Terug naar overzicht
Nieuws

Previder ontvangt opnieuw SOC 2-verklaring

Dit jaar zijn we er opnieuw in geslaagd om de SOC 2-audit succesvol af te ronden. We hebben de bijbehorende verklaring ontvangen. Met deze rapportage en verklaring tonen we aan dat wij de beveiliging en beschikbaarheid van onze dienstverlening beheersen volgens de hoogste internationale standaarden.
IT Security

SOC 2 verklaring

Het SOC 2 assurance rapport omvat een onafhankelijk oordeel over de beveiliging en beschikbaarheid van onze dienstverlening op het gebied van cloud en colocatie. Het rapport bevat een uitvoerige beschrijving van de processen bij Previder en de vele controlemiddelen die we inzetten om klantomgevingen en -gegevens te beschermen. Bij SOC 2 worden alle aspecten die van invloed zijn op de uiteindelijke dienstverlening aan klanten meegenomen.

Onze datacenters

Wij willen als organisatie steeds kunnen aantonen dat wij alles in het werk stellen om aan de eisen op het gebied van beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid te voldoen. Zo hebben we naast de SOC 2-verklaring ook de audits voor ISO 9001, 14001, 27001 en NEN 7510 weer succesvol doorlopen. Benieuwd naar onze al onze certificeringen? Bekijk hier onze certificeringen.

Meer over colocatie

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zakelijke markt
-IT security
-Cloud

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.