Managed Services van Previder

Ontdek de voordelen van onze Managed Services en laat jouw zorgen rondom IT-onderhoud en personeel achter je. Ons uitgebreide dienstenportfolio maakt ons een Managed Service Provider (MSP) die van alle markten thuis is. Profiteer van schaalbaarheid, flexibiliteit en de voordelen van onze eigen state-of-the-art datacenters, terwijl we ook oog hebben voor de eindgebruiker en professionele end-user support bieden.
Download gratis checklist

Wat is Managed Services?

Managed Services is letterlijk het uitbesteden van bedrijfsprocessen, in dit geval je IT processen, bij een externe dienstverlener. Bij onze Managed Services beheren en onderhouden we de IT van jouw organisatie. De IT-provider managed dan jouw IT services.

Wat doet een Managed Service Provider?

Als Managed Service Provider (MSP) nemen wij het gehele takenpakket van het monitoren, beheren en optimaliseren van IT-infrastructuur, tot de opslag van je data over. Goede IT’ers vinden op deze arbeidsmarkt is één ding. Hen continu blijven ontwikkelen, uitdagen en hen behouden is de volgende uitdaging. Bij Previder investeren we continu in onze mensen. Nieuwe opleidingen, certificeringen en ‘learning on the job’: je bent altijd gegarandeerd van IT-expertise en actuele kennis met Previder als Managed Service Provider.

Waarom Managed Services?

Niet meer zoeken naar goed en betaalbaar IT-personeel op deze krappe arbeidsmarkt, minder investeren in hardware, software en onderhoud en weer kunnen focussen op je kerntaken: slechts een paar voordelen waarvan je profiteert als je gebruikmaakt van managed services. Wil jij dat je IT altijd werkt zonder dat je er zelf omkijken naar hebt? Zoek je een partij die je helpt met alles wat je nodig hebt, van strategie tot beheer en van werkplek tot cloud? Dan is Previder de IT-partner voor jou.

Ontdek onze diensten

Wat zijn de voordelen van Managed Services?

De belangrijkste voordelen voor het kiezen voor Managed Services zijn: focussen op je kerntaken, kosten besparen, alle IT volledig gefaciliteerd, geen eigen dure hardware en jouw data opgeslagen in betrouwbare datacenters.

Focus op kerntaken

Wanneer wij jouw IT regelen, kun jij je weer focussen op jouw kerntaken! Maak je geen zorgen meer over systeemupdates, back-ups, onderhoud, beveiliging of monitoring. Dit wordt allemaal door Previder verzorgd, zodat jij je kunt richten op de groei van jouw organisatie. Bovendien hebben wij er echt een focus op, waardoor we potentiële problemen tijdig kunnen identificeren en storingen kunnen voorkomen. Meer weten? Lees er alles over in deze blog.

Kostenbesparend

Vaak betekent gebruikmaken van managed services ook een kostenbesparing. De salarissen van IT-personeel of de inhuur van goede IT’ers, hardware, onderhoud, monitoring: het kost allemaal geld. Een managed service provider (MSP) als Previder kan, doordat dit onze kerntaak is en we dit op grote schaal doen, dit tegen een aantrekkelijker tarief aanbieden bij klanten dan de tarieven die zij betalen wanneer ze het in huis houden. Bovendien bespaart het gebruik van managed services bij Previder niet alleen op directe kosten, maar ook op indirecte kosten zoals training en ontwikkeling van personeel, infrastructuurupgrades en het risico van downtime.

Schaalbaar & flexibiliteit: geen eigen hardware

Wanneer je zelf investeert in hardware, moet je je redden met het materiaal dat je hebt. Niet alleen moet je opnieuw investeren wanneer het veroudert, maar als je organisatie en behoeften groeien, wordt het ook lastig om op te schalen in capaciteit. Wanneer je gebruikmaakt van onze managed services, heb je dit probleem niet. Je gebruikt altijd actuele technologie en kunt op- en afschalen in capaciteit wanneer jij wilt.

Onze datacenters

De voordelen van onze eigen datacenters

De Managed Services van Previder worden aangeboden vanuit onze eigen twin-datacenters. Voor jou als opdrachtgever brengt dat meerdere voordelen met zich mee, zoals:

Uptime

Onze twee datacenters staan op kilometers afstand van elkaar en netwerk, koeling en stroomvoorziening zijn ontworpen voor 100% uptime.

Certificeringen

De datacenters van Previder zijn gecertificeerd volgens cruciale normen op het gebied van kwaliteit-, milieu-, privacy- en informatiebeveiligingsmanagement, waaronder NEN 7510 en de ISO-normen 9001, 14001, 27001, 27017 en 27018.

Dataveiligheid

Je gegevens staan in een Nederlands datacenter van een Nederlandse eigenaar, dus geen zorgen over de bescherming van gegevens zoals bij grote Amerikaanse cloudaanbieders.

Duurzaamheid

Onze datacenters draaien op 100 procent groene stroom en we besteden veel aandacht aan energie-efficiency.

Compleet aanbod

Wat je ook nodig hebt aan Managed Services, van IaaS tot PaaS en managed werkplekken, vanuit onze datacenters bieden wij het stabiel en veilig aan.

Oog voor de eindgebruiker

Met Managed Services van Previder hoef je je zelfs niet meer druk te maken over de vraag of je eindgebruikers hun werkplekken op de meest efficiënte manier gebruiken. Ook voor professionele end-user support kun je namelijk op ons rekenen.

Onze professionele end-user support is een essentieel onderdeel van onze Managed Services. Ons team van experts staat altijd paraat om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en technische ondersteuning te bieden aan jouw eindgebruikers. Of het nu gaat om softwareproblemen, hardware storingen of algemene IT-gerelateerde vragen, wij zorgen dat jouw eindgebruikers de hulp krijgen die ze nodig hebben.

Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw eindgebruikers hun werkplekken op de meest efficiënte manier kunnen gebruiken. We bieden proactief beheer en monitoring van de IT-infrastructuur, zodat eventuele problemen vroegtijdig worden gedetecteerd en opgelost. Onze experts zorgen ervoor dat de systemen optimaal functioneren en dat eventuele knelpunten worden geïdentificeerd en aangepakt.

Met Previder als Managed Service Provider (MSP) kun je vertrouwen op onze expertise en ervaring om de IT-ondersteuning voor jouw eindgebruikers te verbeteren. Je kunt erop rekenen dat wij de juiste middelen en oplossingen leveren om ervoor te zorgen dat jouw eindgebruikers efficiënt kunnen werken en productief kunnen zijn.

Download gratis checklist

Benieuwd naar de voordelen van managed services voor jóuw organisatie?


FAQ Managed Services

1. Wat zijn de kosten van Managed Services bij Previder?

  • De kosten variëren afhankelijk van de specifieke diensten en omvang van de benodigde oplossingen. Previder biedt op maat gemaakte prijsmodellen en pakketten.

2. Hoe zit het met de maatwerkopties?

  • Previder levert maatwerkoplossingen die specifiek zijn aangepast aan de behoeften van uw bedrijf, ongeacht de sector.

3. Hoe gaat Previder om met dataveiligheid en privacy?

  • Previder volgt strikte protocollen en maatregelen voor gegevensbescherming, en voldoet aan de NEN 7510 en ISO-normen zoals 9001, 14001, 27001, 27017 en 27018.

4. Wat zijn de milieuvriendelijke initiatieven van Previder's datacenters?

  • De datacenters draaien op 100% groene stroom en er wordt veel aandacht besteed aan energie-efficiency en duurzaamheid.

5. Hoe flexibel zijn de diensten van Previder?

  • U kunt gemakkelijk op- of afschalen in capaciteit en diensten, afhankelijk van de behoeften en groei van jouw organisatie.

6. Welke supportdiensten biedt Previder?

  • Previder biedt onder andere uitgebreide end-user support, inclusief hardware ondersteuning, en proactief beheer en monitoring van IT-infrastructuur.

7. Welke certificeringen heeft Previder?

  • Previder beschikt over certificeringen zoals ISO 9001, 14001, 27001, 27017, 27018 en NEN 7510, die hoogwaardige kwaliteit en beveiliging garanderen.

8. Wat zijn de specifieke voordelen van de twin-datacenters?

  • De twin-datacenters bieden voordelen zoals 99,999% uptime, hoge veiligheid, duurzaamheid en schaalbare diensten, met een redundante infrastructuur verspreid over twee locaties.