Innovadis

Voldoen aan DigiD certificeringen voor internetoplossingen van overheidsinstanties

Beide partijen kozen voor deze intensieve samenwerking om beter te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar slimme internetoplossingen vanuit overheidsinstanties.
Terug naar overzicht

DigiD Certificering

Innovadis gebruikt al jaren hosting van Previder en kreeg dit jaar het verzoek van de Stadsbank om een webportal te ontwikkelen met een DigiD-koppeling. Innovadis had hiervoor nog niet de benodigde certificeringen, maar uit gesprekken met Previder bleek dat de leverancier hiervoor al de eerste stappen hadden gezet. Gezien de hechte samenwerking besloten Innovadis en Previder het certificeringsproces samen te ondergaan. Jurgen van Kreij, CEO van Innovadis: "Previder levert de infrastructuur waarop wij de oplossingen voor onze klanten bouwen. Zij erkenden het groeiende belang van DigiD en toen wij de eerste opdrachten kregen, was het een logische keuze om de certificering gezamenlijk te doorlopen."

IT Security

"Previder levert de infrastructuur waarop wij de oplossingen voor onze klanten bouwen."

Jurgen van Kreij - CEO

Bredere samenwerking tussen Innovadis en Previder

Innovadis en Previder verwachten in de nabije toekomst nog veel meer samen te werken bij projecten waar DigiD een rol speelt. Tim Timmerman, directeur van Previder: “Zowel Previder als Innovadis krijgt steeds meer aanvragen vanuit de overheidssector. DigiD is daarbij praktisch een standaardeis geworden. Wij daarom erg blij dat we de certificering hiervoor als partners hebben behaald. Hierdoor kunnen wij klanten binnen de overheid, maar ook voor in sectoren waar hoge eisen worden gesteld aan security en privacy, optimaal van dienst zijn."

Oplossingen bij Innovadis

Informatiebeveiliging

Gezien de hechte samenwerking besloten Innovadis en Previder het certificeringsproces samen te ondergaan.

Meer over IT security