Veilig en betrouwbaar werken

Back-up

Hoe belangrijk is je data voor jou? Stel dat er een calamiteit plaatsvindt, zoals een brand of een ransomware-aanval, hoe erg is het dan als jouw bedrijfsdata niet meer toegankelijk is? Krijg je al een onbehaaglijk gevoel bij het idee? Doe jezelf dan een plezier met een goede back-upvoorziening.
Download gratis keuzehulp
Back up

Veilig je back-up bewaren

Bij Previder bewaar je veilig je back-up in onze duurzame, carrier-neutrale datacenters. Doordat we twee gescheiden datacenters combineren, kunnen IT-oplossingen met de hoogst mogelijke beschikbaarheid worden gebouwd. Zo kun je ook bij calamiteiten snel beschikken over je waardevolle data. Onze datacenters voldoen aan de hoogste standaarden en kwaliteitseisen. Previder kan zich in technisch opzicht meten met alle grote IT-spelers.

Een passende back-up oplossing voor elke omgeving

Of jij je data nu on-premise hebt staan, in een datacenter, in de cloud of in een Microsoft 365-omgeving, wij bieden passende oplossingen om ervoor te zorgen dat je er altijd bij kunt, 24/7.

Download gratis keuzehulp

Eigen datacenters

Bij Previder is 100% duidelijk waar je data wordt opgeslagen: in onze eigen Nederlandse datacenters.

Hoogwaardige certificering

De back-up-omgeving van Previder is gecertificeerd volgens ISO27001, ISO 27017, ISO 27018 en NEN7510 en SOC2.

Bereikbaar

Je eigen IT-omgeving, server of werkstation kun je eenvoudig via je eigen internetverbinding en diverse protocollen koppelen.

Eén aanspreekpunt

De professionals van Previder bepalen samen met jou de oplossing die het beste aansluit bij jouw eisen en wensen en verzorgen zowel het ontwerp als implementatie en beheer.

Self-service of managed back-up

Bij Previder bepaal jij of je het beheer van je back-up helemaal in eigen hand houdt of het uitbesteedt zodat je er zelf geen zorgen over hebt.

Onze back-up oplossingen

Backup-oplossingen zijn er in verschillende smaken: Veeam Cloud Connect, VM Backup, Cloud Backup, Office 365 Backup of Backup Storage. Het is belangrijk goed te kijken naar wat voor jouw organisatie werkt. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de backup-keuzehulp.

Download gratis keuzehulp

Het is tegenwoordig ontzettend belangrijk om de juiste back-up van jouw data te hebben, mede door het risico van een ransomware-aanval. Lees hier alles over in deze blog!

Back-up keuzewijzer

“Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun back-ups veilig in ons datacenter te zetten en te laten beheren door onze professionals.”

Pieter de Haer - Portfoliomanager Previder

Back-up oplossingen die passen bij jouw sector

De backup-oplossingen van Previder voorzien in de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Back-up voor de zakelijke markt

Back-up voor de zorg

Back-up voor corporaties

Back-up voor ontwikkelaars

Back-up voor de zakelijke markt

Data moet altijd beschikbaar zijn en bij een calamiteit moet je snel weer up and running zijn met je data, want tijd is geld. Dankzij de datacenters van Previder is jouw data veilig en snel weer beschikbaar.

Lees meer

Back-up voor de zorg

In de zorg gelden strenge eisen met betrekking tot het opslaan van data. De datacenters van Previder voldoen aan alle normeringen en hebben de juiste certificeringen, waaronder NEN7510.

Lees meer

Back-up voor corporaties

In de corporatiewereld gaat het bij data vaak om privacygevoelige gegevens van bijvoorbeeld huurders. Previder is BIC 3.0-compliant. Dat betekent dat deze data aantoonbaar veilig is in onze datacenters.

Lees meer

Back-up voor ontwikkelaars

Onze backup-oplossingen zijn er in veel verschillende smaken. Hierdoor biedt Previder aan softwareontwikkelaars de ideale optie voor back-ups van hun applicaties, zonder zich zorgen te hoeven maken over de infrastructuur. Kies jouw favoriet. Wij beschikken over eigen, 100% Nederlandse datacenters.

Lees meer
Digitale transformatie
18 apr. 2024

Omarm de digitale transformatie met een stabiel IT-fundament en een digitale werkplek.

De digitale transformatie vraagt nogal wat van organisaties. Anywhere en anytime werken, is ondertussen een vereiste. Previder ondersteunt dit vanuit haar eigen datacenters en met 350 IT-specialisten.
Lees meer
Cloudfest 2024 AI en informatiebeveiliging
16 apr. 2024

Cloudfest 2024: AI vs informatiebeveiliging

Dit jaar stond Cloudfest in het teken van twee zeer dominante thema's: AI en informatiebeveiliging. We nemen je er graag in mee!
Lees meer
Werkplek beheer en support
9 apr. 2024

Een gepersonaliseerde werkplek met beheer en support: volledig ontzorgd

Bij Previder bieden we gepersonaliseerde werkplekken aan, inclusief support en beheer. Hoe ziet dat er in de praktijk uit?
Lees meer
Previder
Bekijk de gratis keuzehulp
Back-up oplossingen zijn er in verschillende smaken. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de back-up keuzehulp.
Gratis keuzehulp
Gratis keuzehulp