Slim samenwerken

Microsoft Office 365 Zakelijk

Ontdek hoe Microsoft Office 365 Zakelijk jouw organisatie kan helpen om slimmer en efficiënter te werken. Met populaire applicaties zoals Word, Excel en Teams, kun je overal en altijd veilig samenwerken en productief zijn. Profiteer van de extra voordelen, zoals self-service licentiebeheer, directe support, back-upmogelijkheden en naadloze integratie met andere diensten. Klaar om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen met Microsoft Office 365 Zakelijk?
Neem contact op
Office 365 zakelijk

Eigenlijk kun je er als bedrijf niet meer omheen. Applicaties als Word, Excel en Teams worden overal gebruikt om de productiviteit in organisaties te bevorderen. Zeker nu hybride werken de norm is geworden, zorg je ervoor dat je met dit soort applicaties je medewerkers optimaal faciliteert. Zo kunnen ze altijd, overal en veilig hun werk doen en efficiënt samenwerken in documenten.

Wanneer je jouw Microsoft Office 365 Zakelijk afneemt bij Previder, profiteer je van nóg meer voordelen. Lees er hieronder meer over.

Microsoft office 365 voor bedrijven
Self service

In ons selfservice-portal kun jij eenvoudig je Microsoft-licenties beheren. Je schaalt zelf op of af en ziet altijd de actuele status.

Support

Profiteer van de directe support - via telefoon, mail of ticket - van Previder. Wij helpen jouw medewerkers graag met hun problemen. Ook onze directe lijnen met Microsoft zijn waardevol gebleken.

Back-up

Wist je dat jouw organisatie - en niet Microsoft - altijd eindverantwoordelijk is voor haar data? Previder zorgt ervoor, indien gewenst, dat jouw Office-data altijd beschikbaar is via een back-up.

Integratie

Previder zorgt ervoor dat jouw Office 365-pakket perfect integreert met andere diensten, zoals jouw digitale werkplek en back-up.

E-book

Kritieke redenen om te kiezen voor Office 365 back-up

Microsoft neemt heel wat zorgen uit handen en is klanten fantastisch van dienst. Maar de belangrijkste focus van Microsoft ligt bij het beheer van je Office365-infrastructuur en het waarborgen van de uptime voor je gebruikers. De verantwoordelijkheid voor je data ligt bij jou. In dit e-book lees je waarom organisaties hun Office 365 data moeten beschermen met een professionele back-up.

Download gratis e-book
Microsoft Office 365 Zakelijk

Microsoft Office 365 Zakelijk biedt slimme functies en technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en automatisering, die je helpen om taken efficiënter uit te voeren en tijd te besparen. Dankzij slimme suggesties en geautomatiseerde workflows kun je slimmer werken en je productiviteit verhogen. Microsoft Offcie 365 Zakelijk stelt je in staat om je te concentreren op de belangrijkste taken, terwijl routineuze taken geautomatiseerd worden, waardoor je meer tijd overhoudt voor strategische en creatieve werkzaamheden.

Meer over Office 365 Back-up

Passend bij de behoeften van sectoren

Met Microsoft Office 365 Zakelijk bij Previder ben je verzekerd van een oplossing die aansluit op de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Office 365 voor de zakelijke markt

Office 365 voor de zorg

Office 365 voor woningcorporaties

it voor de zakelijke markt

Bedrijven willen graag een efficiënte samenwerking tussen medewerkers. Waar zij ook aan het werk zijn, want hybride werken is immers de norm. En is er iets aan de hand? Dan wil je snel en eenvoudig support krijgen. Dat kan bij Previder.

Lees meer

it voor de zorg

Samenwerken en informatiedelen is belangrijk in de zorg. Zowel kantoorpersoneel als medewerkers aan het bed van de cliënt moeten eenvoudig en veilig vanaf ieder device bij hun applicaties en documenten kunnen. Previder helpt.

Lees meer

it voor corporaties

Woningcorporatiemedewerkers moeten slim kunnen samenwerken in documenten en eenvoudig digitaal kunnen vergaderen. Waar zij zich ook bevinden, want hybride werken is populair! Previder ondersteunt jou hierbij.

Lees meer
PaaS vs SaaS
29 aug. 2023

IaaS, PaaS en SaaS: wat past bij jouw behoefte?

IaaS, PaaS en SaaS: het zijn termen die je sinds de opkomst van de cloud overal tegenkomt. Maar waar hebben we het eigenlijk over? Waarin verschillen de diverse cloudservices? En welke past het beste bij wat jij en jouw organisatie nodig hebben?
Lees meer
NIS2
28 aug. 2023

NIS2 liveblog - continue updates!

Wat is NIS2 en wie moet er wat mee? In dit blog geven we je continue updates en duiding.
Lees meer
3 aug. 2023

Efficiënt en veilig werken in de zorg met een digitale werkplek en Office 365: hoe doe je dat?

Hoe realiseer je een veilige en efficiënte digitale werkplek voor zorgmedewerkers en integreer je applicaties, zoals Microsoft Office 365?
Lees meer
Previder
Neem contact op
Meer weten over de voordelen en prijzen van Microsoft Office 365 Zakelijk voor jouw organisatie?
Contact opnemen
Neem contact op