Slim samenwerken

Zakelijk internet

Hoe belangrijk een goede internetverbinding is, snap je pas écht als hij niet werkt of niet de prestaties levert die jij en de medewerkers in je organisatie ervan verwachten. Voorkom frustraties en ga voor zakelijk internet waarnaar je nooit omkijken hebt.

Zakelijke internettoegang via glasvezel en xDSL

Previder biedt zakelijk internettoegang via glasvezel en xDSL. Wij leveren dataverbindingen van de belangrijkste infrastructuurleveranciers in Nederland – en daarbuiten. Daardoor kunnen we op vrijwel elke locatie een zakelijke verbinding leveren en ben jij verzekerd van een objectief advies over de oplossing die in jouw situatie de beste prijs/prestatieverhouding oplevert.

De hoogste betrouwbaarheid

Wij kunnen je verbinding redundant uitvoeren, waardoor we de hoogst mogelijke uptime kunnen garanderen voor bedrijfskritische toepassingen. Bij de zakelijke verbindingen is 24/7 service inbegrepen.

Eigen netwerk, eigen beheer

Previder is rechtstreeks gekoppeld met onder andere KPN, Eurofiber en Tele2 en heeft het netwerk in eigen beheer. Hierdoor kunnen we optimale uptime en lage latency garanderen.

Professionele support

De Previder Supportdesk is uitstekend bereikbaar en je krijgt direct een deskundige medewerker aan de lijn.

Rechtstreeks verbonden met datacenter en cloud

Je verbinding met Previder kan rechtstreeks worden gekoppeld aan de Previder-datacenters en/of de cloud van bijvoorbeeld Microsoft Azure , AWS of Google Cloud.

Kies de verbinding die bij je past

Bij Previder kun je kiezen uit twee typen zakelijke verbindingen, voor een optimale match met jouw wensen en eisen.

Economy Connectivity

Onze Economy Connectivity-aansluiting is een snelle verbinding voor een scherpe prijs. Economy Connectivity is bij uitstek geschikt als internetverbinding voor kleine bedrijven of thuiswerkplekken.

  • Internettoegang tegen scherpe prijs
  • Vrijwel overal leverbaar
  • Tot 1 Gbps up-en download

Premium Connectivity

Onze stabiele en snelle Premium Connectivity-aansluiting is bij uitstek geschikt als verbinding voor internet-, VPN- en VoIP-toepassingen voor het MKB- en Enterprisesegment.

  • Kwaliteitsgaranties tot 99,9%
  • Vrijwel overal leverbaar
  • Tot 10 Gbit/s download

Zakelijk internet van Previder voorziet in de specifieke behoeften van verschillende marktsegmenten.

Zakelijk internet voor de zorg

Zakelijk internet voor corporaties

Zakelijk internet voor de zakelijke markt

internet voor de zorg

Voor zorgorganisaties biedt Previder een essentiële meerwaarde in de vorm van een koppeling met de zorginfrastructuur van het Landelijk Schakelpunt (LSP). Bovendien voldoet Previder aan de ‘zorgnorm’ NEN7510.

Lees meer

internet voor corporaties

In de corporatiewereld gaat het bij zakelijk internet bijna per definitie ook om privacygevoelige gegevens van bijvoorbeeld huurders. Previder is BIC 3.0-compliant. Dat betekent dat je data aantoonbaar veilig is in onze datacenters.

Lees meer

internet voor de zakelijke markt

Wanneer de internetverbinding binnen een bedrijf wegvalt, kan dat ernstige gevolgen hebben. Mensen kunnen hun werk niet doen en processen komen stil te liggen. Een keuze voor een goede verbinding is een keuze voor bedrijfscontinuïteit.

Lees meer
1 feb. 2023

Goede samenwerking IT-leveranciers draagt bij aan betere zorg

Lees meer
12 jan. 2023

Speerpunten VWS rondom zorg en ICT in 2023: hoe staat het met jóuw ambities?

Lees meer
23 nov. 2022

Platform as a Service van Previder vs. Internationale hyperscalers

Lees meer