Slim samenwerken

Digitale zorgwerkplek

Als zorgmedewerker wil je in je dagelijks werk vooral doen waar je goed in bent: zorg leveren. Dat betekent dat je zoveel mogelijk aandacht wilt besteden aan je cliënten en collega's. De digitale zorgwerkplek van Previder maakt dat mogelijk.
Vraag gratis demo aan
Digitale zorgwerkplek

De zorgwerkplek die alles bij elkaar brengt

Onze digitale zorgwerkplek bundelt alles wat zorgmedewerkers nodig hebben op één plek. Alles is binnen enkele muisklikken te vinden, van je werkrooster tot de applicaties die je ieder moment nodig hebt. Zo houd je overzicht en bespaar je tijd.

Sociaal intranet

Onze digitale zorgwerkplek bevat een zeer uitgebreid en modern sociaal intranet. Doordat het platform gebruikt maakt van bewezen methodieken en routings van o.a. Facebook en LinkedIn, werkt alles heel intuïtief en vertrouwd. Medewerkers zijn eerder geneigd om te reageren op berichten en er ontstaat sneller een dialoog tussen collega’s.

NEN7510

Onze digitale zorgwerkplek voldoet aan alle eisen en normen die gelden in de sector. Previder is volledig gecertificeerd en voldoet aan de strenge Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorg (NEN7510).

Download gratis whitepaper

Al je applicaties direct beschikbaar

Eén keer inloggen is voldoende om direct toegang te krijgen tot al je applicaties, inclusief oudere (‘legacy’-)software.

Geen omwegen

Na het inloggen krijg je direct inzicht in je werkdag, afspraken, prioriteiten etc. Daarbij word je zo min mogelijk beperkt door onhandige protocollen.

Overzicht en controle

Dankzij een slimme opzet op basis van rollen krijgt elke zorgmedewerker alleen toegang tot de applicaties en documenten die voor hem/haar van toepassing zijn.

Bewezen succesvol

Het onderliggende platform van onze digitale zorgwerkplek is al met succes in gebruik bij een groot aantal zorgorganisaties.

Meer regie voor de zorgmedewerker

Richt je eigen werkplek in met de applicaties en koppelingen die jij nodig hebt en veel gebruikt.

Veilig

Alle data is altijd veilig opgeslagen volgens de normeringen die gelden in de zorg.

 • Previder search
 • Previder search
 • Previder search
 • Previder search
 • Previder search
 • Previder search

"Het geeft een goed gevoel dat onze zorgdata in Nederland bij een betrouwbare partij als Previder wordt opgeslagen."

Arnoud Geerts - Projectmanager Digitaal Gezond
Bekijk case

Alles op één plek

Het mooie van onze digitale zorgwerkplek is dat we werkelijk alles wat je nodig hebt bij elkaar hebben gebracht.

Een sociaal intranet als persoonlijk startportaal

De persoonlijke startpagina is tegelijk de homepagina van een sociaal intranet dat de interne communicatie naar een hoger plan brengt.

Applicatie-integraties

Onze digitale zorgwerkplek schept overzicht in de vaak grote diversiteit aan applicaties die bij zorgorganisaties worden gebruikt. Elk apparaat met een internetbrowser geeft direct toegang tot elke applicatie.

Microsoft 365-integratie

In onze digitale zorgwerkplek hebben we Microsoft 365 vergaand geïntegreerd, waarbij we de complexiteit naar de 'achterkant' hebben gebracht.

Microsoft Office 365

Gerelateerd aan de digitale zorgwerkplek

Digitale werkplek E-health in de zorg Goed Beheerd Zorgnetwerk

Digitale zorgwerkplekken voor jouw sector

Er is geen one size fits all wanneer het op een digitale werkplek aankomt. Iedere branche en organisatie heeft zijn eigen wensen en eisen. De digitale werkplek van Previder is daarom ook in andere 'smaken' realiseerbaar.

Digitale werkplek voor de zakelijke markt

Digitale werkplek voor corporaties

Digitale werkplek voor de zakelijke markt

De digitale werkplek voor de zakelijke markt biedt alles wat jouw organisatie en medewerkers nodig zouden kunnen hebben. Op maat ingericht op basis van de startpunten van je diverse typen medewerkers.

Digitale werkplek

Digitale werkplek voor corporaties

Deze digitale werkplek brengt alle in de corporatiewereld veel gebruikte zorgapplicaties (nieuw én ouder) bij elkaar op één persoonlijke startpagina. Uniek: de digitale corporatiewerkplek is BIC 3.0-compliant.

Digitale corporatiewerkplek
 • Vraag direct de live-demo aan met dit formulier

  Vul onderstaand formulier in en onze experts zullen contact met je opnemen voor een live demo van onze digitale zorgwerkplek

  • Werkplek in de cloud
  • Volledig gecertificeerd
  • Veilig digitaal werken
  • Centraal beschikbaar vanuit één portaal
  • Locatie- en tijdsonafhankelijk werken
  • Werkt met alle applicaties

 • Download de gratis whitepaper

  In deze whitepaper bieden wij handvatten om te laten zien hoe je in de volgende fase komt van de digitale transformatie op de werkvloer. Ontdek wat de digitale werkplek jou kan brengen. Download de gratis whitepaper!


  Download de gratis whitepaper
 • Kom direct in contact over de digitale zorgwerkplek.
Private cloud public cloud
23 apr. 2024

Public cloud of private cloud: wat past bij jouw organisatie?

Als jij je IT-omgeving naar de cloud wil brengen, kies je dan voor de public cloud bij een hyperscaler, de public cloud bij Previder of de private cloud van Previder?
Lees meer
Digitale transformatie
18 apr. 2024

Omarm de digitale transformatie met een stabiel IT-fundament en een digitale werkplek

De digitale transformatie vraagt nogal wat van organisaties. Anywhere en anytime werken, is ondertussen een vereiste. Previder ondersteunt dit vanuit haar eigen datacenters en met 350 IT-specialisten.
Lees meer
Cloudfest 2024 AI en informatiebeveiliging
16 apr. 2024

Cloudfest 2024: AI vs informatiebeveiliging

Dit jaar stond Cloudfest in het teken van twee zeer dominante thema's: AI en informatiebeveiliging. We nemen je er graag in mee!
Lees meer
Previder
Gratis demo aanvragen
Ervaar zelf de voordelen van de digitale zorgwerkplek. Vraag een live demo aan.
Gratis demo aanvragen
Gratis demo aanvragen