Meer focus op de zorg met betrouwbare IT in de VVT

Neem de krapte op de arbeidsmarkt, nieuwe wetgevingen in de zorg, bezuinigingen, de nasleep van de pandemie, een vergrijzende bevolking en gooi daar bovenop nog even de toenemende cybercriminaliteit. De Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg heeft het niet makkelijk. Hoe ga je de uitdagingen te lijf en maak je tegelijk handig gebruik van de nieuwe mogelijkheden, zoals e-health, domotica en thuismonitoring?
Download whitepaper Zorg & IT
IT ouderenzorg

Er komt nogal wat op de VVT af. De bevolking vergrijst en de vraag naar (intensieve) zorg neemt toe, maar ook binnen zorginstellingen bereiken veel medewerkers de pensioengerechtigde leeftijd. En dat in een tijd van arbeidsmarktkrapte. Efficiënter werken is daarom belangrijker dan ooit. Gelukkig brengt de digitalisering veel kansen met zich mee om zorg op afstand mogelijk te maken en efficiënter om te gaan met medewerkers en hun tijd. Een stabiele IT-omgeving die klaar is voor nieuwe zorgtechnologie is dan belangrijk. Daarop is een fijne, digitale zorgwerkplek voor medewerkers van belang, zodat de productiviteit verhoogd wordt en zij zich weer kunnen focussen op de kerntaak: zorg verlenen aan de cliënt. Als strategisch IT-partner helpt Previder Zorg diverse VVT-organisaties met deze uitdagingen, met een focus op cloud, werkplek en security.

"Na de fusies was het belangrijk dat we de complexiteit weghaalden voor onze medewerkers. Een fijne, toekomstvaste digitale zorgwerkplek op een omgeving waarin iedereen weer prettig kan samenwerken. Dat hebben we met Previder voor elkaar gekregen!"

Klaas Veerman - Directielid Bedrijfsvoering, Levvel
Lees de case

Meer over Previder Zorg

  • Previder Zorg heeft jarenlang ervaring in de zorg en heeft, naast diverse ISO-certificeringen, ook de NEN7510-certificering en is een Goed Beheerd ZorgNetwerk (GZN).
  • Diverse EPD- en ECD-leveranciers draaien vanuit de veilige, betrouwbare datacenters van Previder.
  • Ons praktische, no-nonsense, dedicated team heeft een continue focus op de uitdagingen in de zorg en hoe IT hierin een rol speelt.
  • Als one-stop-shop en met een groot netwerk in de branche, ligt onze focus op het zoveel mogelijk 'ontzorgen' van de zorg.

Stel jouw vraag of maak een afspraak voor een kop koffie of thee:

Previder Zorg: de strategische IT-partner die meedenkt over de uitdagingen van morgen

Digitale zorgwerkplek

Meer tijd overhouden voor de zorg? De digitale zorgwerkplek bundelt alles wat medewerkers nodig hebben op één plek met één veilige inlog. Van communicatie tot werkrooster en applicaties. Om medewerkers te helpen het maximale uit de werkplek te halen, bieden we tevens adoptietrajecten en support aan.

Lees meer over de digitale zorgwerkplek

De cloud die bij jou past

Werk veilig vanuit de cloud. Public, hybrid of private vanuit onze eigen datacenters in Hengelo. Zo ben je wendbaar voor toekomstige veranderingen, worden operationele kosten verlaagd en betaal je alleen voor wat je verbruikt.

Lees meer over de cloud van Previder

Veiligheid op één

Previder is volledig gecertificeerd: NEN7510, SOC2, ISO 9001:2015, 14001:2015, 27001:2013, 27017 en 27018. Daarnaast bieden we een portfolio aan security-diensten om jouw zorgorganisatie veilig te houden van cybercrime.

Lees meer over IT security van Previder

Lees in deze whitepaper hoe je met slimme IT toe kunt werken naar de volgende doelstellingen:

- Meer tijd voor patiënten/cliënten
- Transparantie in kosten
- Naadloze aansluiting bij de wensen van de organisatie
- Waarborging van de veiligheid van bedrijfsdata