Focus op je kerntaken

Docker hosting

Docker-containers draaien vanuit ons Previder PaaS+. Je kunt containers direct laten landen op dit platform, zonder je te hoeven bekommeren om de onderliggende techniek. Zo kun je je bezighouden met waar het voor jou om gaat: het bouwen van software.
Probeer nu gratis
Docker hosting

De mogelijkheden van docker hosting

Maak gebruik van de veelzijdigheid van Previder PaaS+ en rol containers eenvoudig uit vanuit zowel openbare als private Docker Hub-registries. Profiteer van naadloze integratie met GIT/SVN en CI/CD-tools om je ontwikkelings- en implementatieproces te stroomlijnen en te versnellen. Met deze uitgebreide mogelijkheden ben je verzekerd van een flexibele en geavanceerde containeromgeving op Previder PaaS+. Onze Docker Container Hosting biedt een intuïtieve GUI voor eenvoudig containerbeheer, geavanceerde configuratiemogelijkheden via SSH en CLI voor meer controle, en een interactieve file manager met statistieken, logs en load alerts voor een efficiënt bestandsbeheer. Daarnaast kunt u links, environment-variabelen en volumes naar wens aanpassen voor een flexibele containeromgeving, repetitieve applicatielifecycle-taken automatiseren met scripting en samenwerking en toegangscontrole verbeteren voor een veilige werkomgeving.

Meer over PaaS+

Docker Container Hosting
Intuïtieve GUI om zelf containers te managen

Ontdek de eenvoud van containerbeheer met onze intuïtieve GUI.

Geavanceerde configuraties met behulp van SSH en CLI

Ontgrendel de kracht van geavanceerde configuraties met SSH en CLI voor ultieme controle en flexibiliteit.

Interactieve file manager met statistieken, logs en load alerts

Verken een interactieve file manager met statistieken, logs en load alerts voor een geavanceerde en efficiënte bestandsbeheerervaring.

Configureerbare links, environment-variabelen en volumes

Pas links, environment-variabelen en volumes naar wens aan voor een volledig configureerbare en flexibele containeromgeving.

Scripting van repeterende applicatielifecycle-taken

Automatiseer repeterende applicatielifecycle-taken met behulp van scripting voor een gestroomlijnde en efficiënte workflow.

Collaboration en toegangscontrole

Verbeter samenwerking en toegangscontrole met uitgebreide functies voor een veilige en gecoördineerde werkomgeving.

Hosting kritische bedrijfs-applicaties

Door je containers op PaaS+ te laten landen, heb je de voordelen van de automatische horizontale en verticale schaling waarin het platform voorziet. Het platform biedt daarnaast ook sticky load balancing en smart traffic distribution om de load over verschillende containers te verdelen. Per container kunnen de limieten worden ingesteld voor CPU & Memory, diskgebruik en I/O-gebruik.

PaaS+

Automatisch op- en afschalen

Zoals geen enkel ander platform schaalt PaaS+ automatisch mee. Je hoeft zelf niet continu rekening te houden met de capaciteit van je omgeving, en dat bespaart je veel tijd en geld. Het unieke is dat het platform automatisch verticaal en horizontaal schaalt binnen de aan te geven kaders. Daarnaast wordt het verkeer gelijkmatig verdeeld over meerdere instanties door middel van load balancing.

Naadloze Software-implementatie met Docker Hosting in elke programmeertaal.

Creëer eenvoudig je werkomgeving in de gewenste taal. Met behulp van een geautomatiseerd systeem staat jouw omgeving binnen enkele minuten overeind. Previder PaaS+ biedt ondersteuning voor alle populaire stacks. Zo implementeer je: Java-, PHP-, Ruby-, Node.js-, .NET- en Python-toepassingen met behulp van GIT, Docker, SVN, archieven of geïntegreerde plug-ins zoals Maven, Ant, Eclipse, NetBeans, IntelliJ IDEA.

Manage docker hosting vanuit één portaal

Je hoeft niet meer uit te zoeken hoe je complexe omgevingen moet beheren. Dankzij het intuïtieve dashboard kun je eenvoudig nieuwe omgevingen creëren, installeren en schalen. Met Previder PaaS+ beschik je over een Management Dashboard, een Deployment Manager, toegang tot log- en configuratiebestanden, samenwerkingsfunctionaliteit en integratie met CI/CD-tools.

“Docker hosting is met een paar muisklikken te installeren op Previder PaaS+.”

Pieter de Haer - Portfoliomanager Previder

Als je geïnteresseerd bent in Docker hosting, heb je misschien ook belangstelling voor de volgende Previder-diensten.

PaaS+

Kubernetes

PHP hosting

Managed hosting

Webhosting

WordPress-hosting

PaaS+

Previder Platform as a Service (PaaS+) is het cloudplatform om applicaties en websites met een hoge dynamische workload te hosten, inclusief de paas service-functionaliteit.

PaaS+

Kubernetes

Kubernetes helpt je bij het bouwen van cloud-native apps op basis van microservices.

Kubernetes

PHP hosting

PHP is momenteel een van de populairste programmeertalen ter wereld. PHP hosting is een vorm van webhosting die in staat is scripts in PHP te lezen en uit te voeren.

Managed hosting

Wil je geen omkijken hebben naar het beheer van een server? Je geen zorgen maken over het onderhoud, OS, updates en patches? Laat het over aan de experts van Previder en kies voor Managed hosting.

Webhosting

Webhostingpakketten met een uitgebreid controlpanel, waarmee je alles voor webhosting en e-mail online regelt. In ons portaal kun je met één druk op de knop een CMS installeren en website live zetten.

WordPress-hosting

Onze WordPress-hosting is geoptimaliseerd voor dit populaire contentmanagement-systeem. Je profiteert van betere performance en haalt meer uit je WordPress-website.

PaaS vs SaaS
29 aug. 2023

IaaS, PaaS en SaaS: wat past bij jouw behoefte?

IaaS, PaaS en SaaS: het zijn termen die je sinds de opkomst van de cloud overal tegenkomt. Maar waar hebben we het eigenlijk over? Waarin verschillen de diverse cloudservices? En welke past het beste bij wat jij en jouw organisatie nodig hebben?
Lees meer
Wat is PaaS?
29 jun. 2023

Wat is PaaS en wat zijn de voordelen van Previder PaaS+?

Ontdek de kracht van PaaS (Platform as a Service)! Leer over PaaS en zijn voordelen en start innovatieve softwareoplossingen
Lees meer
Chat GPT gevaren
24 mei 2023

De security- en privacy-gevaren van ChatGPT/OpenAI in je bedrijfsomgeving

ChatGPT. Superhandig, dat is je vast niet ontgaan. Maar aan alle goede (en gratis) handigheden zit vanzelfsprekend een keerzijde. Wat zijn de gevaren van ChatGPT?
Lees meer
Previder
Probeer nu gratis
Ga direct 30 dagen gratis aan de slag met Previder PaaS+ en ontdek zelf de voordelen van docker hosting.
Probeer nu gratis
Probeer nu gratis