Focus op je kerntaken

Previder Portal

Het Previder Portal is een self service portal waarmee jij in control blijft over de diensten die je afneemt bij Previder.
Probeer nu gratis
Previder Portal

Alles in beeld, alles direct beschikbaar

Het Previder Portal vormt jouw online interface met de dienstverlening die je bij Previder afneemt. Zo kun je er virtuele servers configureren en beheren, een domein registreren, je bandbreedteverbruik inzien of je back-up inregelen. De diensten zijn direct beschikbaar.

24/7 online diensten bestellen & beheren

Via het Previder Portal kun je al je diensten regelen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. We werken continu aan het verder uitbreiden van het dienstenaanbod.

Beter overzicht in overzichtelijk dashboard

De diensten die je afneemt bij Previder zijn altijd inzichtelijk in het portal. In het dashboard informeren we je tevens over werkzaamheden, storingen en updates.

Blijf in control

Uitgebreide functionaliteit voor het toekennen van rechten aan medewerkers met behulp van een Role Based Access-systeem.

Integratie

Veel Previder-diensten zijn via een API-koppeling te integreren met je eigen IT-systemen.

 • Previder search
 • Previder search
 • Previder search
 • Previder search

Wij houden je op de hoogte

Neem je virtuele servers af, dan geeft het Previder Portal je met overzichtelijke grafieken inzicht in onder andere vCPU, RAM en dataverkeer. Bij het verbruiksoverzicht vind je het gebruik per periode. Ook kun je een financieel overzicht bekijken. In de berichtenbox vind je inloggegevens en het overzicht van nieuwe functionaliteiten.

Automatiseer je beheer

Door gebruik te maken van de API kun je de interactie met je eigen beheeromgeving volledig automatiseren. Zo kun je bijvoorbeeld een virtuele server aanmaken of verwijderen. Een volledig overzicht van de beschikbare functies vind je in de documentatie. Voorbeelden van de communicatie met de API vind je op onze Github-pagina.

Previder Portal

Vraag een account aan

Vul je gegevens in, je ontvangt meteen een mail met inloggegevens. Na verificatie kun je meteen inloggen in het portal.

Account aanvragen

“Zaterdagavond nog even een domein registreren en een webserver configureren? Het kan online en realtime via het Previder Portal”

Coen - Webdeveloper

Previder levert managed services voor diverse marktsegmenten, waarin veel gebruik wordt gemaakt van het Previder Portal. Kom meer te weten over onze dienstverlening voor deze sectoren.

Previder Portal voor de zakelijke markt

Previder Portal voor de zorg

Previder Portal voor de corporaties

Previder Portal voor ontwikkelaars

it voor de zakelijke markt

Met onze zakelijke IT-oplossingen zorgen wij ervoor dat je focus houdt op zaken waar je goed in bent en dat je bedrijfsprocessen altijd kunnen doorgaan. Want jouw onderneming staat nooit stil, en je IT dus ook niet. Voor veel organisaties functioneren wij als verlengstuk van de IT-afdeling en van je bedrijf.

Lees meer

it voor de zorg

Dat IT altijd werkt in zorgorganisaties, is een basisvereiste. De zorg mag nooit stil komen te liggen. Voor Previder is dit dan ook vanzelfsprekend. Wij kijken daarom graag verder: hoe kunnen we met ons uitgebreide IT-portfolio bijdragen aan betere zorgverlening? Wat werkt het beste voor jouw zorgorganisatie en medewerkers, zodat jij kunt doen waar je goed in bent: de allerbeste zorg verlenen?

Lees meer

it voor corporaties

Van (veilig) werken op afstand, nieuwe regelgevingen vanuit de overheid, goede klantenservice via diverse kanalen tot aan het efficiënt verhuren van betaalbare woningen: woningcorporaties hebben continu te maken met veranderingen en uitdagingen. Het is dan belangrijk dat IT altijd werkt en flexibel genoeg is om deze én toekomstige uitdagingen aan te kunnen.

Lees meer

it voor ontwikkelaars

Als ontwikkelaar wil je op hoge snelheid kwaliteit leveren. Dit is alleen mogelijk wanneer je cloudomgeving hiervoor is ingericht. Previder helpt software- en webdevelopers aan een geschikte DevOps-omgeving. Van kleine start-up tot aan snelgroeiende scale-ups. Wij helpen je groeien.

Lees meer
 • Vraag direct je account aan

  Maak een nieuw account aan in ons portal. Vul je gegevens in, je ontvangt meteen een mail met inloggegevens. Na verificatie kun je direct inloggen in het portal.

  • 24/7 online diensten bestellen & beheren
  • Blijf in control
  • Beter overzicht in overzichtelijk dashboard
  • Integratie via API mogelijk

  Probeer nu gratis
 • Kom direct in contact over de Previder Portal.
PaaS vs SaaS
29 aug. 2023

IaaS, PaaS en SaaS: wat past bij jouw behoefte?

IaaS, PaaS en SaaS: het zijn termen die je sinds de opkomst van de cloud overal tegenkomt. Maar waar hebben we het eigenlijk over? Waarin verschillen de diverse cloudservices? En welke past het beste bij wat jij en jouw organisatie nodig hebben?
Lees meer
NIS2
28 aug. 2023

NIS2 liveblog - continue updates!

Wat is NIS2 en wie moet er wat mee? In dit blog geven we je continue updates en duiding.
Lees meer
3 aug. 2023

Efficiënt en veilig werken in de zorg met een digitale werkplek en Office 365: hoe doe je dat?

Hoe realiseer je een veilige en efficiënte digitale werkplek voor zorgmedewerkers en integreer je applicaties, zoals Microsoft Office 365?
Lees meer
Previder
Probeer nu gratis
Maak direct een gratis account aan. Na verificatie kun je meteen inloggen in het portal.
Naar portal
Probeer nu gratis