Slim samenwerken

Digitale zorgwerkplek

Als zorgmedewerker wil je in je dagelijks werk vooral doen waar je goed in bent: zorg leveren. Dat betekent dat je zoveel mogelijk aandacht wilt besteden aan je cliënten en collega's. De digitale zorgwerkplek van Previder maakt dat mogelijk.
Neem contact op

De zorgwerkplek die alles bij elkaar brengt

Onze digitale zorgwerkplek bundelt alles wat zorgmedewerkers nodig hebben op één plek. Alles is binnen enkele muisklikken te vinden, van je werkrooster tot de applicaties die je ieder moment nodig hebt. Zo houd je overzicht en bespaar je tijd.

Sociaal intranet

Onze digitale zorgwerkplek bevat een zeer uitgebreid en modern sociaal intranet. Doordat het platform gebruikt maakt van bewezen methodieken en routings van o.a. Facebook en LinkedIn, werkt alles heel intuïtief en vertrouwd. Medewerkers zijn eerder geneigd om te reageren op berichten en er ontstaat sneller een dialoog tussen collega’s.

NEN7510

Onze digitale zorgwerkplek voldoet aan alle eisen en normen die gelden in de sector. Previder is volledig gecertificeerd en voldoet aan de strenge Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorg (NEN7510).

Al je applicaties direct beschikbaar

Eén keer inloggen is voldoende om direct toegang te krijgen tot al je applicaties, inclusief oudere (‘legacy’-)software.

Geen omwegen

Na het inloggen krijg je direct inzicht in je werkdag, afspraken, prioriteiten etc. Daarbij word je zo min mogelijk beperkt door onhandige protocollen.

Overzicht en controle

Dankzij een slimme opzet op basis van rollen krijgt elke zorgmedewerker alleen toegang tot de applicaties en documenten die voor hem/haar van toepassing zijn.

Bewezen succesvol

Het onderliggende platform van onze digitale zorgwerkplek is al met succes in gebruik bij een groot aantal zorgorganisaties.

Meer regie voor de zorgmedewerker

Richt je eigen werkplek in met de applicaties en koppelingen die jij nodig hebt en veel gebruikt.

Veilig

Alle data is altijd veilig opgeslagen volgens de normeringen die gelden in de zorg.

  • Previder search
  • Previder search
  • Previder search
  • Previder search
  • Previder search
  • Previder search

"Het geeft een goed gevoel dat onze zorgdata in Nederland bij een betrouwbare partij als Previder wordt opgeslagen."

Arnoud Geerts - Projectmanager Digitaal Gezond
Bekijk case

Alles op één plek

Het mooie van onze digitale zorgwerkplek is dat we werkelijk alles wat je nodig hebt bij elkaar hebben gebracht.

Een sociaal intranet als persoonlijk startportaal

De persoonlijke startpagina is tegelijk de homepagina van een sociaal intranet dat de interne communicatie naar een hoger plan brengt.

Applicatie-integraties

Onze digitale zorgwerkplek schept overzicht in de vaak grote diversiteit aan applicaties die bij zorgorganisaties worden gebruikt. Elk apparaat met een internetbrowser geeft direct toegang tot elke applicatie.

Microsoft 365-integratie

In onze digitale zorgwerkplek hebben we Microsoft 365 vergaand geïntegreerd, waarbij we de complexiteit naar de 'achterkant' hebben gebracht.

Er is geen one size fits all wanneer het op een digitale werkplek aankomt. Iedere branche en organisatie heeft zijn eigen wensen en eisen. De digitale werkplek van Previder is daarom ook in andere 'smaken' realiseerbaar.

Digitale werkplek voor bedrijven

Digitale werkplek voor corporaties

it voor bedrijven

De digitale werkplek voor de zakelijke markt biedt alles wat jouw organisatie en medewerkers nodig zouden kunnen hebben. Op maat ingericht op basis van de startpunten van je diverse typen medewerkers.

Lees meer

it voor corporaties

Deze digitale werkplek brengt alle in de corporatiewereld veel gebruikte zorgapplicaties (nieuw én ouder) bij elkaar op één persoonlijke startpagina. Uniek: de digitale corporatiewerkplek is BIC 3.0-compliant.

Lees meer
Cyberverzekering
22 mrt. 2023

Cyberverzekering: is het de investering waard?

Verzekeringen en assurantiën zijn eind 12e eeuw ontstaan voor de scheepvaart, mocht je kapitein Haak tegen het lijf lopen. Zou je nu, anno 2023, een cyberverzekering afsluiten tegen een ander soort van piraterij?
Lees meer
Informatiebeveiliging
17 feb. 2023

Informatiebeveiliging: verantwoordelijkheden en aansprakelijkheid. Ben jij in control?

Goede informatiebeveiliging is een wezenlijk onderdeel van de bedrijfscontinuïteit en er zijn wettelijke verplichtingen waaraan je moet voldoen.
Lees meer
Datalek voorkomen
7 feb. 2023

Datalek voorkomen: de drie meest benutte ingangen door cybercriminelen

Nog steeds wordt er gedacht: ‘Een hack? Dataverlies? Dat overkomt mij niet’. Maar ben je daar echt zeker van?
Lees meer
Previder
Vraag demo aan
Ervaar zelf de voordelen van de digitale zorgwerkplek. Vraag een live demo aan.
Aanvragen
Vraag demo aan