Slim samenwerken

Zakelijk internet

Hoe belangrijk een goede internetverbinding is, snap je pas écht als hij niet werkt of niet de prestaties levert die jij en de medewerkers in je organisatie ervan verwachten. Voorkom frustraties en ga voor zakelijk internet waarnaar je nooit omkijken hebt.
Neem contact op
Zakelijk internet

Zakelijk internet via glasvezel en xDSL

Previder biedt zakelijk internettoegang via glasvezel en xDSL. Wij leveren dataverbindingen van de belangrijkste infrastructuurleveranciers in Nederland – en daarbuiten. Daardoor kunnen we op vrijwel elke locatie een zakelijke verbinding leveren en ben jij verzekerd van een objectief advies over de oplossing die in jouw situatie de beste prijs/prestatieverhouding oplevert.

Zakelijk internet
De hoogste betrouwbaarheid

Wij kunnen je verbinding redundant uitvoeren, waardoor we de hoogst mogelijke uptime kunnen garanderen voor bedrijfskritische toepassingen. Bij de zakelijke verbindingen is 24/7 service inbegrepen.

Eigen netwerk, eigen beheer

Previder is rechtstreeks gekoppeld met onder andere KPN, Eurofiber en Tele2 en heeft het netwerk in eigen beheer. Hierdoor kunnen we optimale uptime en lage latency garanderen.

Professionele support

De Previder Supportdesk is uitstekend bereikbaar en je krijgt direct een deskundige medewerker aan de lijn.

Rechtstreeks verbonden met datacenter en cloud

Je verbinding met Previder kan rechtstreeks worden gekoppeld aan de Previder-datacenters en/of de cloud van bijvoorbeeld Microsoft Azure , AWS of Google Cloud.

%}

Kies het zakelijke internet dat bij jouw organisatie past

Bij Previder kun je kiezen uit twee typen zakelijke internetverbindingen, voor een optimale match met jouw wensen en eisen.

Economy Connectivity

Onze Economy Connectivity-aansluiting is een snelle verbinding voor een scherpe prijs. Economy Connectivity is bij uitstek geschikt als internetverbinding voor kleine bedrijven of thuiswerkplekken.

 • Internettoegang tegen scherpe prijs
 • Vrijwel overal leverbaar
 • Tot 1 Gbps up-en download

Premium Connectivity

Onze stabiele en snelle Premium Connectivity-aansluiting is bij uitstek geschikt als verbinding voor internet-, VPN- en VoIP-toepassingen voor het MKB- en Enterprisesegment.

 • Kwaliteitsgaranties tot 99,9%
 • Vrijwel overal leverbaar
 • Tot 10 Gbit/s download

Zakelijk internet van Previder voorziet in de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Zakelijk internet voor de zorg

Zakelijk internet voor corporaties

Zakelijk internet voor de zakelijke markt

Zakelijk internet voor ontwikkelaars

internet voor de zorg

Voor zorgorganisaties biedt Previder een essentiële meerwaarde in de vorm van een koppeling met de zorginfrastructuur van het Landelijk Schakelpunt (LSP). Bovendien voldoet Previder aan de ‘zorgnorm’ NEN7510.

Lees meer

internet voor corporaties

In de corporatiewereld gaat het bij zakelijk internet bijna per definitie ook om privacygevoelige gegevens van bijvoorbeeld huurders. Previder is BIC 3.0-compliant. Dat betekent dat je data aantoonbaar veilig is in onze datacenters.

Lees meer

internet voor de zakelijke markt

Wanneer de internetverbinding binnen een bedrijf wegvalt, kan dat ernstige gevolgen hebben. Mensen kunnen hun werk niet doen en processen komen stil te liggen. Een keuze voor een goede verbinding is een keuze voor bedrijfscontinuïteit.

Lees meer

it voor ontwikkelaars

Als softwareontwikkelaar heb je een snelle en betrouwbare internetverbinding nodig om productief te blijven. Met onze zakelijk internet dienst ben je verzekerd van een stabiele verbinding, speciaal voor ontwikkelaars. Focus je op het creëren van geweldige software en laat ons de connectiviteit verzorgen.

Lees meer
 • Kom in contact over zakelijk internet.
  • Optimale connectiviteit
  • 100% Nederlandse datacenters
  • Eigen netwerk, eigen beheer
  • Rechtstreeks verbonden met datacenter & cloud

PaaS vs SaaS
29 aug. 2023

IaaS, PaaS en SaaS: wat past bij jouw behoefte?

IaaS, PaaS en SaaS: het zijn termen die je sinds de opkomst van de cloud overal tegenkomt. Maar waar hebben we het eigenlijk over? Waarin verschillen de diverse cloudservices? En welke past het beste bij wat jij en jouw organisatie nodig hebben?
Lees meer
NIS2
28 aug. 2023

NIS2 liveblog - continue updates!

Wat is NIS2 en wie moet er wat mee? In dit blog geven we je continue updates en duiding.
Lees meer
3 aug. 2023

Efficiënt en veilig werken in de zorg met een digitale werkplek en Office 365: hoe doe je dat?

Hoe realiseer je een veilige en efficiënte digitale werkplek voor zorgmedewerkers en integreer je applicaties, zoals Microsoft Office 365?
Lees meer
Previder
Contact opnemen
Interesse in zakelijk internet van Previder? Neem direct contact op voor advies op maat!
Contact opnemen
Contact opnemen