Veilig en betrouwbaar werken

Veeam Cloud Connect

Gebruik je Veeam-software voor het maken van lokale back-ups, dan kun je met Veeam Cloud Connect een offsite kopie opslaan in de Previder-datacenters. Daarmee is je data extra beschermd tegen dataverlies als gevolg van kwaadwillige of onopzettelijke verwijderingen, storingen of cybercriminaliteit zoals ransomware.

Hoe werkt Veeam back-up + Cloud Connect?

In de Veeam back-upsoftware kun je Previder toevoegen als Cloud Connect Service Provider. Via de internetverbinding wordt dagelijks de lokale Veeam-back-up gedupliceerd naar de Previder-datacenters. De back-up is volledig versleuteld, zodat derden geen toegang hebben tot de data. Back-ups van bestanden of VM’s kunnen eenvoudig worden teruggezet via de Veeam-clientsoftware. Je betaalt alleen voor de hoeveelheid opslagruimte die je back-ups in beslag nemen. Wanneer je nog geen Veeam-licenties huurt, betaal je daarnaast een vast maandelijks bedrag per VM, fysieke server of werkstation.

3-2-1... back-up!

De 3-2-1-regel is een bekend uitgangspunt van moderne back-ups. De regel houdt in dat je drie kopieën van je data bewaart op twee verschillende opslagmedia en één kopie buiten je bedrijfspand. De verschillende opslagmedia zijn vaak de productieserver en een back-up op tape of disk. Als je zeker wilt weten dat je waardevolle bedrijfsdata in Nederland blijft, en graag wilt kunnen terugvallen op Nederlandstalige ondersteuning, is opslag in de Previder-datacenters een uitstekende keuze.

Direct beschikbaar, met self service

De Cloud Connect-functionaliteit is direct beschikbaar vanuit de Previder Portal. Je kunt dus direct starten met het activeren van Veeam Cloud Connect. Ook het restoren van data kun je hier zelf regelen, 24/7.

Betaal naar gebruik

Je betaalt maandelijks achteraf voor wat je daadwerkelijk verbruikt. Je hoeft dus geen ruimte vooraf te reserveren of betalen. Met een opzegtermijn van maar 1 maand zit je bovendien nergens aan vast.

Flexibel en schaalbaar

Of je nu een back-up hebt van 1GB of 1.000TB, van 1 of 1.000 servers: Previder Veeam Cloud Connect schaalt automatisch mee.

Veilig en dichtbij

De datacenters van Previder zijn gevestigd in Hengelo. Je data blijft dus gegarandeerd in Nederland. En als je hulp nodig hebt, kun je gewoon bellen met onze supportdesk.

Gecertificeerd

Previder heeft de belangrijkste certificeringen, zoals ISO 27001 en NEN7510. Als Veeam Gold Partner heeft Previder alle kennis in huis om je te ondersteunen.

“Met een off-site kopie van je back-up ben je extra beschermd tegen dataverlies, onder andere als gevolg van ransomware.”

Pieter de Haer - Portfoliomanager Previder

Oplossingen die passen bij sectoren

De back-up-oplossingen van Previder voorzien in de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Veeam Cloud Connect voor bedrijven

Veeam Cloud Connect voor de zorg

Veeam Cloud Connect voor corporaties

it voor bedrijven

Data moet altijd beschikbaar zijn en bij een calamiteit moet je snel weer up and running zijn met je data, want tijd is geld. Dankzij de datacenters van Previder is jouw data veilig en snel weer beschikbaar.

Lees meer

it voor de zorg

In de zorg gelden strenge eisen met betrekking tot het opslaan van data. De datacenters van Previder voldoen aan alle normeringen en hebben de juiste certificeringen, waaronder NEN7510.

Lees meer

it voor corporaties

In de corporatiewereld gaat het bij data vaak om privacygevoelige gegevens van bijvoorbeeld huurders. Previder is BIC 3.0-compliant. Dat betekent dat deze data aantoonbaar veilig is in onze datacenters.

Lees meer
1 feb. 2023

Goede samenwerking IT-leveranciers draagt bij aan betere zorg

Lees meer
12 jan. 2023

Speerpunten VWS rondom zorg en ICT in 2023: hoe staat het met jóuw ambities?

Lees meer
23 nov. 2022

Platform as a Service van Previder vs. Internationale hyperscalers

Lees meer
Previder
Maak account aan
Maak via deze link direct je Veeam Cloud Connect-account aan!
Naar portal
Maak account aan