Slim samenwerken

Zakelijk internet

Hoe belangrijk een goede internetverbinding is, snap je pas écht als hij niet werkt of niet de prestaties levert die jij en de medewerkers in je organisatie ervan verwachten. Voorkom frustraties en ga voor zakelijk internet waarnaar je nooit omkijken hebt.
Neem contact op
Zakelijk internet

Zakelijk internet via glasvezel en xDSL

Previder biedt zakelijk internettoegang via glasvezel en xDSL. Wij leveren dataverbindingen van de belangrijkste infrastructuurleveranciers in Nederland – en daarbuiten. Daardoor kunnen we op vrijwel elke locatie een zakelijke verbinding leveren en ben jij verzekerd van een objectief advies over de oplossing die in jouw situatie de beste prijs/prestatieverhouding oplevert.

Zakelijk internet
De hoogste betrouwbaarheid

Wij kunnen je verbinding redundant uitvoeren, waardoor we de hoogst mogelijke uptime kunnen garanderen voor bedrijfskritische toepassingen. Bij de zakelijke verbindingen is 24/7 service inbegrepen.

Eigen netwerk, eigen beheer

Previder is rechtstreeks gekoppeld met onder andere KPN, Eurofiber en Tele2 en heeft het netwerk in eigen beheer. Hierdoor kunnen we optimale uptime en lage latency garanderen.

Professionele support

De Previder Supportdesk is uitstekend bereikbaar en je krijgt direct een deskundige medewerker aan de lijn.

Rechtstreeks verbonden met datacenter en cloud

Je verbinding met Previder kan rechtstreeks worden gekoppeld aan de Previder-datacenters en/of de cloud van bijvoorbeeld Microsoft Azure , AWS of Google Cloud.

Kies het zakelijke internet dat bij jouw organisatie past

Bij Previder kun je kiezen uit twee typen zakelijke internetverbindingen, voor een optimale match met jouw wensen en eisen.

Economy Connectivity

Onze Economy Connectivity-aansluiting is een snelle verbinding voor een scherpe prijs. Economy Connectivity is bij uitstek geschikt als internetverbinding voor kleine bedrijven of thuiswerkplekken.

 • Internettoegang tegen scherpe prijs
 • Vrijwel overal leverbaar
 • Tot 1 Gbps up-en download

Premium Connectivity

Onze stabiele en snelle Premium Connectivity-aansluiting is bij uitstek geschikt als verbinding voor internet-, VPN- en VoIP-toepassingen voor het MKB- en Enterprisesegment.

 • Kwaliteitsgaranties tot 99,9%
 • Vrijwel overal leverbaar
 • Tot 10 Gbit/s download

Zakelijk internet voor jouw sector

Zakelijk internet van Previder voorziet in de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Zakelijk internet voor de zorg

Zakelijk internet voor corporaties

Zakelijk internet voor de zakelijke markt

Zakelijk internet voor ontwikkelaars

Zakelijk internet voor de zorg

Voor zorgorganisaties biedt Previder een essentiële meerwaarde in de vorm van een koppeling met de zorginfrastructuur van het Landelijk Schakelpunt (LSP). Bovendien voldoet Previder aan de ‘zorgnorm’ NEN7510.

Lees meer

Zakelijk internet voor corporaties

In de corporatiewereld gaat het bij zakelijk internet bijna per definitie ook om privacygevoelige gegevens van bijvoorbeeld huurders. Previder is BIC 3.0-compliant. Dat betekent dat je data aantoonbaar veilig is in onze datacenters.

Lees meer

Zakelijk internet voor de zakelijke markt

Wanneer de internetverbinding binnen een bedrijf wegvalt, kan dat ernstige gevolgen hebben. Mensen kunnen hun werk niet doen en processen komen stil te liggen. Een keuze voor een goede verbinding is een keuze voor bedrijfscontinuïteit.

Lees meer

Zakelijk internet voor ontwikkelaars

Als softwareontwikkelaar heb je een snelle en betrouwbare internetverbinding nodig om productief te blijven. Met onze zakelijk internet dienst ben je verzekerd van een stabiele verbinding, speciaal voor ontwikkelaars. Focus je op het creëren van geweldige software en laat ons de connectiviteit verzorgen.

Lees meer
 • Kom in contact over zakelijk internet.
  • Optimale connectiviteit
  • 100% Nederlandse datacenters
  • Eigen netwerk, eigen beheer
  • Rechtstreeks verbonden met datacenter & cloud

Digitale transformatie
18 apr. 2024

Omarm de digitale transformatie met een stabiel IT-fundament en een digitale werkplek.

De digitale transformatie vraagt nogal wat van organisaties. Anywhere en anytime werken, is ondertussen een vereiste. Previder ondersteunt dit vanuit haar eigen datacenters en met 350 IT-specialisten.
Lees meer
Cloudfest 2024 AI en informatiebeveiliging
16 apr. 2024

Cloudfest 2024: AI vs informatiebeveiliging

Dit jaar stond Cloudfest in het teken van twee zeer dominante thema's: AI en informatiebeveiliging. We nemen je er graag in mee!
Lees meer
Werkplek beheer en support
9 apr. 2024

Een gepersonaliseerde werkplek met beheer en support: volledig ontzorgd

Bij Previder bieden we gepersonaliseerde werkplekken aan, inclusief support en beheer. Hoe ziet dat er in de praktijk uit?
Lees meer
Previder
Contact opnemen
Interesse in zakelijk internet van Previder? Neem direct contact op voor advies op maat!
Contact opnemen
Contact opnemen