Veilig en betrouwbaar werken

Back-up

Hoe belangrijk is je data voor jou? Stel dat er een calamiteit plaatsvindt, zoals een brand of een ransomware-aanval, hoe erg is het dan als jouw bedrijfsdata niet meer toegankelijk is? Krijg je al een onbehaaglijk gevoel bij het idee? Doe jezelf dan een plezier, met een goede back-upvoorziening.
Neem contact op
Datacenter

Veilig je back-up bewaren

Bij Previder bewaar je veilig je back-up in onze duurzame, carrier-neutrale datacenters. Doordat we twee gescheiden datacenters combineren, kunnen IT-oplossingen met de hoogst mogelijke beschikbaarheid worden gebouwd. Zo kun je ook bij calamiteiten snel beschikken over je waardevolle data. Onze datacenters voldoen aan de hoogste standaarden en kwaliteitseisen. Previder kan zich in technisch opzicht meten met alle grote IT-spelers.

Een passende oplossing voor elke omgeving

Of jij je data nu on-premise hebt staan, in een datacenter, in de cloud of in een Microsoft 365-omgeving, wij bieden passende oplossingen om ervoor te zorgen dat je er altijd bij kunt, 24/7.

Eigen datacenters

Bij Previder is 100% duidelijk waar je data wordt opgeslagen: in onze eigen Nederlandse datacenters.

Hoogwaardige certificering

De back-up-omgeving van Previder is gecertificeerd volgens ISO27001, ISO 27017, ISO 27018 en NEN7510 en SOC2.

Bereikbaar

Je eigen IT-omgeving, server of werkstation kun je eenvoudig via je eigen internetverbinding en diverse protocollen koppelen.

Eén aanspreekpunt

De professionals van Previder bepalen samen met jou de oplossing die het beste aansluit bij jouw eisen en wensen en verzorgen zowel het ontwerp als implementatie en beheer.

Self-service of managed back-up

Bij Previder bepaal jij of je het beheer van je back-up helemaal in eigen hand houdt of het uitbesteedt zodat je er zelf geen zorgen over hebt.

Onze backup-oplossingen

Backup-oplossingen zijn er in verschillende smaken: Veeam Cloud Connect, VM Backup, Cloud Backup, Office 365 Backup of Backup Storage. Het is belangrijk goed te kijken naar wat voor jouw organisatie werkt. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de backup-keuzehulp.

Bekijk de keuzehulp

“Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun back-ups veilig in ons datacenter te zetten en te laten beheren door onze professionals.”

Pieter de Haer - Portfoliomanager Previder

Misschien ook interessant:

Previder Datacenters Storage as a Service

Oplossingen die passen bij sectoren

De back-up-oplossingen van Previder voorzien in de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Back-up voor de zakelijke markt

Back-up voor de zorg

Back-up voor corporaties

it voor de zakelijke markt

Data moet altijd beschikbaar zijn en bij een calamiteit moet je snel weer up and running zijn met je data, want tijd is geld. Dankzij de datacenters van Previder is jouw data veilig en snel weer beschikbaar.

Lees meer

it voor de zorg

In de zorg gelden strenge eisen met betrekking tot het opslaan van data. De datacenters van Previder voldoen aan alle normeringen en hebben de juiste certificeringen, waaronder NEN7510.

Lees meer

it voor corporaties

In de corporatiewereld gaat het bij data vaak om privacygevoelige gegevens van bijvoorbeeld huurders. Previder is BIC 3.0-compliant. Dat betekent dat deze data aantoonbaar veilig is in onze datacenters.

Lees meer
Cyberverzekering
22 mrt. 2023

Cyberverzekering: is het de investering waard?

Verzekeringen en assurantiën zijn eind 12e eeuw ontstaan voor de scheepvaart, mocht je kapitein Haak tegen het lijf lopen. Zou je nu, anno 2023, een cyberverzekering afsluiten tegen een ander soort van piraterij?
Lees meer
Informatiebeveiliging
17 feb. 2023

Informatiebeveiliging: verantwoordelijkheden en aansprakelijkheid. Ben jij in control?

Goede informatiebeveiliging is een wezenlijk onderdeel van de bedrijfscontinuïteit en er zijn wettelijke verplichtingen waaraan je moet voldoen.
Lees meer
Datalek voorkomen
7 feb. 2023

Datalek voorkomen: de drie meest benutte ingangen door cybercriminelen

Nog steeds wordt er gedacht: ‘Een hack? Dataverlies? Dat overkomt mij niet’. Maar ben je daar echt zeker van?
Lees meer