Slim samenwerken

Digitale werkplek

Previder levert flexibele digitale werkplekken voor alle segmenten van de zakelijke markt, waarbij alle achterliggende techniek volledig op maat is ingericht en compleet wordt gemanaged. Je hebt er geen omkijken naar.
Vraag gratis demo aan
Digitale werkplek

Wat is de digitale werkplek?

De digitale werkplek van Previder is de werkomgeving waar zakelijke applicaties samenkomen in de vorm van tegels op één overzichtelijke startpagina. Het omvat een volledig op maat ingerichte en beheerde technische infrastructuur, waardoor gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over de achterliggende technologie.

De digitale werkplek is afgestemd op individuele gebruikers, met een persoonlijk startscherm dat de belangrijkste applicaties bevat. Dankzij de rol-gebaseerde applicatietoegang kunnen specifieke groepen of gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot de benodigde applicaties, waardoor zowel controle als snelheid van werken behouden blijven.

Daarnaast is de digitale werkplek aantoonbaar gecertificeerd volgens ISO27001 en NEN7510, wat betekent dat de beveiliging van data, systemen en persoonsgegevens optimaal is. Bovendien voldoet jouw werkplek online altijd aan de geldende wet- en regelgeving.

Met handige opties zoals gepersonaliseerde werkomgeving, chats, online vergaderingen en filesharing kunnen gebruikers van de digitale werkplek efficiënt werken. Applicaties zijn centraal beschikbaar vanuit één portaal, waardoor met slechts één klik toegang kan worden verkregen tot alle applicaties. Of het nu gaat om bekende SaaS-applicaties of oudere applicaties zonder updates, alles werkt binnen de digitale werkplek.

De digitale werkplek stimuleert productiviteit door locatie- en tijdsonafhankelijk werken mogelijk te maken, terwijl de veiligheid van gegevens en systemen gewaarborgd blijft. Om medewerkers optimaal te laten profiteren van de mogelijkheden van de digitale werkplek, bieden we een adoptieaanpak die ervoor zorgt dat medewerkers op de hoogte zijn van veranderingen, kunnen werken met de nieuwe software en er ook graag mee werken.


Digitale werkplek

Eén overzichtelijke startpagina in de digitale werkplek

Deze digitale werkplek combineert Office 365 met toegang tot bedrijfsapplicaties en -data. Zo is alles wat je nodig hebt met één druk op de knop beschikbaar, 365 dagen per jaar, op elke locatie, op elk apparaat.

Office 365 Zakelijk

Digitale werkplek met persoonlijk startscherm

Met de digitale werkplek heeft iedere gebruiker een persoonlijk startscherm met de belangrijkste applicaties tot zijn beschikking. Zo is onze digitale werkplek ook een flexibele werkplek. Dankzij de unieke rol-gebaseerde applicatietoegang kun jij (c.q. je organisatie) eenvoudig applicaties beschikbaar stellen voor specifieke groepen of gebruikers. Zo houd je controle over de moderne werkplek en kan de gebruiker snel aan de slag.

Download gratis whitepaper

Aantoonbaar gecertificeerd

Onze digitale werkplek is gecertificeerd volgens ISO27001 (algemeen) en NEN7510 (voor de zorg). Bovendien is onze digitale werkplek BIC 3.0-compliant (voor de corporatiewereld).

Meer productiviteit

De mogelijkheid van locatie- en tijdsonafhankelijk werken vergroot de productiviteit en flexibiliteit van je medewerkers.

Veilig

Je data, systemen en persoonsgegevens zijn optimaal beveiligd. Bovendien voldoe je altijd aan specifieke wet- en regelgeving.

Handige opties

Dankzij opties als een gepersonaliseerde werkomgeving, chats, online vergaderingen en filesharing staat het werk nooit stil.

Overzicht

Applicaties zijn centraal beschikbaar vanuit één portaal. Van daaruit heb je met één klik toegang tot alle applicaties.

Werkt met alle applicaties

Van bekende SaaS-applicaties tot oudere applicaties waarvoor allang geen updates mee verschijnen: alles werkt binnen één klik.

In de digitale werkplek zijn alle applicaties zijn beschikbaar

De digitale werkplek kenmerkt zich door veelzijdige integraties van applicaties. Niet alleen standaardapplicaties zoals die van Office zijn beschikbaar, maar ook SaaS-applicaties, zoals CRM-, ERP- of EPD-pakketten kunnen worden geïntegreerd. Zelfs sterk verouderde (legacy-)applicaties kunnen beschikbaar worden gemaakt in de digitale werkplek. Door jou de applicaties van jouw werkplek in de cloud te plaatsen ontstaat de ideale cloud werkplek.

Adoptie: haal alles uit je IT met de digitale werkplek

Hoe krijg je medewerkers nu zover dat ze deze nieuwe technieken ook echt omarmen en optimaal gaan gebruiken? Als antwoord op die vraag bieden wij een beproefde adoptieaanpak. Daarmee zorgen we ervoor dat medewerkers op de hoogte zijn van wat er verandert, met de nieuwe software kunnen werken en er ook mee willen werken.

Oplossingen die passen bij sectoren

Previder biedt digitale werkplekken die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Digitale werkplek voor de zorg

Digitale werkplek voor corporaties

it voor de zorg

Deze unieke NEN7510-gecertificeerde digitale werkplek brengt alle veel gebruikte zorgapplicaties (nieuw én ouder) bij elkaar in één persoonlijk startportaal dat tegelijk de homepagina is van een sociaal intranet.

Lees meer

it voor corporaties

Deze digitale werkplek brengt alle in de corporatiewereld veel gebruikte zorgapplicaties (nieuw én ouder) bij elkaar op één persoonlijke startpagina. Uniek: de digitale corporatiewerkplek is BIC 3.0-compliant.

Lees meer
 • Vraag direct de live-demo aan met dit formulier

  Vul onderstaand formulier in en onze experts zullen contact met je opnemen voor een live demo van onze digitale werkplek

  • Werkplek in de cloud
  • Volledig gecertificeerd
  • Veilig digitaal werken
  • Centraal beschikbaar vanuit één portaal
  • Locatie- en tijdsonafhankelijk werken
  • Werkt met alle applicaties

 • Download de gratis whitepaper

  In deze whitepaper bieden wij handvatten om te laten zien hoe je in de volgende fase komt van de digitale transformatie op de werkvloer. Ontdek wat de digitale werkplek jou kan brengen. Download de gratis whitepaper!


  Download de gratis whitepaper
 • Kom direct in contact over de digitale werkplek.
PaaS vs SaaS
29 aug. 2023

IaaS, PaaS en SaaS: wat past bij jouw behoefte?

IaaS, PaaS en SaaS: het zijn termen die je sinds de opkomst van de cloud overal tegenkomt. Maar waar hebben we het eigenlijk over? Waarin verschillen de diverse cloudservices? En welke past het beste bij wat jij en jouw organisatie nodig hebben?
Lees meer
NIS2
28 aug. 2023

NIS2 liveblog - continue updates!

Wat is NIS2 en wie moet er wat mee? In dit blog geven we je continue updates en duiding.
Lees meer
1 aug. 2023

Privacygevoelige bedrijfsinformatie op een niet-Europese hyperscaler: niet zo'n goed idee?

Organisaties vertrouwen wereldwijd op hyperscale cloudplatforms zoals Microsoft Azure, Google Cloud en AWS voor het opslaan, verwerken en beheren van hun bedrijfsdata. Dat is echter niet zo'n goed idee als het gaat om privacygevoelige (bedrijfs)data. We leggen je uit waarom!
Lees meer
Previder
Gratis demo aanvragen
Ervaar zelf de voordelen van de digitale werkplek. Vraag een live demo aan.
Gratis demo aanvragen
Gratis demo aanvragen