Shock Media

Complexe hosted omgevingen in de datacenters van Previder

Het bedrijf voorziet ondernemingen en andere organisaties van eenvoudige tot zeer complexe hosted omgevingen en zorgt er vervolgens voor dat deze probleemloos blijven functioneren. Daarbij biedt Shock Media een hoge mate van deskundigheid, harde garanties en snelle support, 24 uur per dag.
Terug naar overzicht

De actieve rol van Shock Media

De grote kracht van Shock Media schuilt in het aanbieden van volledig beheerde omgevingen, vertelt directeur Alain Götz: "Onze klanten zijn organisaties die het belangrijk vinden dat hun website en alle online activiteiten die ermee samenhangen altijd in de lucht zijn, zonder dat ze er zelf naar hoeven om te kijken. Wij bieden oplossingen die veilig, snel en schaalbaar zijn, met de zekerheid dat alles goed geregeld is. Daarbij spelen wij een zeer actieve rol. We monitoren continu en genereren zo nuttige informatie, rapporten en statistieken die we realtime aanbieden. Updates worden direct uitgerold zodra ze beschikbaar zijn, we wachten daar niet mee tot het ons het beste uitkomt. En we bieden hoge garanties. Zelfs bij onze goedkoopste SLA krijgt een klant al binnen een uur service, 24 uur per dag."

Keuze voor Previder

Shock Media doet zoveel mogelijk in eigen beheer. Alleen voor de fysieke datacenteromgeving wordt een beroep gedaan op bedrijven die daar hun specialisme van hebben gemaakt. Previder is een van de twee partijen waarmee Shock Media op dit gebied samenwerkt. Een zorgvuldig gemaakte keuze, benadrukt Alain Götz: "We zijn zeker niet over één nacht ijs gegaan en hebben meerdere partijen onderzocht. Wat ons bij Previder erg aanspreekt, is het feit dat zij gebruik maken van de nieuwste technieken op het gebied van stroomvoorziening, klimaatbeheersing, networking en veiligheid. Verder hebben ze twee datacenters op verschillende locaties. Dat geeft ons de mogelijkheid om zaken te verdelen en de zekerheid dat er altijd een uitwijk is."

Onze datacenters

Previder regelt de rackspace, de schaalbaarheid, de noodstroom en dergelijke en zorgen ervoor dat alles draait.

Alain Götz - Directeur Shock Media

Zeer tevreden over de samenwerking

"Previder doet voor ons puur de datacenterdiensten. Zij regelen de rackspace, de schaalbaarheid, de noodstroom en dergelijke, en zorgen ervoor dat alles draait. We zijn zeer tevreden over hoe ze het doen. Alles wat ze beloofd hebben toen we met elkaar begonnen, zijn ze nagekomen. We hebben nog nooit een stroomonderbreking of ander probleem gehad dat aan hen te wijten was. In de dagelijkse gang van zaken hebben we eigenlijk weinig contact, en dat is een goed teken: het bewijst dat er geen problemen zijn. We zijn dan ook van plan om de samenwerking met Previder in de toekomst nog verder uit te breiden."

Oplossingen bij Shock Media

Datacenters

Wij regelen de rackspace, de schaalbaarheid, de noodstroom en dergelijke, en zorgen ervoor dat alles draait.

Meer over onze datacenters