Slim samenwerken

Digitale corporatiewerkplek

Voor woningbouwcorporaties is het belangrijk dat collega's en ketenpartners zo efficiënt mogelijk kunnen (samen)werken. Ook de service naar de huurders heeft een hoge prioriteit. De digitale corporatiewerkplek van Previder is speciaal ontwikkeld om in deze behoeften te voorzien en corporaties te helpen toekomstgerichter dan ooit te opereren.
Neem contact op
Digitale corporatiewerkplek

De digitale werkplek voor woningbouwcorporaties

Previder helpt corporaties aan een flexibele digitale werkomgeving die is afgestemd op de behoefte van de sector. Alle bedrijfskritische applicaties zijn geïntegreerd en medewerkers hebben altijd toegang tot alles wat ze nodig hebben voor hun werkzaamheden, zowel op locatie als thuis. Onze oplossing faciliteert alle digitale diensten, zoals inspectieprocessen, databasemanagement en huurderscontact.

De juiste certificering voor jouw corporatie

Natuurlijk moet jouw corporatie voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving. En sommige richtlijnen en certificeringen zijn heel specifiek voor jouw branche. Previder kent de woningcorporatiemarkt en voldoet aan alle eisen. Zo zijn we BIC 3.0-compliant en beschikken we over de juiste ISO-certificeringen.

IT voor corporaties
Overzicht

Eén centraal dashboard als startpunt voor al je werkzaamheden.

Gemak

Al je applicaties zijn binnen één klik beschikbaar.​

Gebruikerstypen

Toegang tot applicaties wordt toegewezen op basis van gebruikersprofielen.

Controle

Elke gebruiker krijgt alleen toegang tot die documenten die voor hem/haar van toepassing zijn.

Veilig

Bedrijfsdata is veilig te benaderen.

BIC 3.0-compliant

Voldoet aan marktstandaarden en certificeringen (met name BIC 3.0 en ISO27001).

Er is geen one size fits all wanneer het op een digitale werkplek aankomt. Iedere branche en organisatie heeft zijn eigen wensen en eisen. De digitale werkplek van Previder is daarom ook in andere 'smaken' realiseerbaar.

Digitale werkplek voor bedrijven

Digitale werkplek voor de zorg

it voor bedrijven

De digitale werkplek voor de zakelijke markt biedt alles wat jouw organisatie en medewerkers nodig zouden kunnen hebben. Op maat ingericht op basis van de startpunten van je diverse typen medewerkers.

Lees meer

it voor de zorg

Deze unieke NEN7510-gecertificeerde digitale werkplek brengt alle veel gebruikte zorgapplicaties (nieuw én ouder) bij elkaar in één persoonlijk startportaal dat tegelijk de homepagina is van een sociaal intranet.

Lees meer
24 mei 2023

De security- en privacy-gevaren van ChatGPT/OpenAI in je bedrijfsomgeving

ChatGPT. Superhandig, dat is je vast niet ontgaan. Maar aan alle goede (en gratis) handigheden zit vanzelfsprekend een keerzijde. Wat zijn de gevaren van ChatGPT?
Lees meer
12 mei 2023

Hoe de cloud ons helpt om veerkrachtig te zijn: CloudFest 2023

Lees meer
Cloudfest 2023
5 apr. 2023

Welke trends vielen ons op in de hostingbranche? Dit was CloudFest 2023!

Tijdens CloudFest krijg je een goed beeld van de trends in de hostingbranche. In dit artikel noem ik er drie die mij persoonlijk opvielen.
Lees meer
Previder
Gratis demo aanvragen
Ervaar zelf de voordelen van de digitale corporatiewerkplek. Vraag een live demo aan.
Gratis demo aanvragen
Gratis demo aanvragen