Avinty

Verschil maken in de zorg met behulp van de oplossingen van Previder

Onder de noemer Avinty hebben diverse bedrijven de handen ineengeslagen. Meer dan 60.000 zorgprofessionals in de GGZ, jeugd-, gehandicapten- en revalidatiezorg maken gebruik van de specialistische software van Avinty.
Terug naar overzicht

De keuze voor Previder

Het verschil maken in mensenlevens

Een belangrijke reden voor de cloud is 24/7 up-time. Brian legt uit: “IT kan het verschil maken in mensenlevens. Als de bereikbaarheid, snelheid en veiligheid van een omgeving niet goed zijn dan heeft dat vergaande gevolgen. Toevallig sprak ik een paar weken geleden een softwareleverancier waar het elektronisch patiëntendossier een week offline was. Dat heeft grote gevolgen, want een behandelaar kan niet bij de informatie van de cliënt. Dat is dodelijk, in de letterlijke zin van het woord. Het is van levensbelang dat onze klanten een stabiele en veilige omgeving hebben.”


Overgang van on premise naar de cloud

Avinty stapte over van on premise naar de cloud: “Aan lokale omgevingen zaten te veel haken en ogen; de doorlooptijden voor nieuwe omgevingen waren te groot en we konden niet gemakkelijk op- of afschalen. Het adaptief vermogen van de omgeving is in de zorg ontzettend belangrijk. Dankzij onze SaaS-oplossingen kunnen we nu sneller software uitrollen en daar profiteren onze klanten van”, zegt Brian Lesker, Manager IT operations.

"Het is van levensbelang dat wij een stabiele en veilige omgeving hebben"

Brian Lesker - Manager IT Operations

Samenwerking Previder en Avinty

Avinty maakt gebruik van diverse oplossingen van Previder, zoals IaaS, rackspace, Managed Firewall en Web Application Firewall. De softwareleverancier uit Oldenzaal ging daarbij niet over één nacht ijs. “We hebben naar diverse partijen gekeken en een uitgebreide scan naar de mogelijkheden van de datacenters. Uiteindelijk zijn we bij Previder uitgekomen, want daar hadden we direct een goeie klik mee. We zochten een partij die niet alleen de techniek doet, maar ook meedenkt met ons. Met name die samenwerking, de laagdrempeligheid en het persoonlijke contact is kenmerkend voor Previder.”

Onze datacenters

Oplossingen bij Avinty

Managed Firewall

Door een Managed Firewall zorgt Previder ervoor dat Avinty beschermd is tegen cyberaanvallen.

Meer Managed Firewall

Datacenters

Na een uitgebreide scan naar datacenters heeft Avinty gekozen voor rackspace in het Twin-datacenter van Previder.

Meer over onze datacenters

Managed services

Avinty zocht een partij die niet alleen de techniek doet, maar ook meedenkt bij het toepassen van de oplossingen.

Meer managed services