Slim samenwerken

Microsoft Office 365 Zakelijk

Ontdek hoe Microsoft Office 365 Zakelijk jouw organisatie kan helpen om slimmer en efficiënter te werken. Met populaire applicaties zoals Word, Excel en Teams, kun je overal en altijd veilig samenwerken en productief zijn. Profiteer van de extra voordelen, zoals self-service licentiebeheer, directe support, back-upmogelijkheden en naadloze integratie met andere diensten. Klaar om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen met Microsoft Office 365 Zakelijk?
Neem contact op
Office 365 zakelijk

Eigenlijk kun je er als bedrijf niet meer omheen. Applicaties als Word, Excel en Teams worden overal gebruikt om de productiviteit in organisaties te bevorderen. Zeker nu hybride werken de norm is geworden, zorg je ervoor dat je met dit soort applicaties je medewerkers optimaal faciliteert. Zo kunnen ze altijd, overal en veilig hun werk doen en efficiënt samenwerken in documenten.

Wanneer je jouw Microsoft Office 365 Zakelijk afneemt bij Previder, profiteer je van nóg meer voordelen. Lees er hieronder meer over.

Microsoft office 365 voor bedrijven
Self service

In ons selfservice-portal kun jij eenvoudig je Microsoft-licenties beheren. Je schaalt zelf op of af en ziet altijd de actuele status.

Support

Profiteer van de directe support - via telefoon, mail of ticket - van Previder. Wij helpen jouw medewerkers graag met hun problemen. Ook onze directe lijnen met Microsoft zijn waardevol gebleken.

Back-up

Wist je dat jouw organisatie - en niet Microsoft - altijd eindverantwoordelijk is voor haar data? Previder zorgt ervoor, indien gewenst, dat jouw Office-data altijd beschikbaar is via een back-up.

Integratie

Previder zorgt ervoor dat jouw Office 365-pakket perfect integreert met andere diensten, zoals jouw digitale werkplek en back-up.

Waarom Microsoft Office 365 Zakelijk bij Previder?

Met Microsoft Office 365 van Previder krijg je niet alleen eenvoudig beheer van Microsoft-licenties via ons selfservice-portal, maar ook directe ondersteuning via telefoon, e-mail of tickets. Bovendien zorgen we voor databack-up, waarbij jouw organisatie altijd eindverantwoordelijk is, en naadloze integratie van Office 365 met andere diensten, zoals jouw digitale werkplek.

E-book Office 365 back-up

Kritieke redenen om te kiezen voor Office 365 back-up

Microsoft neemt heel wat zorgen uit handen en is klanten fantastisch van dienst. Maar de belangrijkste focus van Microsoft ligt bij het beheer van je Office365-infrastructuur en het waarborgen van de uptime voor je gebruikers. De verantwoordelijkheid voor je data ligt bij jou. In dit e-book lees je waarom organisaties hun Office 365 data moeten beschermen met een professionele back-up.

Download gratis e-book
Microsoft Office 365 Zakelijk

Ontdek de potentie van Copilot voor je organisatie

Microsoft Office 365 Zakelijk kun je nog slimmer gaan werken door Copilot toe te voegen. Dit is een AI-gedreven assistent die je binnen een organisatie kan helpen de productiviteit te verhogen, creativiteit te ontgrendelen, beter samen te werken en informatie beter te begrijpen. Copilot kan geïntegreerd worden in Microsoft 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams. Organisaties die AI slim en veilig inzetten, kunnen daar concurrentievoordeel mee behalen.

Meer over Microsoft 365 Copilot

Microsoft Office 365 Zakelijk voor jouw sector

Met Microsoft Office 365 Zakelijk bij Previder ben je verzekerd van een oplossing die aansluit op de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Office 365 voor de zakelijke markt

Office 365 voor de zorg

Office 365 voor woningcorporaties

Office 365 voor ontwikkelaars

Office 365 voor de zakelijke markt

Bedrijven willen graag een efficiënte samenwerking tussen medewerkers. Waar zij ook aan het werk zijn, want hybride werken is immers de norm. En is er iets aan de hand? Dan wil je snel en eenvoudig support krijgen. Dat kan bij Previder.

Lees meer

Office 365 voor de zorg

Samenwerken en informatiedelen is belangrijk in de zorg. Zowel kantoorpersoneel als medewerkers aan het bed van de cliënt moeten eenvoudig en veilig vanaf ieder device bij hun applicaties en documenten kunnen. Previder helpt.

Lees meer

Office 365 voor woningcorporaties

Woningcorporatiemedewerkers moeten slim kunnen samenwerken in documenten en eenvoudig digitaal kunnen vergaderen. Waar zij zich ook bevinden, want hybride werken is populair! Previder ondersteunt jou hierbij.

Lees meer

Office 365 voor ontwikkelaars

Samenwerken en informatiedelen is belangrijk voor iedereen, ook voor softwareontwikkelaars. Previder helpt.

Lees meer
Private cloud public cloud
23 apr. 2024

Public cloud of private cloud: wat past bij jouw organisatie?

Als jij je IT-omgeving naar de cloud wil brengen, kies je dan voor de public cloud bij een hyperscaler, de public cloud bij Previder of de private cloud van Previder?
Lees meer
Digitale transformatie
18 apr. 2024

Omarm de digitale transformatie met een stabiel IT-fundament en een digitale werkplek

De digitale transformatie vraagt nogal wat van organisaties. Anywhere en anytime werken, is ondertussen een vereiste. Previder ondersteunt dit vanuit haar eigen datacenters en met 350 IT-specialisten.
Lees meer
Cloudfest 2024 AI en informatiebeveiliging
16 apr. 2024

Cloudfest 2024: AI vs informatiebeveiliging

Dit jaar stond Cloudfest in het teken van twee zeer dominante thema's: AI en informatiebeveiliging. We nemen je er graag in mee!
Lees meer
Previder
Neem contact op
Meer weten over de voordelen en prijzen van Microsoft Office 365 Zakelijk voor jouw organisatie?
Contact opnemen
Neem contact op