Expansion

Previder als belangrijke partner bij cloudtransitie voor ontwikkelaar

Terug naar overzicht

Koudwatervrees wegnemen

De overstap naar de datacenters van Previder werd gefaseerd per klant uitgevoerd. Per situatie wordt er met de partijen gesproken of het mogelijk was ze vanuit Hengelo te bedienen. "Klanten hebben vaak eigen ideeën over hoe ze met hun opslag omgaan," vertelt commercieel directeur Vis. "Ze vinden het vaak spannend om data buiten de bedrijfsmuren te hosten.

Previder helpt ons om die koudwatervrees weg te nemen. De security is bij hen heel goed geregeld en data wordt opgeslagen boven NAP en in Nederland. Klanten van ons hebben daardoor geen compliancy-issues."

IT Security

"Previder stelt ons in staat grotere volumes te draaien."

Wim Vis - Commercieel Directeur

Migratie naar de cloud

Expansion heeft voor de komende jaren als concrete doelstelling dat het meer klanten wil migreren naar hen cloud. Previder is daarbij een belangrijke strategische partner. Vis: "Sinds vorig jaar zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. Dat is heel belangrijk voor ons, omdat we daarmee aan klanten laten zien dat ze A-merk dienstverlening krijgen. De kwaliteit van de dienstverlening van Previder speelt daar een belangrijke rol bij. We verwachten de komende jaren intensief te blijven samenwerken."

Onze datacenters

Oplossingen bij Expansion

Cloud

Expansion heeft voor de komende jaren als concrete doelstelling dat het meer klanten wil migreren naar hen cloud. Previder is daarbij een belangrijke strategische partner.

Meer over Cloud

IT security

De security is bij Previder goed geregeld en data wordt opgeslagen boven NAP en in Nederland. Klanten van ons hebben daardoor geen compliancy-issues.

Meer over IT security

Datacenters

"Wij wilden het beheren van een datacenter graag uitbesteden aan een partij die daar meer expertise in heeft." Previder heeft Datacenters die boven NAP fungeren.

Meer over onze Datacenters

Whitepaper

Roadmap naar de cloud: waar moet je op letten?

Met de cloud heb je natuurlijk iedere dag te maken, Alleen al als je een e-mail verstuurt of een bericht post op LinkedIn. Maar met je hele IT-infrastructuur migreren naar de cloud, dat is toch een ander verhaal. Deze whitepaper biedt informatie over de soorten clouds, technische argumenten om je keuze op te baseren, security-aspecten en financiële consequenties.

Whitepaper aanvragen