Slim samenwerken

Digitale werkplek

Previder levert flexibele digitale werkplekken voor alle segmenten van de zakelijke markt, waarbij alle achterliggende techniek volledig op maat is ingericht en compleet wordt gemanaged. Je hebt er geen omkijken naar.

Eén overzichtelijke startpagina

De digitale werkplek van Previder is de werkomgeving waar zakelijke applicaties samenkomen in de vorm van tegels op één overzichtelijke startpagina. Deze digitale werkplek combineert Office 365 met toegang tot bedrijfsapplicaties en -data. Zo is alles wat je nodig hebt met één druk op de knop beschikbaar, 365 dagen per jaar, op elke locatie, op elk apparaat.

Afgestemd op individuele gebruikers

Met de digitale werkplek heeft iedere gebruiker een persoonlijk startscherm met de belangrijkste applicaties tot zijn beschikking. Dankzij de unieke rol-gebaseerde applicatietoegang kun jij (c.q. je organisatie) eenvoudig applicaties beschikbaar stellen voor specifieke groepen of gebruikers. Zo houd je controle over de werkplek en kan de gebruiker snel aan de slag.


Aantoonbaar gecertificeerd

Onze digitale werkplek is gecertificeerd volgens ISO27001 (algemeen) en NEN7510 (voor de zorg). Bovendien is onze digitale werkplek BIC 3.0-compliant (voor de corporatiewereld).

Meer productiviteit

De mogelijkheid van locatie- en tijdsonafhankelijk werken vergroot de productiviteit en flexibiliteit van je medewerkers.

Veilig

Je data, systemen en persoonsgegevens zijn optimaal beveiligd. Bovendien voldoe je altijd aan specifieke wet- en regelgeving.

Handige opties

Dankzij opties als een gepersonaliseerde werkomgeving, chats, online vergaderingen en filesharing staat het werk nooit stil.

Overzicht

Applicaties zijn centraal beschikbaar vanuit één portaal. Van daaruit heb je met één klik toegang tot alle applicaties.

Werkt met alle applicaties

Van bekende SaaS-applicaties tot oudere applicaties waarvoor allang geen updates mee verschijnen: alles werkt binnen één klik.

Alle applicaties zijn beschikbaar

De digitale werkplek kenmerkt zich door veelzijdige integraties van applicaties. Niet alleen standaardapplicaties zoals die van Office zijn beschikbaar, maar ook SaaS-applicaties, zoals CRM-, ERP- of EPD-pakketten kunnen worden geïntegreerd. Zelfs sterk verouderde (legacy-)applicaties kunnen beschikbaar worden gemaakt in de digitale werkplek.

Adoptie: haal alles uit je IT

Hoe krijg je medewerkers nu zover dat ze deze nieuwe technieken ook echt omarmen en optimaal gaan gebruiken? Als antwoord op die vraag bieden wij een beproefde adoptieaanpak. Daarmee zorgen we ervoor dat medewerkers op de hoogte zijn van wat er verandert, met de nieuwe software kunnen werken en er ook mee willen werken.

Oplossingen die passen bij sectoren

Previder biedt digitale werkplekken die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Digitale werkplek voor de zorg

Digitale werkplek voor corporaties

it voor de zorg

Deze unieke NEN7510-gecertificeerde digitale werkplek brengt alle veel gebruikte zorgapplicaties (nieuw én ouder) bij elkaar in één persoonlijk startportaal dat tegelijk de homepagina is van een sociaal intranet.

Lees meer

it voor corporaties

Deze digitale werkplek brengt alle in de corporatiewereld veel gebruikte zorgapplicaties (nieuw én ouder) bij elkaar op één persoonlijke startpagina. Uniek: de digitale corporatiewerkplek is BIC 3.0-compliant.

Lees meer
5 sep. 2022

Stijgende energieprijzen, corona en andere redenen om te kiezen voor hybride werken

Lees meer
9 jun. 2022

Hoe maak jij de stap van IT-beheerder naar IT-regisseur?

Lees meer
4 mei 2022

Het belang van goede gebruikersondersteuning: worden jouw medewerkers goed geholpen met vragen over hun werkplek?

Lees meer
Vraag demo aan
Ervaar zelf de voordelen van de digitale werkplek. Vraag een live demo aan.
Aanvragen
Vraag demo aan