Microsoft 365 Copilot

Wat kan Microsoft 365 Copilot voor jouw organisatie betekenen? Verhoog de effectiviteit en productiviteit van jouw organisatie. Lees hier alles over het licentiemodel en de kosten.
Neem contact op

Wat is Microsoft 365 Copilot?

Microsoft Copilot is een AI-gedreven assistent die je binnen een organisatie kan helpen de productiviteit te verhogen, creativiteit te ontgrendelen, beter samen te werken en informatie beter te begrijpen. Copilot kan geïntegreerd worden in Microsoft 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams. Op deze pagina leggen we kort uit hoe Copilot van waarde kan zijn als toevoeging op de meest gebruikte Microsoft 365-oplossingen en vertellen we meer over het licentiemodel en de kosten.

Mogelijkheden van Microsoft 365 Copilot

In deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, ligt er veel focus op efficiënter werken en het verhogen van de productiviteit. Dat is bij uitstek wat Microsoft Copilot voor je kan betekenen. De tijd die je bespaart bij het maken van documenten, presentaties, e-mails of zelfs coderen, kan weer ingezet worden voor andere doeleinden. Het is ook mogelijk om je eigen 'copiloot' te bouwen met Microsoft Copilot Studio Preview.

Wat kost Microsoft 365 Copilot en hoe kun je er gebruik van maken?

Licenties voor "Copilot voor Microsoft 365" zijn beschikbaar en leverbaar. Een licentie kost € 28,10 per gebruiker per maand* (met een jaarlijkse verplichting). Om een Copilot-licentie af te nemen, moet je al beschikken over een licentie voor Microsoft 365 Business Standard, Business Premium, E3, E5 of Office 365 E3 of E5. Previder helpt je graag met het uitzoeken van het licentiemodel dat bij jou past en helpt je bij het implementeren van Copilot in je organisatie.

*Let op: dit waren de prijzen in februari 2024, huidige prijzen kunnen gewijzigd zijn.

Denk ook aan IAM en data governance rondom Microsoft 365 Copilot

Op het gebied van efficiëntie, creativiteit en productiviteit kan Copilot veel voor organisaties betekenen. Organisaties die AI slim inzetten, kunnen daar concurrentievoordeel mee behalen. Echter is het belangrijk om goed na te denken over de implementatie en het gebruik van Copilot binnen de bedrijfsmuren. Hoe zit het met de security- en compliancy-regels? Met rolgebaseerde toegang? Naleving van wet- en regelgeving in jouw branche? Copilot kan zeker veilig gebruikt worden, maar dan moet er wel goed over de implementatie en het gebruik nagedacht worden. Daar helpen onze consultants je graag bij!

Meer over IAM

Word

Copilot biedt real-time suggesties voor zinnen en alinea's. Dat versnelt de totstandkoming van documenten en verhoogt de kwaliteit.

Excel

Copilot maakt gegevensverwerking efficiënter en biedt slimme suggesties voor grafieken. Je krijgt snellere inzichten en maakt overtuigende weergaven.

PowerPoint

Van suggesties voor dia-indelingen en teksten tot aan de visuele elementen: presentaties komen sneller (en mooier) tot stand met hulp van Copilot.

Outlook

Copilot helpt in de snelheid en effectiviteit van e-mailcommunicatie door relevante suggesties voor zinnen en antwoorden te geven.

Teams

Met suggesties en automatische aanvullingen wordt de communicatie tussen teamleden versneld. Handige features als Teams-meetings opnemen, transcriberen en actiepunten samenvatten, maken het leven eenvoudiger.

Coderen

Ook voor teams die code schrijven, biedt Copilot effectieve code-suggesties die het ontwikkelproces aanzienlijk kunnen versnellen.

Microsoft 365 Copilot voor jouw sector

Previder biedt Microsoft 365 copilot ook voor jouw marktsegmenten.

Microsoft 365 Copilot voor de zakelijke markt

Microsoft 365 Copilot voor de zorg

Microsoft 365 Copilot voor corporaties

Microsoft 365 Copilot voor ontwikkelaars

Microsoft 365 Copilot voor de zakelijke markt

Voor de zakelijke markt is Microsoft Copilot de AI-gedreven assistent die je concurrentievoordeel doet behalen. Het ondersteunt je medewerkers bij het (sneller) maken van e-mails, presentaties, samenvattingen van documenten en vergaderingen, etc. De tijd die zij besparen, kunnen ze spenderen aan andere taken.

Lees meer

Microsoft 365 Copilot voor de zorg

Voor de zorgsector biedt Microsoft Copilot waardevolle ondersteuning aan zorgmedewerkers, die sneller hun mails kunnen opstellen met de AI-gedreven assistent en bijvoorbeeld eenvoudig Teams-vergaderingen en documenten kunnen laten samenvatten. Dat bespaart veel tijd, die weer aan de zorg besteed kan worden.

Lees meer

Microsoft 365 Copilot voor corporaties

Voor woningcorporaties biedt Microsoft Copilot waardevolle ondersteuning aan medewerkers bij het maken van hun presentaties, het samenvatten van vergaderingen in Teams en het opstellen van mails richting bijvoorbeeld huurders.

Lees meer

Microsoft 365 Copilot voor ontwikkelaars

Voor softwareontwikkelaars biedt Microsoft Copilot waardevolle ondersteuning en slimme suggesties, waardoor efficiënter gewerkt kan worden en sneller hoogwaardige code geproduceerd kan worden zonder de last van repetitieve taken en technische obstakels.

Lees meer
  • Kom direct in contact over Microsoft 365 Copilot
27 jun. 2024

3 tips om AI goed te integreren in jouw bedrijfsprocessen

Driekwart van de Nederlandse organisaties gebruikt AI-tools, maar slechts zo’n 10 procent heeft deze tools geïntegreerd in de bedrijfsprocessen.
Lees meer
10 jun. 2024

Veilig werken met digitale werkplekken? Dit kun je doen

Cybersecurity is tegenwoordig een breed speelveld dat ook nog continu in beweging is. Wat is essentieel voor een solide beveiliging van jouw digitale werkplekken?
Lees meer
6 jun. 2024

Waarom het een goed idee is om IT zoveel mogelijk te outsourcen

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om het dagelijks beheer van IT grotendeels uit te besteden. Maar waarom gaat het eigenlijk zo goed met het outsourcen van IT? En waarom is het waarschijnlijk ook voor jouw organisatie een goed idee?
Lees meer
Previder
Contact opnemen
Interesse in Microsoft 365 Copilot van Previder? Neem direct contact op voor advies op maat!
Contact opnemen
Contact opnemen