Terug naar overzicht
Nieuws

Previder lanceert Platform-as-a-Service voor softwareontwikkelaars

Previder heeft een nieuw platform voor softwareleveranciers ontwikkeld waarop zij snel en eenvoudig applicaties kunnen hosten. Dankzij Platform-as-a-Service (PaaS) kunnen ontwikkelaars zich beter concentreren op het bouwen van applicaties, zonder kopzorgen over infrastructuren en besturingssystemen. Het platform is volledig gebaseerd op de techniek van Jelastic.
Meer over PaaS
Platform as a service softwareontwikkelaars

De nieuwe oplossing, genaamd Previder PaaS+, is een intelligent hostingplatform voor softwareapplicaties. Het managed platform is gebaseerd op Jelastic en ondersteunt de belangrijkste applicatiestacks en programmeertalen, zoals Java, PHP, Ruby, Node.js en Python. Bovendien werkt Previder PaaS+ ook naadloos met Docker-images en beschikt het platform over een marketplace met een breed aanbod van apps en databasekeuzes.

Tim Timmerman, directeur van Previder, over Previder PaaS+: “Onze visie is om softwareapplicaties zorgeloos te laten draaien in de cloud. Dit doen we al jaren voor diverse gerenommeerde softwareontwikkelaars. Wij zorgen ervoor dat de infrastructuur draait en dit geeft ontwikkelaars de ruimte om zich te focussen op de juiste zaken: applicaties verder uitbouwen tot nog succesvollere oplossingen. Met Previder PaaS+ zetten we een volgende stap in het eenvoudig en snel inrichten van een hostingomgeving.”

Meer over PaaS

Altijd in control

Dankzij Previder PaaS+ hoeven softwareontwikkelaars zich geen zorgen meer te maken over de hoeveelheid cloudcapaciteit, want Previder PaaS+ schaalt automatisch op wanneer je meer capaciteit nodig hebt en schaalt terug wanneer de resources niet meer nodig zijn. Zo betaal je altijd voor wat je gebruikt. Het platform biedt de mogelijkheid automatisch verticaal en horizontaal te schalen binnen de aan te geven kaders. Daarnaast wordt het verkeer gelijkmatig verdeeld over meerdere instanties door middel van load balancing.

Veilig vanuit Nederlandse cloud

Previder PaaS+ wordt veilig gehost vanuit de Nederlandse datacenters van Previder met uitgebreide technische ondersteuning en een beschikbaarheidsgarantie van 99,99% voor alle services. “Dat doen we onder andere door het voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden, zoals certificeringen als NEN7510, ISO27001 en SOC 2. Hierdoor wordt de integriteit en vertrouwelijkheid van klantgegevens gewaarborgd en garanderen we dat bedrijfskritische applicaties altijd beschikbaar zijn. Dat is een absolute must, want het beschermen van data is voor softwareontwikkelaars van levensbelang,” aldus Tim Timmerman.

Previder heeft al jarenlang een bewezen staat van dienst als het gaat om het hosten van bedrijfskritische softwareapplicaties. De IT-organisatie uit Hengelo host onder andere softwareleveranciers zoals Topicus, Sqills, Expansion, Fysiomanager en Mobidot.

Geïnteresseerden kunnen hier gratis een proefperiode aanvragen van Previder PaaS+.

Onze datacenters

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zakelijke markt
-
IT oplossingen voor ontwikkelaars
-Cloud
-Datacenters
-Platform as a Service

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.