Woningstichting het Grootslag

Woningstichting het Grootslag

Optimalisatie van de digitale werkomgeving bij Woningstichting het Grootslag

Woningstichting het Grootslag uit West-Friesland had de wens om de digitale werkomgeving op basis van M365 te vernieuwen. Hiermee wilden zij een specifiek doel behalen: slimmer samenwerken met de M365-omgeving.
Terug naar overzicht

Alles vindbaar binnen M365-omgeving

Het Grootslag vroeg ons om de fileserverdata te migreren naar Microsoft 365 en het huidige Intranet over te zetten op SharePoint en deze beschikbaar maken binnen de Teams-omgeving. De vindbaarheid van informatie zou hiermee verbeteren, omdat alles binnen de M365-omgeving te vinden is. Ons belangrijkste doel was het meedenken en helpen om medewerkers in beweging te krijgen om op een uniforme en prettige manier te gaan werken.

Toen het startschot luidde maakten we met de projectmanager (Bart Bakker) van Het Grootslag een planning, stelden we het projectteam samen en verdeelden we de taken. Na een uitvoerige data-analyse en het opstellen van de werkafspraken (governance) konden we efficiënt en effectief aan de slag om de beoogde doelen te realiseren.

Medewerkers Woningstichting het Grootslag wegwijs voordat integratie plaatsvond

De samenwerking verliep soepel. De testpilot verliep zonder problemen en met onze Microsoft Teams-trainingen door onze adoptie-consultants waren de medewerkers al wegwijs voordat de integratie plaatsvond. De daadwerkelijke livegang van het intranet in Teams was een succes en het uiteindelijke resultaat was een zeer tevreden klant.

Microsoft office 365 Zakelijk

Dit project werd uitgevoerd door Winvision, die sinds september 2023 volledig is geïntegreerd in zusterorganisatie Previder.