Synflows

Synflows kan verder groeien dankzij de Previder Cloud

Synflows is een softwareleverancier van bedrijfsportalen voor een efficiënt werkproces en een optimale klantbinding. Sinds het ontstaan van Synflows wordt er naar volle tevredenheid gebruikgemaakt van diensten zoals de Previder Cloud.
Terug naar overzicht

Zoektocht naar partner

Grace Inklaar, CEO van Synflows, vertelt: “We waren op zoek naar een IT-partner die ons uitdaagt, met ons meedenkt en een langetermijnvisie heeft. We hebben met meerdere partijen gesproken en een aantal daarvan kon onze wensen invullen. Previder verschilde ten opzichte van de andere partijen, omdat ze ons echt durfden uit te dagen. Wij waren net op zoek naar dat extra stapje. De no-nonsense mentaliteit van Previder past goed bij ons. Dankzij de Previder Cloud hoeven we ons over een aantal verantwoordelijkheden niet meer druk te maken. Dankzij Storage-as-a-Service hebben wij een zorg minder en kunnen wij ons richten op onze primaire dienstverlening.”

Storage as a Service

"Previder levert en beheert voor ons de cloud infrastructuur en zorgt er zo voor dat de oplossing moeiteloos kan groeien."

Grace Inklaar - CEO van Synflows

Privacy als uitgangspunt

Bij een van de klanten van Synflows, FNV, wordt de juridische afhandeling van individuele dossiers via het platform verwerkt. De stabiliteit en veiligheid van dit platform is ontzettend belangrijk. Er wordt namelijk gewerkt met privacygevoelige gegevens. Grace vertelt: “Op het gebied van privacy zijn wij erg streng in de selectie van partners. Previder levert en beheert voor ons de cloud infrastructuur en zorgt er zo voor dat de oplossing moeiteloos kan groeien zonder dat wij ons zorgen hoeven te maken over de stabiliteit en veiligheid van de onderliggende hostinginfrastructuur. Previder levert met hun Managed Firewall daarbij een oplossing die aan onze hoge verwachtingen van beveiliging voldoet.”

Managed Firewall

Oplossingen bij Synflows

Cloud

Sinds het ontstaan van Synflows wordt er naar volle tevredenheid gebruikgemaakt van de Previder Cloud

Meer over de cloud

Storage as a Service

Dankzij Storage-as-a-Service heeft Synflows een zorg minder en kunnen ze zich richten op primaire dienstverlening.

Meer over Storage as a Service