Veilig en betrouwbaar werken

Veeam Cloud Connect

Gebruik je Veeam-software voor het maken van lokale back-ups, dan kun je met Veeam Cloud Connect een offsite kopie opslaan in de Previder-datacenters. Daarmee is je data extra beschermd tegen dataverlies als gevolg van kwaadwillige of onopzettelijke verwijderingen, storingen of cybercriminaliteit zoals ransomware.
Neem contact op
Veeam cloud connect

Hoe werkt Veeam back-up + Cloud Connect?

In de Veeam back-upsoftware kun je Previder toevoegen als Cloud Connect Service Provider. Via de internetverbinding wordt dagelijks de lokale Veeam-back-up gedupliceerd naar de Previder-datacenters. De back-up is volledig versleuteld, zodat derden geen toegang hebben tot de data. Back-ups van bestanden of VM’s kunnen eenvoudig worden teruggezet via de Veeam-clientsoftware. Je betaalt alleen voor de hoeveelheid opslagruimte die je back-ups in beslag nemen. Wanneer je nog geen Veeam-licenties huurt, betaal je daarnaast een vast maandelijks bedrag per VM, fysieke server of werkstation.

3-2-1... back-up met Veeam Cloud Connect!

De 3-2-1-regel is een bekend uitgangspunt van moderne back-ups. De regel houdt in dat je drie kopieën van je data bewaart op twee verschillende opslagmedia en één kopie buiten je bedrijfspand. De verschillende opslagmedia zijn vaak de productieserver en een back-up op tape of disk. Als je zeker wilt weten dat je waardevolle bedrijfsdata in Nederland blijft, en graag wilt kunnen terugvallen op Nederlandstalige ondersteuning, is opslag in de Previder-datacenters een uitstekende keuze.

Direct beschikbaar, met self service

De Cloud Connect-functionaliteit is direct beschikbaar vanuit de Previder Portal. Je kunt dus direct starten met het activeren van Veeam Cloud Connect. Ook het restoren van data kun je hier zelf regelen, 24/7.

Betaal naar gebruik

Je betaalt maandelijks achteraf voor wat je daadwerkelijk verbruikt. Je hoeft dus geen ruimte vooraf te reserveren of betalen. Met een opzegtermijn van maar 1 maand zit je bovendien nergens aan vast.

Flexibel en schaalbaar

Of je nu een back-up hebt van 1GB of 1.000TB, van 1 of 1.000 servers: Previder Veeam Cloud Connect schaalt automatisch mee.

Veilig en dichtbij

De datacenters van Previder zijn gevestigd in Hengelo. Je data blijft dus gegarandeerd in Nederland. En als je hulp nodig hebt, kun je gewoon bellen met onze supportdesk.

Gecertificeerd

Previder heeft de belangrijkste certificeringen, zoals ISO 27001 en NEN7510. Als Veeam Gold Partner heeft Previder alle kennis in huis om je te ondersteunen.

“Met Veeam Cloud Connect kun je gemakkelijk een off-site kopie maken van je back-up, waardoor je extra beschermd bent tegen dataverlies, onder andere als gevolg van ransomware.”

Pieter de Haer - Portfoliomanager Previder

Oplossingen die passen bij sectoren

De back-up-oplossingen van Previder voorzien in de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Veeam Cloud Connect voor de zakelijke markt

Veeam Cloud Connect voor de zorg

Veeam Cloud Connect voor corporaties

Veeam Cloud Connect voor ontwikkelaars

it voor de zakelijke markt

Data moet altijd beschikbaar zijn en bij een calamiteit moet je snel weer up and running zijn met je data, want tijd is geld. Dankzij de datacenters van Previder is jouw data veilig en snel weer beschikbaar.

Lees meer

it voor de zorg

In de zorg gelden strenge eisen met betrekking tot het opslaan van data. De datacenters van Previder voldoen aan alle normeringen en hebben de juiste certificeringen, waaronder NEN7510.

Lees meer

it voor corporaties

In de corporatiewereld gaat het bij data vaak om privacygevoelige gegevens van bijvoorbeeld huurders. Previder is BIC 3.0-compliant. Dat betekent dat deze data aantoonbaar veilig is in onze datacenters.

Lees meer

it voor ontwikkelaars

Als softwareontwikkelaar is het van cruciaal belang om snel en efficiënt toegang te hebben tot belangrijke gegevens en om ervoor te zorgen dat deze veilig en betrouwbaar worden opgeslagen. Met onze Veeam Cloud Connect dienst kunnen ontwikkelaars eenvoudig en veilig back-ups maken van hun applicaties en data, en deze snel herstellen wanneer dat nodig is.

Lees meer
24 mei 2023

De security- en privacy-gevaren van ChatGPT/OpenAI in je bedrijfsomgeving

ChatGPT. Superhandig, dat is je vast niet ontgaan. Maar aan alle goede (en gratis) handigheden zit vanzelfsprekend een keerzijde. Wat zijn de gevaren van ChatGPT?
Lees meer
12 mei 2023

Hoe de cloud ons helpt om veerkrachtig te zijn: CloudFest 2023

Lees meer
Kubecon 2023 4
5 mei 2023

KubeCon 2023: hét Kubernetes-event

KubeCon 2023, hét evenement rondom Kubernetes, vond plaats in de RAI in Amsterdam en Previder was erbij!
Lees meer
Previder
Gratis account
Maak via deze link direct je gratis Veeam Cloud Connect-account aan!
Naar portal
Gratis account