Slim samenwerken

Digitale werkplek

Previder levert flexibele digitale werkplekken voor alle segmenten van de zakelijke markt, waarbij alle achterliggende techniek volledig op maat is ingericht en compleet wordt gemanaged. Je hebt er geen omkijken naar.
Neem contact op
PaaS oplossing

Eén overzichtelijke startpagina

De digitale werkplek van Previder is de werkomgeving waar zakelijke applicaties samenkomen in de vorm van tegels op één overzichtelijke startpagina. Deze digitale werkplek combineert Office 365 met toegang tot bedrijfsapplicaties en -data. Zo is alles wat je nodig hebt met één druk op de knop beschikbaar, 365 dagen per jaar, op elke locatie, op elk apparaat.

Afgestemd op individuele gebruikers

Met de digitale werkplek heeft iedere gebruiker een persoonlijk startscherm met de belangrijkste applicaties tot zijn beschikking. Dankzij de unieke rol-gebaseerde applicatietoegang kun jij (c.q. je organisatie) eenvoudig applicaties beschikbaar stellen voor specifieke groepen of gebruikers. Zo houd je controle over de werkplek en kan de gebruiker snel aan de slag.


Aantoonbaar gecertificeerd

Onze digitale werkplek is gecertificeerd volgens ISO27001 (algemeen) en NEN7510 (voor de zorg). Bovendien is onze digitale werkplek BIC 3.0-compliant (voor de corporatiewereld).

Meer productiviteit

De mogelijkheid van locatie- en tijdsonafhankelijk werken vergroot de productiviteit en flexibiliteit van je medewerkers.

Veilig

Je data, systemen en persoonsgegevens zijn optimaal beveiligd. Bovendien voldoe je altijd aan specifieke wet- en regelgeving.

Handige opties

Dankzij opties als een gepersonaliseerde werkomgeving, chats, online vergaderingen en filesharing staat het werk nooit stil.

Overzicht

Applicaties zijn centraal beschikbaar vanuit één portaal. Van daaruit heb je met één klik toegang tot alle applicaties.

Werkt met alle applicaties

Van bekende SaaS-applicaties tot oudere applicaties waarvoor allang geen updates mee verschijnen: alles werkt binnen één klik.

Alle applicaties zijn beschikbaar

De digitale werkplek kenmerkt zich door veelzijdige integraties van applicaties. Niet alleen standaardapplicaties zoals die van Office zijn beschikbaar, maar ook SaaS-applicaties, zoals CRM-, ERP- of EPD-pakketten kunnen worden geïntegreerd. Zelfs sterk verouderde (legacy-)applicaties kunnen beschikbaar worden gemaakt in de digitale werkplek.

Adoptie: haal alles uit je IT

Hoe krijg je medewerkers nu zover dat ze deze nieuwe technieken ook echt omarmen en optimaal gaan gebruiken? Als antwoord op die vraag bieden wij een beproefde adoptieaanpak. Daarmee zorgen we ervoor dat medewerkers op de hoogte zijn van wat er verandert, met de nieuwe software kunnen werken en er ook mee willen werken.

Oplossingen die passen bij sectoren

Previder biedt digitale werkplekken die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Digitale werkplek voor de zorg

Digitale werkplek voor corporaties

it voor de zorg

Deze unieke NEN7510-gecertificeerde digitale werkplek brengt alle veel gebruikte zorgapplicaties (nieuw én ouder) bij elkaar in één persoonlijk startportaal dat tegelijk de homepagina is van een sociaal intranet.

Lees meer

it voor corporaties

Deze digitale werkplek brengt alle in de corporatiewereld veel gebruikte zorgapplicaties (nieuw én ouder) bij elkaar op één persoonlijke startpagina. Uniek: de digitale corporatiewerkplek is BIC 3.0-compliant.

Lees meer
Cyberverzekering
22 mrt. 2023

Cyberverzekering: is het de investering waard?

Verzekeringen en assurantiën zijn eind 12e eeuw ontstaan voor de scheepvaart, mocht je kapitein Haak tegen het lijf lopen. Zou je nu, anno 2023, een cyberverzekering afsluiten tegen een ander soort van piraterij?
Lees meer
Informatiebeveiliging
17 feb. 2023

Informatiebeveiliging: verantwoordelijkheden en aansprakelijkheid. Ben jij in control?

Goede informatiebeveiliging is een wezenlijk onderdeel van de bedrijfscontinuïteit en er zijn wettelijke verplichtingen waaraan je moet voldoen.
Lees meer
Datalek voorkomen
7 feb. 2023

Datalek voorkomen: de drie meest benutte ingangen door cybercriminelen

Nog steeds wordt er gedacht: ‘Een hack? Dataverlies? Dat overkomt mij niet’. Maar ben je daar echt zeker van?
Lees meer
Previder
Vraag demo aan
Ervaar zelf de voordelen van de digitale werkplek. Vraag een live demo aan.
Aanvragen
Vraag demo aan