Terug naar overzicht
Techblogs

Verbeter je ontwikkelproces met een compleet DevOps platform en krachtige DevOps tools

Ontdek hoe je je ontwikkelproces aanzienlijk kunt verbeteren met een all-in-one DevOps platform en krachtige tools.
Door: Peter Bult
Meer over PaaS+

DevOps bij Previder

Steeds meer softwareontwikkelaars kiezen voor Previder PaaS+ als development platform voor hun DevOps. Geen wonder, want het development platform, PaaS+, biedt een groot aantal praktische voordelen ten opzichte van andere DevOps platforms. Met als één van de belangrijkste pluspunten een zeer uitgebreide marketplace met allerlei tools en andere oplossingen die je direct kunt uitrollen. Daarover vertellen we je graag meer!

Een krachtig development platform

Previder PaaS+ is een development platform dat veel voordelen biedt aan softwareontwikkelaars:

  • Een intuïtieve self-service portal die fungeert als een one-stop shop
  • Een krachtig platform voor het hosten van application containers
  • Automatisch uitrollen en schalen
  • Je betaalt alleen voor resources die je gebruikt
  • Een Marketplace met ingebouwde CI/CD en DevOps tools

Devops tools, applicaties en services direct draaiend

Het laatste punt in bovenstaande opsomming maakt Previder PaaS+ nagenoeg uniek in de markt. De Marketplace biedt een enorme verzameling open source DevOps tools, DevOps applicaties en DevOps services, speciaal voor developers. Deze oplossingen zijn allemaal gepreconfigureerd. Dus als je er een vindt die je aanspreekt, heb je hem binnen een paar minuten draaiend in je omgeving.

Meer over PaaS


Clusters als MySQL, Kubernetes en WordPress

De Marketplace omvat onder meer een breed scala aan clusters, zoals MySQL/MariaDB/Percona Server, Kubernetes, WordPress en Magento. Normaal gesproken is het een heel karwei om zo’n cluster uit te rollen en werkend te krijgen; daar gaat gauw een dag werk in zitten. Vanuit de Marketplace van Previder PaaS+ is het een kwestie van een paar clicks.

DevOps tools

De Marketplace van Previder PaaS+ biedt ook een uitgebreide verzameling DevOps tools die developers graag gebruiken, zoals Jenkins DevOps Pack, GitLab Server, Spring Boot, Jira Software en Laravel. Deze handige DevOps tools krijg je er allemaal bij als bonus, direct toegankelijk, kant-en-klaar en binnen no-time uitgerold.

Frameworks en SDK’s

Naast de marketplace heb je met Previder PaaS+ de beschikking over alle bekende frameworks, zoals Java en Python. Deze frameworks zijn eveneens heel makkelijk uit te rollen, waarna je uiteraard ook de erbij behorende SDK’s (Software Development Kits) probleemloos kunt gebruiken.

Direct alle power van PaaS+

Wanneer je vanuit de marketplace iets uitrolt in je omgeving, profiteer je direct van alle andere voordelen die het DevOps platform sowieso al in zich heeft. Zo maak je bijvoorbeeld direct gebruik van autoscaling wanneer je een tool uitrolt op PaaS+. De applicatie schaalt automatisch mee met de load die hij te verwerken krijgt. Je hebt dus altijd de capaciteit/performance die je nodig hebt, zonder dat je daaraan zelf iets hoeft in te stellen.

Meer weten over ons DevOps platform?

Neem contact op met jouw accountmanager of neem contact op via onze contactpagina.

Lees hier alles over: