkbon NeMO en bijbehorende modules. Daarbij worden ook de nodige ondersteunende diensten aangeboden. PCA telt inmiddels ruim 200 klanten, zowel nationaal als internationaal.
Terug naar overzicht

Mobiliteit in de genen

“In de eerste 10 jaar werd de software gebouwd op basis van on premise. Sinds 2012 wordt enkel cloud technologie ingezet. De software-oplossingen van PCA zijn dan ook overal ter wereld, ieder tijdstip oproepbaar”, aldus Maurice Tijs, directeur/eigenaar van PCA. Het tijdperk van on premise software in de geschiedenis van PCA mag gelden als de tweede levensfase. In de derde levensfase van PCA maakt cloud technologie het mogelijk om uit te blinken. PCA heeft een grote hoeveelheid functionaliteiten onder architectuur ontwikkeld. “De resultaten die met de software gerealiseerd kunnen worden zijn enorm”, aldus Maurice.

IaaS

Het bouwen van applicaties is tegenwoordig veel minder tijdrovend dan voorheen: “We hebben een communicatieframework gebouwd waardoor we veel minder specifiek hoeven te programmeren. Vroeger was communicatie volledig specifiek voor elke applicatie, nu zijn we in de communicatielaag volkomen data-unaware. Ons digitale planbord heeft bijvoorbeeld geen weet meer van het mobiele systeem - en andersom. Dat betekent dat we onafhankelijk van het systeem een client kunnen ontwikkelen. En dat is meteen het enige wat we hoeven te doen, terwijl we vroeger ook steeds weer een communicatiedeel voor de client, een communicatiekanaal en een communicatiedeel voor het ERP-systeem moesten bouwen. Dat was letterlijk vier keer zo arbeidsintensief. Bovendien kunnen de communicatiesessies nu veel robuuster zijn, doordat er geen kop of staart meer aan hoeft te zitten. De gebruiker ziet niet eens meer dat er wordt gecommuniceerd.”

Onze datacenters

"De Previder Cloud maakt ons flexibeler dan ooit."

Maurice Tijs - Directeur PCA

Professionele samenwerking en goed bereikbaar

Over het resultaat is Maurice zeer te spreken: “Het bevalt uitstekend, de Previder Cloud maakt ons flexibeler dan ooit. Previder is ook een professionele club, waarmee we samen aan oplossingen kunnen werken. De kennis is er, ze hebben het technisch goed voor elkaar en de mensen zijn altijd goed bereikbaar. Je kunt altijd direct even iemand bellen en overleggen. Wat ik een goede zaak vind, is dat ze bij Previder ook kritisch zijn op zichzelf en hun eigen systeem. In 2012 sprak Maurice de volgende woorden: “Voorlopig kunnen we met Previder vooruit, want de basis die er nu staat kan nog zeker tien jaar mee.” Die voorspelling is uitgekomen.

Oplossingen bij PCA

Cloud

“In de eerste 10 jaar werd de software gebouwd op basis van on premise. Sinds 2012 wordt enkel cloud technologie ingezet. De software-oplossingen van PCA zijn dan ook overal ter wereld, ieder tijdstip oproepbaar.

Meer over onze Cloudoplossingen