it voor ontwikkelaars.

Previder beschikt over een uitgebreid portfolio dat is afgestemd op software-organisaties. Met onze datacenterdiensten en portfoliodiensten PaaS en IaaS ben jij als ontwikkelaar bij ons aan het juiste adres.
Gratis e-book

IT voor ontwikkelaars

Ontwikkelaarstools van Previder

Als softwareontwikkelaar begrijp je ongetwijfeld het belang van snelheid en kwaliteit bij het leveren van softwareoplossingen. Bij Previder begrijpen we dit ook en streven we ernaar om software- en webdevelopers te ondersteunen door het creëren van een geschikte DevOps-omgeving die het mogelijk maakt om op hoge snelheid hoogwaardige resultaten te leveren.

Of je nu een kleine start-up bent die net begint of een snelgroeiende scale-up die op zoek is naar schaalbare infrastructuur, Previder heeft de juiste ontwikkelaarstools en diensten om je te helpen groeien. We begrijpen dat elke ontwikkelomgeving uniek is en specifieke behoeften heeft, daarom bieden we flexibele oplossingen die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke vereisten.

Met onze DevOps-omgeving kun je profiteren van een breed scala aan ontwikkelaarstools die je helpen bij elke fase van het ontwikkelproces. Onze tools zijn ontworpen om je productiviteit te verhogen en je te helpen sneller resultaten te behalen.

Daarnaast bieden we ook schaalbare infrastructuurmogelijkheden om ervoor te zorgen dat je ontwikkelomgeving kan meegroeien met je bedrijf. Of je nu behoefte hebt aan meer rekenkracht, opslagruimte of netwerkcapaciteit, Previder kan je voorzien van de nodige resources om ervoor te zorgen dat je applicaties soepel blijven draaien, zelfs bij groeiende gebruikersaantallen.


Waarom de ontwikkelaarstools van Previder?

Veilig platform

Veiligheid is een andere belangrijke overweging bij het kiezen van een DevOps-omgeving, en bij Previder nemen we dit zeer serieus. Onze ontwikkelaarstools zijn volledig beschermd zijn tegen bedreigingen. We zorgen ervoor dat je vertrouwelijke informatie veilig blijft.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bovendien is Previder trots op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten. We begrijpen hoe belangrijk het is om een stabiele infrastructuur te hebben die altijd beschikbaar is. Met ons platform kun je rekenen op een optimale uptime en prestatie, zodat jij je kunt concentreren op je ontwikkelwerk zonder je zorgen te maken over onderliggende technische zaken.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare IT partner die je kan helpen bij het opzetten van een geschikte DevOps-omgeving en die je ondersteunt bij elke stap van het ontwikkelproces, dan nodigen we je uit om Previder te verkennen. Met onze ontwikkelaarstools en schaalbare infrastructuur staan we klaar om je te helpen groeien en succesvol te zijn in de steeds veranderende wereld van softwareontwikkeling.

Bekijk ons PaaS platform

Ambities en uitdagingen

Hoe houd je focus als ontwikkelaar?

Als ontwikkelaar wil je op hoge snelheid kwaliteit leveren. Dit is alleen mogelijk wanneer je cloudomgeving hiervoor is ingericht. Previder helpt software- en webdevelopers aan een geschikte DevOps-omgeving. Van kleine start-up tot aan snelgroeiende scale-ups. Wij helpen je groeien met onze ontwikkelaarstools.

Plan een kennismaking


IT voor ontwikkelaars

 • Hoe zorg je dat je applicaties altijd beschikbaar zijn?
 • Hoe verwerk je hoge pieken in je belasting?
 • Hoe maak je gebruik van meerdere cloudomgevingen en multitenancy?
 • Wie adviseert je bij inrichting, onderhoud en volledige migraties?

Download gratis e-book

Zo helpen wij ontwikkelaars.

Een volautomatische DevOps-omgeving: Previder PaaS

Een omgeving die van begin tot eind ingericht is om het leven van een ontwikkelaar eenvoudig te maken. Alles geïntegreerd, zodat je geen enkel omkijken meer hebt naar de achterliggende infrastructuur en integraties.

Lees meer

Private clouds voor grote omgevingen

Wanneer je op zoek bent naar een grote omgeving waarin je zelf de regie wilt voeren, dan is een private cloud bij Previder een goede keuze. Wij kunnen helpen bij migratie, inrichting en beheer van je omgeving.

Lees meer

Consultancy en advies

Ben je op zoek naar een partner die je kan helpen bij complexe migraties en integraties? Previder helpt snelgroeiende software-organisaties aan een passende cloudomgeving.

Neem contact op

Wij helpen ontwikkelaars met de ideale devops omgeving

Ben je softwareontwikkelaar en op zoek naar een devops platform om op te ontwikkelen? Bekijk ons PaaS platform, Previder PaaS+ nu! Met Previder PaaS+ kun je je concentreren op het schrijven van hoogwaardige code, terwijl het platform de complexiteit van infrastructuurbeheer en operationele taken voor je vereenvoudigt. Het stelt je in staat om snel en eenvoudig applicaties te implementeren, schalen en updaten, zodat je sneller kunt reageren op veranderende zakelijke behoeften.

Een omgeving die meegroeit met je behoeftes

Van start-up tot aan snelgroeiende scale-ups. Wij zorgen dat je omgeving meeschaalt.

Geen tijd kwijt aan onderhoud en beheer

Houd tijd over voor zaken waar je goed in bent. Het doorontwikkelen van je eigen applicaties. Wij nemem het beheer uit handen voor je.

Wij snappen het belang van goede integraties

Onze cloudomgevingen zijn naadloos te koppelen aan andere omgevingen. Van GitHub tot aan Kubernetes clusters.

Professionele technische ondersteuning

Bij Previder leg je je vragen neer bij een grote groep technisch specialisten. Zij helpen je bij migraties, integraties en bij het verhelpen van issues.

E-book softwareontwikkelaars

In dit e-book nemen wij je mee in de uitdagingen van softwareontwikkelaars, onze visie en hoe wij jou helpen om ruimte te vinden om je te focussen op het ontwikkelen van software. Samen zorgen wij ervoor dat jouw resultaten sky-high gaan.

Onze oplossingen

Het verlengstuk van jouw IT-afdeling

Wij vinden het belangrijk dat IT iets toevoegt voor jouw organisatie. Daarom zien we er scherp op toe dat alles wat we aanbieden perfect aansluit bij de situatie op de werkvloer.

Bekijk onze oplossingen

Blogs, nieuws & events

Actueel.

Nieuws
17 jun. 2024

Previder neemt Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter over

Met deze overname van het bedrijf in Rijen, Noord-Brabant, vergroot Previder haar aanwezigheid in Nederland. Ook in het zuiden van ons land kunnen we hierdoor onze klanten beter bedienen met ons uitgebreide IT-portfolio.
Lees meer
Blog
27 jun. 2024

3 tips om AI goed te integreren in jouw bedrijfsprocessen

Driekwart van de Nederlandse organisaties gebruikt AI-tools, maar slechts zo’n 10 procent heeft deze tools geïntegreerd in de bedrijfsprocessen.
Lees meer
Event
Eventdatum: 4 sep. 2024

TechFuse 2024: hét kennisevent voor softwaredevelopers (ISV's)

Graag nodigen we je uit voor TechFuse 2024: hét techevent voor sofwaredevelopers waar de hot topics AI, Security en Kubernetes centraal staan.
Lees meer

Cases

Verhalen van onze klanten

Lees hier de cases van andere software organisaties die wij helpen aan een stabiele en betrouwbare omgeving.

 • Topicus
  Een betere schaalbaarheid en kostenefficiëntie realiseren
 • Avinty
  Verschil maken in de zorg met behulp van de oplossingen van Previder
 • Synflows
  Synflows kan verder groeien dankzij de Previder Cloud
 • Shock Media
  Complexe hosted omgevingen in de datacenters van Previder
 • Plegt-Vos Software
  Binnen een kwartier een compleet werkende omgeving kunnen neerzetten in PaaS+
 • PCA | Slimmer, beter, sneller
  "De Previder Cloud maakt ons flexibeler dan ooit."
 • Mobidot
  Dienstverlening op een kostenefficiënte manier doormiddel van IT
 • Innovadis
  Voldoen aan DigiD certificeringen voor internetoplossingen van overheidsinstanties
 • Expansion
  Previder als belangrijke partner bij cloudtransitie
 • Heutink ICT
  IT-oplossingen voor het snel veranderende onderwijs
 • AdverOnline
  Hoogwaardige Private Cloud oplossing voor AdverOnline