Bleckmann

Zero downtime door middel van een Fiberring

Marcel Schulte, ICT Manager bij Bleckmann Nederland: "Wij distribueren 300 miljoen kledingstukken op jaarbasis. Onze IT-omgeving is daarbij van groot belang". Een fiberring tussen de vestigingen in Twente en verbinding naar de Previder Backbone was de oplossing voor Bleckmann.
Terug naar overzicht

Hoge afhankelijkheid van IT

"Wanneer een vestiging niet meer te bereiken is - ook al is dat slechts voor een paar uur - dan kost dat veel geld", vertelt Schulte. Hij vervolgt: "niet alleen omdat je dan misschien een dag later kan leveren, maar ook omdat een deadline vaak wel blijft staan met als gevolg dat er met meer mankracht gewerkt moet worden om die deadline toch te halen.

Daarom is het voor Bleckmann van belang om downtime altijd te voorkomen. We waren daarbij op zoek naar een partij die ons dat zou kunnen garanderen."

"Bij Previder leveren ze geen standaardoplossingen maar gaan ze echt voor een oplossing op maat."

Marcel Schutte - ICT Manager

Fiberring tussen vestigingen

Previder heeft voor Bleckmann een fiberring aangelegd tussen de zes vestigingen in Oldenzaal en Enschede en de datacenters PDC1 en PDC2. De ring heeft een capaciteit van 10Gbps en doordat de verbindingen dubbel uitgevoerd en geografisch gescheiden zijn wordt downtime bijna onmogelijk. Bovendien zijn de datacenters zelf ook nog redundant aangelegd. Daarnaast is er tevens voor absolute zekerheid gekozen door alle vestigingen via de Previder backbone direct te koppelen met de Previder datacenters. Alle verbindingen worden 24 uur per dag, 7 dagen per week proactief door Previder gemonitord en beheerd.

Onze datacenters

Oplossingen bij Bleckmann

Managed Services

Alle verbindingen worden 24 uur per dag, 7 dagen per week proactief door Previder gemonitord en beheerd. Zo houden wij altijd een oogje in het zeil.

Meer Managed Services

Datacenters

Er is voor absolute zekerheid gekozen door alle vestigingen via de Previder backbone direct te koppelen met de Previder datacenters.

Meer over onze datacenters

Netwerkverbindingen

Previder heeft voor Bleckmann een fiberring aangelegd tussen de zes vestigingen in Oldenzaal en Enschede en de datacenters PDC1 en PDC2.

Meer over netwerkverbindingen