IT-bedrijf in Nederland met eigen datacenters

Op zoek naar een vertrouwd IT-bedrijf in Nederland dat als one-stop-shop jou kan ondersteunen bij al je IT-behoeften? Van passende digitale werkplekken tot aan een cloudplatform voor jouw organisatie? Een specialistisch IT-bedrijf in Nederland die jou compleet kan ontzorgen, zodat jij weer tijd overhoudt voor jouw core business? Dan is Previder de partner die jij zoekt! Vanaf onze locaties in Hengelo en Vianen bieden we alle mogelijke IT oplossingen. Daarnaast bieden we ook de benodigde ICT (hardware).
Gratis datacenters specsheet
IT Bedrijf Nederland

Op zoek naar een IT-bedrijf in Nederland?

Compleet IT-fundament bij een IT-bedrijf in Nederland

Van digitale werkplek tot cloud: Als IT-bedrijf in Nederland biedt Previder het complete fundament dat je nodig hebt om jouw IT maximaal te laten presteren en renderen. Uiteraard inclusief dienstverlening van het hoogste niveau. Onze benadering is persoonlijk en nuchter. Wij denken met je mee en als we ergens niet in geloven, zeggen we je dat ook.

Landelijke dekking

Previder heeft als IT-bedrijf kantoren op twee locaties in Nederland, in Hengelo en Vianen. Daar werken in totaal ruim 300 kundige en enthousiaste IT-specialisten. Zo kunnen we klanten in heel Nederland uitstekend bedienen – en dat doen we dus ook! Wij beschikken tevens over twee geografisch gescheiden datacenters, PDC1 en PDC2, beide gelegen in Hengelo. Deze datacenters zijn met elkaar verbonden door middel van een glasvezelring. Elk van de datacenters van Previder is voorzien van meerdere datazalen, en het gezamenlijke vloeroppervlak beslaat 13.000 m2.

Thuis in branches

Als IT-bedrijf in Nederland hebben we jaren ervaring in het ondersteunen van organisaties op IT-gebied. We kennen de ins en outs van diverse branches, zoals de zorg, woningcorporaties, de transportwereld, de bouw, de overheid en het notariaat. En we weten met welke IT-oplossingen we daar optimaal op kunnen inspelen.

Ontdek onze diensten

IT-bedrijf met eigen Nederlandse datacenters

Nederlandse datacenters

Vanuit onze eigen ultramoderne, carrier-neutrale datacenters in Hengelo bieden we jou een solide (cloud)platform. Als IT-bedrijf in Nederland hebben we de volgende ISO-certificeringen: 9001:2015, 14001:2015, 27001:2013, 27017 en 27018. Ook hebben we een SOC2-verklaring en zijn we NEN7510-gecertificeerd, de norm voor informatiebeveiliging in de zorg. Zo ben je gegarandeerd van maximale veiligheid en helpen we je te voldoen aan wet- en regelgeving rondom de omgang met jouw data. Het feit dat onze datacenters in Europa (Nederland) gevestigd zijn, betekent onder meer dat buitenlandse overheden geen toegang kunnen krijgen tot jouw data. Niet alleen veiligheid, maar ook duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben niet voor niets een BREEAM-certificaat met het predicaat ‘excellent’ en gebruiken 100% groene stroom.

Onze datacenters

Opties tot cloud bij een IT-bedrijf in Nederland

Onze cloud opties in Nederland

Bij Previder kun je kiezen uit verschillende soorten cloud:

• Public cloud – jouw data in de cloud van een grote, internationale speler als Microsoft of Amazon.

• Private cloud – jouw data staat in één van onze – of zelfs beide – datacenters. Daarbij maak je gebruik van onze hardware of wellicht kies je voor colocatie, waarbij je jouw eigen hardware blijft gebruiken maar onze datacenterfaciliteiten benut.

• Hybrid cloud – de voordelen van de public cloud gecombineerd met die van de private cloud.

Voordelen van een IT-bedrijf in Nederland

Maximale uptime en harde garanties

Met onze Nederlandse TIER 3+ datacenters ben jij als klant verzekerd van maximale uptime en continuïteit. Je kunt bij ons als IT-bedrijf in Nederland ook rekenen op harde garanties voor de beschikbaarheid, veiligheid en integriteit van je data.

Van verbinding tot security

Van betrouwbare, zakelijke netwerkverbindingen tot IaaS om je bedrijfskritische applicaties op te hosten. Van PaaS+ als platform voor softwareontwikkelaars tot security- en backup-oplossingen. Van Office 365 Zakelijk tot goede eindgebruikersondersteuning. Het portfolio van Previder voorziet je in alle noodzakelijke IT-behoeften.

IT-expertise op tijdelijke basis

Ook zo’n moeite om IT-personeel te vinden? Met onze speciale afdeling Previder Professional Services geven we je toegang tot een pool van HBO- of academisch geschoolde IT'ers. Zij hebben de relevante werkervaring die jouw organisatie zo goed kan gebruiken.

IT & ICT voor organisaties en MKB

Wij bieden onze diensten enkel B2B aan. Naast de IT leveren we ook de bijbehorende hardware (ICT). Het grote voordeel hiervan is dat we alles perfect op elkaar kunnen laten aansluiten.

Waarom een IT-bedrijf in Nederland?

Waarom een IT-bedrijf in Nederland? Om je nog verder te helpen bij het maken van je keuze, hebben wij deze checklist voor je opgesteld.

Gratis datacenter specsheet

Benieuwd hoe Previder als IT bedrijf in Nederland jouw organisatie verder kan helpen?


Meer weten over wat Previder als IT-bedrijf in Nederland voor jou kan betekenen?
Lees hier alles over: