Digitale werkplek

Previder levert flexibele digitale werkplekken voor alle segmenten van de zakelijke markt, waarbij alle achterliggende techniek volledig op maat is ingericht en compleet wordt gemanaged. Je hebt er geen omkijken naar.
Gratis whitepaper

Wat is een digitale werkplek?

De digitale werkplek van Previder is de werkomgeving waar zakelijke applicaties samenkomen in de vorm van tegels op één overzichtelijke startpagina. Het omvat een volledig op maat ingerichte en beheerde technische infrastructuur, waardoor gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over de achterliggende technologie.

Gratis whitepaper

Waarom een digitale werkplek?

Een digitale werkomgeving is een onmisbaar onderdeel van het moderne bedrijfsleven. Deze slimme en flexibele werkplek stimuleert betere samenwerking, zowel binnen de kantoormuren als daarbuiten. Het bevordert kennisdeling, verbetert de productiviteit van medewerkers en stelt organisaties in staat om zich aan te passen aan een steeds veranderende zakelijke omgeving. Eén cruciaal aspect van de digitale werkplek is de inzet van cloudtechnologie, aangezien deze het mogelijk maakt om informatie en programma's vanaf één centrale locatie overal toegankelijk te maken. Dit is niet alleen veilig, maar ook kosteneffectief en eenvoudig te beheren, en het is dan ook geen verrassing dat een aanzienlijk deel van het bedrijfsleven, namelijk 28%, al met de cloud werkt. Kortom, een digitale werkplek is de sleutel tot het succes van moderne organisaties en biedt de noodzakelijke tools om te gedijen in de dynamische wereld van vandaag.

Waarom de digitale werkplek?

Gratis whitepaper

Wat zijn de voordelen van onze digitale werkplek?

De digitale werkplek is afgestemd op individuele gebruikers, met een persoonlijk startscherm dat de belangrijkste applicaties bevat. Dankzij de rol-gebaseerde applicatietoegang kunnen specifieke groepen of gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot de benodigde applicaties, waardoor zowel controle als snelheid van werken behouden blijven.

Daarnaast is de digitale werkplek aantoonbaar gecertificeerd volgens ISO27001 en NEN7510, wat betekent dat de beveiliging van data, systemen en persoonsgegevens optimaal is. Bovendien voldoet jouw werkplek online altijd aan de geldende wet- en regelgeving.

Met handige opties zoals gepersonaliseerde werkomgeving, chats, online vergaderingen en filesharing kunnen gebruikers van de digitale werkplek efficiënt werken. Applicaties zijn centraal beschikbaar vanuit één portaal, waardoor met slechts één klik toegang kan worden verkregen tot alle applicaties. Of het nu gaat om bekende SaaS-applicaties of oudere applicaties zonder updates, alles werkt binnen de digitale werkplek.

De digitale werkplek stimuleert productiviteit door locatie- en tijdsonafhankelijk werken mogelijk te maken, terwijl de veiligheid van gegevens en systemen gewaarborgd blijft. Om medewerkers optimaal te laten profiteren van de mogelijkheden van de digitale werkplek, bieden we een adoptieaanpak die ervoor zorgt dat medewerkers op de hoogte zijn van veranderingen, kunnen werken met de nieuwe software en er ook graag mee werken.

Aantoonbaar gecertificeerd

Onze digitale werkplek is gecertificeerd volgens ISO27001 (algemeen) en NEN7510 (voor de zorg). Bovendien is onze digitale werkplek BIC 3.0-compliant (voor de corporatiewereld).

Meer productiviteit

De mogelijkheid van locatie- en tijdsonafhankelijk werken vergroot de productiviteit en flexibiliteit van je medewerkers.

Veilig

Je data, systemen en persoonsgegevens zijn optimaal beveiligd. Bovendien voldoe je altijd aan specifieke wet- en regelgeving.

Handige opties

Dankzij opties als een gepersonaliseerde werkomgeving, chats, online vergaderingen en filesharing staat het werk nooit stil.

Overzicht

Applicaties zijn centraal beschikbaar vanuit één portaal. Van daaruit heb je met één klik toegang tot alle applicaties.

Werkt met alle applicaties

Van bekende SaaS-applicaties tot oudere applicaties waarvoor allang geen updates mee verschijnen: alles werkt binnen één klik.

Wat brengt onze digitale werkplek met zich mee?

Hoe zorgen we voor een overzichtelijke en flexibele digitale werkplek?

Onze digitale werkplek combineert Office 365 met toegang tot bedrijfsapplicaties en -data. Zo is alles wat je nodig hebt met één druk op de knop beschikbaar, 365 dagen per jaar, op elke locatie, op elk apparaat.

Met welke applicaties werkt de digitale cloud werkplek?

De digitale werkplek kenmerkt zich door veelzijdige integraties van applicaties. Niet alleen standaardapplicaties zoals die van Office zijn beschikbaar, maar ook SaaS-applicaties, zoals CRM-, ERP- of EPD-pakketten kunnen worden geïntegreerd. Zelfs sterk verouderde (legacy-)applicaties kunnen beschikbaar worden gemaakt in de digitale werkplek. Door de applicaties van jouw werkplek in de cloud te plaatsen ontstaat de ideale cloud werkplek.

Microsoft Office Zakelijk

Hoe houd jouw organisatie grip op de digitale werkplek?

Hoe houd jij de controle over jouw moderne werkplek?

Met de digitale werkplek heeft iedere gebruiker een persoonlijk startscherm met de belangrijkste applicaties tot zijn beschikking. Zo is onze digitale werkplek ook een flexibele werkplek. Dankzij de unieke rol-gebaseerde applicatietoegang kun jij (c.q. je organisatie) eenvoudig applicaties beschikbaar stellen voor specifieke groepen of gebruikers. Zo houd je controle over de moderne werkplek en kan de gebruiker snel aan de slag.

Hoe haal jij alles uit jouw cloud werkplek?

Hoe krijg je medewerkers nu zover dat ze deze nieuwe technieken ook echt omarmen en optimaal gaan gebruiken? Als antwoord op die vraag bieden wij een beproefde adoptieaanpak. Daarmee zorgen we ervoor dat medewerkers op de hoogte zijn van wat er verandert, met de nieuwe software kunnen werken en er ook mee willen werken. Lees hier meer over onze digitale werkplek adoptie.

Gratis whitepaper

Digitale werkplekken die passen bij jouw sector

Previder biedt digitale werkplekken die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Digitale werkplek voor de zorg

Digitale werkplek voor corporaties

Digitale werkplek voor de zorg

Deze unieke NEN7510-gecertificeerde digitale werkplek brengt alle veel gebruikte zorgapplicaties (nieuw én ouder) bij elkaar in één persoonlijk startportaal dat tegelijk de homepagina is van een sociaal intranet.

Digitale zorgwerkplek

Digitale werkplek voor corporaties

Deze digitale werkplek brengt alle in de corporatiewereld veel gebruikte applicaties (nieuw én ouder) bij elkaar op één persoonlijke startpagina. Uniek: de digitale corporatiewerkplek is BIC 3.0 & BIC 4.0-compliant.

Digitale corporatiewerkplek
 • Download gratis whitepaper

  In deze whitepaper bieden wij handvatten om te laten zien hoe je in de volgende fase komt van de digitale transformatie op de werkvloer. Ontdek wat de digitale werkplek jou kan brengen. Download de gratis whitepaper!


  Download de gratis whitepaper
 • Kom direct in contact over de digitale werkplek.
 • Vraag direct de live-demo aan met dit formulier

  Om je de voordelen van onze digitale werkplek te laten ervaren, hebben we een voorbeeldwerkplek ingericht met diverse veel gebruikte applicaties voor zakelijke toepassingen. Vraag direct een live-demo aan van deze omgeving. Vul onderstaand formulier in en onze experts zullen contact met je opnemen

  • Werkplek in de cloud
  • Volledig gecertificeerd
  • Veilig digitaal werken
  • Centraal beschikbaar vanuit één portaal
  • Locatie- en tijdsonafhankelijk werken
  • Werkt met alle applicaties

10 jun. 2024

Veilig werken met digitale werkplekken? Dit kun je doen

Cybersecurity is tegenwoordig een breed speelveld dat ook nog continu in beweging is. Wat is essentieel voor een solide beveiliging van jouw digitale werkplekken?
Lees meer
6 jun. 2024

Waarom het een goed idee is om IT zoveel mogelijk te outsourcen

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om het dagelijks beheer van IT grotendeels uit te besteden. Maar waarom gaat het eigenlijk zo goed met het outsourcen van IT? En waarom is het waarschijnlijk ook voor jouw organisatie een goed idee?
Lees meer
6 jun. 2024

NIS2 liveblog - continue updates!

Wat is NIS2 en wie moet er wat mee? In dit blog geven we je continue updates en duiding.
Lees meer
Previder
Gratis whitepaper
Ervaar zelf de voordelen van de digitale werkplek. Download de gratis whitepaper.
Gratis whitepaper
Gratis whitepaper