Veeam Cloud Connect

Gebruik je Veeam-software voor het maken van lokale back-ups, dan kun je met Veeam Cloud Connect een offsite kopie opslaan in de Previder-datacenters. Daarmee is je data extra beschermd tegen dataverlies als gevolg van kwaadwillige of onopzettelijke verwijderingen, storingen of cybercriminaliteit zoals ransomware.
Probeer nu gratis

Maak jouw off site backup met Veeam Cloud Connect

Veeam Cloud Connect is een dienst waarmee back-ups naar een externe cloudprovider gerepliceerd of verplaatst kunnen worden. Dankzij Veeam Cloud Connect kunnen organisaties hun back-ups offsite opslaan in onze datacenters. Dit biedt extra veiligheid en bescherming tegen gegevensverlies, omdat de back-upkopieën zich op een andere locatie bevinden dan de primaire gegevensbron. Het maakt ook het herstellen van gegevens mogelijk in geval van een lokale storing of ramp.

3-2-1... back-up met Veeam Cloud Connect!

De 3-2-1-regel is een bekend uitgangspunt van moderne back-ups. De regel houdt in dat je drie kopieën van je data bewaart op twee verschillende opslagmedia en één kopie buiten je bedrijfspand. De verschillende opslagmedia zijn vaak de productieserver en een back-up op tape of disk. Als je zeker wilt weten dat je waardevolle bedrijfsdata in Nederland blijft, en graag wilt kunnen terugvallen op Nederlandstalige ondersteuning, is opslag in de Previder-datacenters een uitstekende keuze. Met Veeam Cloud Connect heb je de de mogelijkheid om veilig back-ups offsite op te slaan in een onze datacenters, waardoor je kunt profiteren van extra beveiliging en gegevensbescherming, evenals herstelmogelijkheden bij lokale storingen of rampen.

Onze datacenters

Veeam Cloud Connect 2


Hoe werkt Veeam back-up + Cloud Connect?

In de Veeam back-upsoftware kun je Previder toevoegen als Cloud Connect Service Provider. Via de internetverbinding wordt dagelijks de lokale Veeam-back-up gedupliceerd naar de Previder-datacenters. De back-up is volledig versleuteld, zodat derden geen toegang hebben tot de data. Back-ups van bestanden of VM’s kunnen eenvoudig worden teruggezet via de Veeam-clientsoftware. Je betaalt alleen voor de hoeveelheid opslagruimte die je back-ups in beslag nemen. Wanneer je nog geen Veeam-licenties huurt, betaal je daarnaast een vast maandelijks bedrag per VM, fysieke server of werkstation.

Probeer gratis

Direct beschikbaar, met self service

De Cloud Connect-functionaliteit is direct beschikbaar vanuit de Previder Portal. Je kunt dus direct starten met het activeren van Veeam Cloud Connect. Ook het restoren van data kun je hier zelf regelen, 24/7.

Betaal naar gebruik

Je betaalt maandelijks achteraf voor wat je daadwerkelijk verbruikt. Je hoeft dus geen ruimte vooraf te reserveren of betalen. Met een opzegtermijn van maar 1 maand zit je bovendien nergens aan vast.

Flexibel en schaalbaar

Of je nu een back-up hebt van 1GB of 1.000TB, van 1 of 1.000 servers: Previder Veeam Cloud Connect schaalt automatisch mee.

Veilig en dichtbij

De datacenters van Previder zijn gevestigd in Hengelo. Je data blijft dus gegarandeerd in Nederland. En als je hulp nodig hebt, kun je gewoon bellen met onze supportdesk.

Gecertificeerd

Previder heeft de belangrijkste certificeringen, zoals ISO 27001 en NEN7510. Als Veeam Gold Partner heeft Previder alle kennis in huis om je te ondersteunen.

“Met Veeam Cloud Connect kun je gemakkelijk een off-site kopie maken van je back-up, waardoor je extra beschermd bent tegen dataverlies, onder andere als gevolg van ransomware.”

Pieter de Haer - Portfoliomanager Previder

Veeam Cloud Connect voor jouw sector

De back-up-oplossingen van Previder voorzien in de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Veeam Cloud Connect voor de zakelijke markt

Veeam Cloud Connect voor de zorg

Veeam Cloud Connect voor corporaties

Veeam Cloud Connect voor ontwikkelaars

Veeam Cloud Connect voor de zakelijke markt

Data moet altijd beschikbaar zijn en bij een calamiteit moet je snel weer up and running zijn met je data, want tijd is geld. Dankzij de datacenters van Previder is jouw data veilig en snel weer beschikbaar.

Lees meer

Veeam Cloud Connect voor de zorg

In de zorg gelden strenge eisen met betrekking tot het opslaan van data. De datacenters van Previder voldoen aan alle normeringen en hebben de juiste certificeringen, waaronder NEN7510.

Lees meer

Veeam Cloud Connect voor corporaties

In de corporatiewereld gaat het bij data vaak om privacygevoelige gegevens van bijvoorbeeld huurders. Previder is BIC 3.0-compliant. Dat betekent dat deze data aantoonbaar veilig is in onze datacenters.

Lees meer

Veeam Cloud Connect voor ontwikkelaars

Als softwareontwikkelaar is het van cruciaal belang om snel en efficiënt toegang te hebben tot belangrijke gegevens en om ervoor te zorgen dat deze veilig en betrouwbaar worden opgeslagen. Met onze Veeam Cloud Connect dienst kunnen ontwikkelaars eenvoudig en veilig back-ups maken van hun applicaties en data, en deze snel herstellen wanneer dat nodig is.

Lees meer
 • Regel direct zelf je back-up en recovery met Veeam Cloud Connect.

  Eenvoudig je back-up en recovery regelen? Previder maakt disaster recovery en offsite back-ups graag eenvoudig. Verstuur back-ups of replicataken rechtstreeks naar de Previder-cloud. Dit doe je vanuit de Previder Portal.

  • Direct na verificatie beschikbaar
  • 100% Nederlandse datacenters
  • Betaal uitsluitend voor je verbruik

  Probeer nu gratis
 • Kom direct in contact over Veeam Cloud Connect.
27 jun. 2024

3 tips om AI goed te integreren in jouw bedrijfsprocessen

Driekwart van de Nederlandse organisaties gebruikt AI-tools, maar slechts zo’n 10 procent heeft deze tools geïntegreerd in de bedrijfsprocessen.
Lees meer
10 jun. 2024

Veilig werken met digitale werkplekken? Dit kun je doen

Cybersecurity is tegenwoordig een breed speelveld dat ook nog continu in beweging is. Wat is essentieel voor een solide beveiliging van jouw digitale werkplekken?
Lees meer
6 jun. 2024

Waarom het een goed idee is om IT zoveel mogelijk te outsourcen

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om het dagelijks beheer van IT grotendeels uit te besteden. Maar waarom gaat het eigenlijk zo goed met het outsourcen van IT? En waarom is het waarschijnlijk ook voor jouw organisatie een goed idee?
Lees meer
Previder
Probeer nu gratis
Maak via deze link direct je gratis Veeam Cloud Connect-account aan!
Probeer nu gratis
Probeer nu gratis