Veilig en betrouwbaar werken

Office 365 back-up

Bij Previder bewaar je veilig je Office 365-data in onze datacenters. Zo kun je ook bij calamiteiten weer snel beschikken over waardevolle data.
Neem contact op
Informatiebeveiliging

Waarom kiezen voor Office 365 back-up?

Office 365 biedt mogelijkheden om overal en altijd te werken, maar dan moeten gegevens uit Office 365 wel beschikbaar zijn. Uit onderzoek van Gartner blijkt dat de back-up van Office 365 niet afdoende is. Microsoft neemt het beheer van data serieus, maar beschermt data van gebruikers slechts ten dele. Wanneer je volledige controle wilt houden over Office 365-applicaties als Exchange Online, OneDrive & SharePoint Online, kies dan voor Office 365 Back-up.

Gegevens altijd veilig

Bescherm Office 365-data tegen per ongeluk wissen, ransomware en andere beveiligingsrisico's.

Langere retentie

Kies uit een retentieperiode van 1, 3,5 of 7 jaar.

Simpel & snel herstellen

Herstel afzonderlijke Office 365-gegevens (e-mail of documenten) simpel en snel met flexibele opties.

Voldoe aan wettelijke eisen

Je Office 365 backup-data staat veilig in de eigen datacenters van Previder in Nederland.

Managed Office 365 back-up

Met Office 365 Back-up word je volledig ontzorgd. Van het installeren en configureren van de Office 365 backup-applicatie tot aan het terugplaatsten van mailboxen, afzonderlijke e-mails of documenten. En heb je een document of mailtje per ongeluk verwijderd? Eén telefoontje of mailtje naar Previder en wij zorgen dat het weer beschikbaar is voor je. Bij incidenten en calamiteiten kun je tot op itemniveau terug om bestanden te herstellen.

Self-service Office 365 back-up

Ben je liever zelf in control over je back-up? Met Cloud Backup voor Office 365 regel je het maken van back-ups en restoren helemaal zelf via een online webportal. Ook het toevoegen/verwijderen van users regel je zelf via de portal.

E-book

Kritieke redenen om te kiezen voor Office 365 back-up

Microsoft neemt heel wat zorgen uit handen en is klanten fantastisch van dienst. Maar de belangrijkste focus van Microsoft ligt bij het beheer van je Office365-infrastructuur en het waarborgen van de uptime voor je gebruikers. De verantwoordelijkheid voor je data ligt bij jou. In dit e-book lees je waarom organisaties hun Office 365 data moeten beschermen met een professionele back-up.

E-book aanvragen

“De standaard back-up van Office 365 is onvoldoende.”

Pieter de Haer - Portfoliomanager Previder

Misschien ook interessant:

Back-up Certificeringen

Oplossingen die passen bij sectoren

Office 365 back-up van Previder voorziet in de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Office 365 back-up voor bedrijven

Office 365 back-up voor de zorg

Office 365 back-up voor corporaties

it voor bedrijven

Data moet altijd beschikbaar zijn en bij een calamiteit moet je snel weer up and running zijn met je data, want tijd is geld. Dankzij de datacenters van Previder is jouw Office 365-data veilig en snel weer beschikbaar.

Lees meer

it voor de zorg

In de zorg gelden strenge eisen met betrekking tot het opslaan van data. De datacenters van Previder voldoen aan alle normeringen en hebben de juiste certificeringen, waaronder NEN7510.

Lees meer

it voor corporaties

In de corporatiewereld gaat het bij data vaak om privacygevoelige gegevens van bijvoorbeeld huurders. Previder is BIC 3.0-compliant. Dat betekent dat deze data aantoonbaar veilig is in onze datacenters.

Lees meer
Cyberverzekering
22 mrt. 2023

Cyberverzekering: is het de investering waard?

Verzekeringen en assurantiën zijn eind 12e eeuw ontstaan voor de scheepvaart, mocht je kapitein Haak tegen het lijf lopen. Zou je nu, anno 2023, een cyberverzekering afsluiten tegen een ander soort van piraterij?
Lees meer
Informatiebeveiliging
17 feb. 2023

Informatiebeveiliging: verantwoordelijkheden en aansprakelijkheid. Ben jij in control?

Goede informatiebeveiliging is een wezenlijk onderdeel van de bedrijfscontinuïteit en er zijn wettelijke verplichtingen waaraan je moet voldoen.
Lees meer
Datalek voorkomen
7 feb. 2023

Datalek voorkomen: de drie meest benutte ingangen door cybercriminelen

Nog steeds wordt er gedacht: ‘Een hack? Dataverlies? Dat overkomt mij niet’. Maar ben je daar echt zeker van?
Lees meer