Slim samenwerken

Microsoft 365 Copilot

Wat kan Microsoft 365 Copilot voor jouw organisatie betekenen? Verhoog de effectiviteit en productiviteit van jouw organisatie. Lees hier alles over het licentiemodel en de kosten.
Neem contact op
Microsoft 365 Copilot Previder

Wat is Microsoft 365 Copilot?

Microsoft Copilot is een AI-gedreven assistent die je binnen een organisatie kan helpen de productiviteit te verhogen, creativiteit te ontgrendelen, beter samen te werken en informatie beter te begrijpen. Copilot kan geïntegreerd worden in Microsoft 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams. In dit bericht leggen we kort uit hoe Copilot van waarde kan zijn als toevoeging op de meest gebruikte Microsoft 365-oplossingen en vertellen we meer over het licentiemodel en de kosten.

Mogelijkheden van Microsoft 365 Copilot

In deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, ligt er veel focus op efficiënter werken en het verhogen van de productiviteit. Dat is bij uitstek wat Microsoft Copilot voor je kan betekenen. De tijd die je bespaart bij het maken van documenten, presentaties, e-mails of zelfs coderen, kan weer ingezet worden voor andere doeleinden.

  • Word: Copilot biedt real-time suggesties voor zinnen en alinea's. Dat versnelt de totstandkoming van documenten en verhoogt de kwaliteit.
  • Excel: Copilot maakt gegevensverwerking efficiënter en biedt slimme suggesties voor grafieken. Je krijgt snellere inzichten en maakt overtuigende weergaven.
  • PowerPoint: Van suggesties voor dia-indelingen en teksten tot aan de visuele elementen: presentaties komen sneller (en mooier) tot stand met hulp van Copilot.
  • Outlook: Copilot helpt in de snelheid en effectiviteit van e-mailcommunicatie door suggesties voor zinnen en antwoorden te geven.
  • Teams: Met suggesties en automatische aanvullingen wordt de communicatie tussen teamleden versneld. Ook voor teams die code schrijven, biedt Copilot effectieve code-suggesties die het ontwikkelproces versnellen.

Dit is slechts een greep uit de voordelen die Copilot te bieden heeft. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om je eigen 'copiloot' te bouwen met Microsoft Copilot Studio Preview.

*Let op: Copilot met Nederlandstalige ondersteuning wordt in de eerste helft van 2024 door Microsoft gereleased.

Wat kost Microsoft 365 Copilot en hoe kun je er gebruik van maken?

Licenties voor "Copilot voor Microsoft 365" zijn beschikbaar en leverbaar. Een licentie kost € 28,10 per gebruiker per maand (met een jaarlijkse verplichting). Om een Copilot-licentie af te nemen, moet je al beschikken over een licentie voor Microsoft 365 Business Standard, Business Premium, E3, E5 of Office 365 E3 of E5. Previder helpt je graag met het uitzoeken van het licentiemodel dat bij jou past en helpt je bij het implementeren van Copilot in je organisatie.

Is jouw organisatie klaar voor Microsoft 365 Copilot?

Op het gebied van efficiëntie, creativiteit en productiviteit kan Copilot veel voor organisaties betekenen. Organisaties die AI slim inzetten, kunnen daar concurrentievoordeel mee behalen. Echter is het belangrijk om goed na te denken over de implementatie en het gebruik van Copilot binnen de bedrijfsmuren. Hoe zit het met de security- en compliancy-regels? Met rolgebaseerde toegang? Naleving van wet- en regelgeving in jouw branche? Copilot kan zeker veilig gebruikt worden, maar dan moet er wel goed over de implementatie en het gebruik nagedacht worden. Daar helpen onze consultants je graag bij!

Word

Copilot biedt real-time suggesties voor zinnen en alinea's. Dat versnelt de totstandkoming van documenten en verhoogt de kwaliteit.

Excel

Copilot maakt gegevensverwerking efficiënter en biedt slimme suggesties voor grafieken. Je krijgt snellere inzichten en maakt overtuigende weergaven.

PowerPoint

Van suggesties voor dia-indelingen en teksten tot aan de visuele elementen: presentaties komen sneller (en mooier) tot stand met hulp van Copilot.

Outlook

Copilot helpt in de snelheid en effectiviteit van e-mailcommunicatie door suggesties voor zinnen en antwoorden te geven.

Teams

Met suggesties en automatische aanvullingen wordt de communicatie tussen teamleden versneld. Ook voor teams die code schrijven, biedt Copilot effectieve code-suggesties die het ontwikkelproces versnellen.

Microsoft 365 copilot voor jouw sector

Previder biedt Microsoft 365 copilot ook voor jouw marktsegmenten.

Microsoft 365 Copilot voor de zakelijke markt

Microsoft 365 Copilot voor de zorg

Microsoft 365 Copilot voor corporaties

Microsoft 365 Copilot voor ontwikkelaars

Microsoft 365 Copilot voor de zakelijke markt

Voor de zakelijke markt biedt Microsoft CoPilot essentiële intelligentie en automatisering, waardoor organisaties snel kunnen reageren op in een veranderende digitale omgeving zonder de complexiteit van traditionele ontwikkelingsprocessen en hoge investeringen.

Lees meer

Microsoft 365 Copilot voor de zorg

Voor de zorgsector biedt Microsoft Copilot cruciale ondersteuning en inzichten, waardoor snel gereageerd kan worden op veranderende patiëntbehoeften zonder de last van handmatige processen en complexe IT-systemen.

Lees meer

Microsoft 365 Copilot voor corporaties

Voor woningcorporaties biedt Microsoft Copilot waardevolle automatisering en inzichten, waardoor snel ingespeeld kan worden op de behoeften van huurders zonder de complexiteit van traditionele administratieve processen en hoge operationele kosten.

Lees meer

Microsoft 365 Copilot voor ontwikkelaars

Voor softwareontwikkelaars biedt Microsoft Copilot waardevolle ondersteuning en slimme suggesties, waardoor efficiënter gewerkt kan worden en sneller hoogwaardige code geproduceerd kan worden zonder de last van repetitieve taken en technische obstakels.

Lees meer
Digitale transformatie
18 apr. 2024

Omarm de digitale transformatie met een stabiel IT-fundament en een digitale werkplek.

De digitale transformatie vraagt nogal wat van organisaties. Anywhere en anytime werken, is ondertussen een vereiste. Previder ondersteunt dit vanuit haar eigen datacenters en met 350 IT-specialisten.
Lees meer
Cloudfest 2024 AI en informatiebeveiliging
16 apr. 2024

Cloudfest 2024: AI vs informatiebeveiliging

Dit jaar stond Cloudfest in het teken van twee zeer dominante thema's: AI en informatiebeveiliging. We nemen je er graag in mee!
Lees meer
Werkplek beheer en support
9 apr. 2024

Een gepersonaliseerde werkplek met beheer en support: volledig ontzorgd

Bij Previder bieden we gepersonaliseerde werkplekken aan, inclusief support en beheer. Hoe ziet dat er in de praktijk uit?
Lees meer
Previder
Contact opnemen
Interesse in Microsoft 365 Copilot van Previder? Neem direct contact op voor advies op maat!
Contact opnemen
Contact opnemen