Focus op je kerntaken

Op zoek naar IT-expertise? Previder Professional Services

IT-personeel is schaars. Daarom is het fijn dat je bij een partij als Professional Services, onderdeel van Previder, de kennis in huis kunt halen die jij nodig hebt. Zo lang als jij wilt. Previder Professional Services is jouw kennisleverancier en weet, als verbindende kracht tussen talent en opdrachtgever, de juiste specialist op de juiste plek te zetten.
Neem contact op
Professional Services

Klantorganisatie

Heb je als organisatie behoefte aan expertise in een bepaald IT-vakgebied? Wil je (tijdelijk) opschalen in mankracht, maar is het lastig de juiste persoon te vinden in deze krappe arbeidsmarkt? Bij Previder Professional Services leren we jouw organisatie graag kennen. Alleen dan kunnen wij dat talent vinden dat niet alleen de IT-expertise in huis heeft waar jij naar zoekt, maar ook perfect past in jouw organisatie.

Talent

Wil je nog beter worden in waar jij al goed in bent en continu blijven leren? Previder Professional Services motiveert, inspireert en stimuleert jou om je te blijven ontwikkelen. Samen kijken we naar de beste opleidingen en koppelen we je aan opdrachtgevers die de opdracht en cultuur hebben die perfect bij jou passen. Wij focussen op een goede, langdurige samenwerking en helpen je graag structureel verder in je carrière.

Ontwikkelen

Wij motiveren, inspireren en stimuleren onze collega’s zichzelf te ontwikkelen. Met de best passende opleidingen, opdrachten en opdrachtgevers, maar bovenal met plezier! Zo groeien we samen.

Aandacht

Wij maken het verschil door tijd te maken – en oprechte aandacht te geven. Aan onze collega’s, opdrachtgevers, maar ook onze omgeving. Communicatief, warm en persoonlijk.

Vakidioot

Hard skills vormen de basis van ons ambacht. Een ambacht waarin ons karakter, onze visie en commitment het échte verschil maakt. Waar anderen ons zien als exceptioneel goed, zien wij het als ‘ons normaal’. Zo houden we met elkaar de kwaliteit aan de poort hoog.

Resultaat

Onze ‘andere’ benadering zorgt voor een ’andere’ aanpak. Een aanpak waarin ieder detail telt en moet kloppen. Het maakt onze mensen zichtbaar, onze resultaten identificeerbaar en het merk Previder Professional Services herkenbaar. Maar we gaan nooit voorbij aan hoe we resultaat behalen.

Integer

We zijn eerlijk en betrouwbaar en staan met beide benen op de grond. Als we iets beloven dan doen we het ook. We maken duidelijke keuzes, gericht op een gelijkwaardige samenwerking – en anders doen we het niet.

Raheleh Rahmi Previder Professional Services

Direct meer weten over onze Professional Services?

Ben je op zoek naar IT-talent voor jouw organisatie of ben je als talent op zoek naar een partij die jou structureel verder kan helpen in je carrière? Neem dan direct contact op met Raheleh Rahmi.

Raheleh Rahmi
Sr. Sales Manager
0646226685

r.rahmi@previder.nl

Professional services voor jouw sector

Naar welke expertise ben jij op zoek in jouw organisatie? Previder Professional Services beschikt over een breed netwerk aan gespecialiseerd talent dat wellicht bij jou past!

Virtualisatiespecialist

Cloudspecialist

Infrastructuurspecialist

Projectleider IT

Virtualisatiespecialist

Zoek je iemand met actuele kennis van producten als VMware, Microsoft Hyper-V en Citrix XenServer? Iemand die verstand heeft van cloud, storage, back-up, security en netwerken? Vraag het Previder Professional Services!

Cloudspecialist

Zoek je iemand die van de hoed en de rand weet als het gaat om clouddiensten van Microsoft, zoals Skype for Business, Enterprise Mobility en Office 365? Vraag het Previder Professional Services!

Infrastructuurspecialist

Zoek je een goede infrastructuurspecialist die bijvoorbeeld kan werken met complexe infrastructuuromgevingen en migratie-, implementatie- en beheertrajecten weet aan te pakken? Vraag het Previder Professional Services!

Projectleider IT

Zoek je een goede IT-projectleider die de continuïteit van projecten borgt, kennis van zaken heeft en meerdere projecten kan oppakken? Vraag het Previder Professional Services!

  • Aan welke Professional Services heb jij behoefte?
    • Alle IT expertises in huis
    • Vind de juiste persoon in deze krappe arbeidsmarkt
    • Talent dat bij jou past
    • Communicatief, warm en persoonlijk

Migreren naar IaaS
22 feb. 2024

Migreren naar Previder IaaS: hoe gaat dat?

Hoe gaat een IaaS-migratie in zijn werk? Lees hier alles over een IaaS-migratie in 6 stappen.
Lees meer
18 jan. 2024

De ideale werkplek bestaat niet

Bij het het kiezen van een passende digitale werkplek is er geen sprake meer van ‘one size fits all’. Werkplekken worden steeds meer toegesneden op de eindgebruiker. Hoe maak je de juiste keuze voor jóuw organisatie?
Lees meer
Duurzame IT
15 jan. 2024

Duurzame IT: Integrale duurzaamheid gaat verder dan energiezuinig zijn alleen

In gesprek met CorporatieGids.nl vertellen Arjan van Dijk en Thomas Rombout van Previder over de visie op duurzaamheid en de rol die IT hierin speelt.
Lees meer
Previder
Neem contact op
Ben je op zoek naar IT-talent voor jouw organisatie of ben je als talent op zoek naar een partij die jou structureel verder kan helpen in je carrière? Neem dan direct contact op.
Neem contact op
Neem contact op