Veilig en betrouwbaar werken

Office 365 back-up

Bij Previder bewaar je veilig je Office 365-data in onze datacenters met Office 365 back-up van Veeam. Zo kun je ook bij calamiteiten weer snel beschikken over waardevolle data.
Download gratis e-book
Office 365 backup

Office 365 back-up

Office 365 back-up van Veeam is een specifieke oplossing die is ontworpen om gegevensbeveiliging en back-up te bieden voor Office 365-omgevingen. Hoewel Microsoft beveiliging biedt voor Office 365-gegevens, is het belangrijk op te merken dat ze geen uitgebreide back-upoplossing bieden. Door het gebruik van Veeam kan Previder een aanvullende back-upoplossing voor Office 365-gebruikers bieden, waarmee gebruikers hun gegevens kunnen beschermen, back-ups kunnen maken en herstellen, en kunnen voldoen aan nalevingsvereisten.

Office 365 Zakelijk

Waarom kiezen voor Office 365 back-up?

Office 365 biedt mogelijkheden om overal en altijd te werken, maar dan moeten gegevens uit Office 365 wel beschikbaar zijn. Uit onderzoek van Gartner blijkt dat de back-up van Office 365 niet afdoende is. Microsoft neemt het beheer van data serieus, maar beschermt data van gebruikers slechts ten dele. Wanneer je volledige controle wilt houden over Office 365-applicaties als Exchange Online, OneDrive & SharePoint Online, kies dan voor Office 365 Back-up.

Onze datacenters

Office 365 back up

Office 365 back-up veilig opslaan met Cloud Connect

Koppel jouw office 365 back-up met Veeam Cloud Connect. Met behulp van Veeam Cloud Connect kun jij als organisatie jouw Office 365-back-ups veilig offsite opslaan in een van onze geografisch gescheiden datacenters, waardoor je kunt profiteren van extra gegevensbescherming en herstelmogelijkheden.

Bekijk Cloud Connect

Gegevens altijd veilig

Bescherm Office 365-data tegen per ongeluk wissen, ransomware en andere beveiligingsrisico's.

Langere retentie

Kies uit een retentieperiode van 1, 3,5 of 7 jaar.

Simpel & snel herstellen

Herstel afzonderlijke Office 365-gegevens (e-mail of documenten) simpel en snel met flexibele opties.

Voldoe aan wettelijke eisen

Je Office 365 backup-data staat veilig in de eigen datacenters van Previder in Nederland.

Managed Office 365 back-up

Met Office 365 Back-up word je volledig ontzorgd. Van het installeren en configureren van de Office 365 backup-applicatie tot aan het terugplaatsten van mailboxen, afzonderlijke e-mails of documenten dankzij Office 365 mail back-up. En heb je een document of mailtje per ongeluk verwijderd? Eén telefoontje of mailtje naar Previder en wij zorgen dat het weer beschikbaar is voor je. Bij incidenten en calamiteiten kun je tot op itemniveau terug om bestanden te herstellen.

Self-service Office 365 back-up

Ben je liever zelf in control over je back-up? Met Cloud Backup voor Office 365 regel je het maken van back-ups en restoren helemaal zelf via een online webportal. Ook het toevoegen/verwijderen van users regel je zelf via de portal.

E-book Office 365 back-up

Kritieke redenen om te kiezen voor Office 365 back-up

Microsoft neemt heel wat zorgen uit handen en is klanten fantastisch van dienst. Maar de belangrijkste focus van Microsoft ligt bij het beheer van je Office365-infrastructuur en het waarborgen van de uptime voor je gebruikers. De verantwoordelijkheid voor je data ligt bij jou. In dit e-book lees je waarom organisaties hun Office 365 data moeten beschermen met een professionele back-up.

Download gratis e-book

“De standaard back-up van Office 365 is onvoldoende.”

Pieter de Haer - Portfoliomanager Previder

Gerelateerd aan Office 365 back-up

Back-up Certificeringen

Office 365 back-up die past bij jouw sector

Office 365 back-up van Previder voorziet in de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Office 365 back-up voor de zakelijke markt

Office 365 back-up voor de zorg

Office 365 back-up voor corporaties

Office 365 back-up voor ontwikkelaars

Office 365 back-up voor de zakelijke markt

Data moet altijd beschikbaar zijn en bij een calamiteit moet je snel weer up and running zijn met je data, want tijd is geld. Dankzij de datacenters van Previder is jouw Office 365-data veilig en snel weer beschikbaar.

Lees meer

Office 365 back-up voor de zorg

In de zorg gelden strenge eisen met betrekking tot het opslaan van data. De datacenters van Previder voldoen aan alle normeringen en hebben de juiste certificeringen, waaronder NEN7510.

Lees meer

Office 365 back-up voor corporaties

In de corporatiewereld gaat het bij data vaak om privacygevoelige gegevens van bijvoorbeeld huurders. Previder is BIC 3.0-compliant. Dat betekent dat deze data aantoonbaar veilig is in onze datacenters.

Lees meer

Office 365 back-up voor ontwikkelaars

Als softwareontwikkelaar is het van vitaal belang om de gegevens van jouw klanten veilig te houden en te beschermen tegen verlies. Met onze Office 365 back-up dienst, kun je er zeker van zijn dat al jouw werk veilig en beveiligd wordt opgeslagen.

Lees meer
Migreren naar IaaS
22 feb. 2024

Migreren naar Previder IaaS: hoe gaat dat?

Hoe gaat een IaaS-migratie in zijn werk? Lees hier alles over een IaaS-migratie in 6 stappen.
Lees meer
18 jan. 2024

De ideale werkplek bestaat niet

Bij het het kiezen van een passende digitale werkplek is er geen sprake meer van ‘one size fits all’. Werkplekken worden steeds meer toegesneden op de eindgebruiker. Hoe maak je de juiste keuze voor jóuw organisatie?
Lees meer
Duurzame IT
15 jan. 2024

Duurzame IT: Integrale duurzaamheid gaat verder dan energiezuinig zijn alleen

In gesprek met CorporatieGids.nl vertellen Arjan van Dijk en Thomas Rombout van Previder over de visie op duurzaamheid en de rol die IT hierin speelt.
Lees meer
Previder
Download de gratis back-up e-book
In deze e-book lees je waarom organisaties hun Office 365 data moeten beschermen met een professionele back-up. Lees hier het e-book over Office 365 Backup.
Gratis back-up e-book
Gratis back-up e-book