Site to site VPN

Wil je al jouw vestigingen, telewerkers en datacenters koppelen in één groot netwerk? Previder ontwerpt het netwerk volgens klantspecificatie, levert de verbindingen en zorgt ervoor dat ze beheerd worden.
Neem contact op

Wat is site to site VPN?

Een site to site VPN, of Virtual Private Network, is een veilige verbinding tussen twee of meer afgelegen netwerken via het internet. Het biedt een beveiligde manier voor organisaties om gevoelige informatie te delen en toegang te krijgen tot gedeelde bronnen, zoals bestanden, printers en applicaties, zonder dat deze openbaar toegankelijk zijn.

Flexibiliteit

Site to site VPN biedt flexibiliteit omdat het meerdere locaties kan verbinden, ongeacht de fysieke afstand, en het kan worden geconfigureerd om te werken met verschillende protocollen en netwerkapparatuur. Dit maakt het een ideale oplossing voor bedrijven die verschillende technologieën en systemen gebruiken op verschillende locaties.

Efficiëntie

Site to site VPN zorgt voor een efficiënte en snelle overdracht van grote hoeveelheden data tussen verschillende locaties, waardoor medewerkers op afstand snel toegang krijgen tot belangrijke informatie en bedrijfsprocessen niet vertraagd worden.

Schaalbaarheid

Site to site VPN is schaalbaar en kan aangepast worden aan de behoeften van grote organisaties die grote hoeveelheden data tussen verschillende locaties moeten verzenden.

Security

Site to site VPN biedt een veilige verbinding tussen meerdere netwerken, waardoor bedrijfsnetwerken beschermd worden tegen cyberaanvallen en gevoelige informatie veilig blijft.

Waarom site to site VPN?

Een site to site VPN is een beveiligde verbinding tussen meerdere netwerken, zoals meerdere kantoren van een bedrijf. Dit is handig voor bedrijven die veel gevoelige informatie uitwisselen en voor bedrijven met meerdere vestigingen op grote afstand van elkaar. Met een site-to-site VPN kunnen alle kantoren toegang krijgen tot dezelfde servers en applicaties, alsof ze zich op dezelfde locatie bevinden. Voor bedrijven is een speciale site to site VPN vaak nodig om grote hoeveelheden gegevens veilig te kunnen uitwisselen tussen verschillende locaties. Een gewone VPN voor individueel gebruik kan deze hoeveelheid gegevens niet aan.


Site to site VPN voor jouw sector

Onze site to site VPN dienst voorziet in de specifieke behoefte van verschillende sectoren.

Site to site VPN voor de zakelijke markt

Site to site VPN voor de zorg

Site to site VPN voor corporaties

Site to site VPN voor ontwikkelaars

Site to site VPN voor de zakelijke markt

Site to Site VPN voor de zakelijke markt helpt bedrijven om veilig en naadloos verbinding te maken met externe netwerken, zoals filialen of thuiswerkplekken, zonder dat er een fysieke verbinding nodig is

Lees meer

Site to site VPN voor de zorg

Previder is NEN7510-gecertificeerd en is daarom geschikt voor het opslaan van patiëntdossiers en andere privacygevoelige informatie.

Lees meer

Site to site VPN voor corporaties

Previder is BIC 3.0-compliant en is daarom geschikt voor het opslaan van privacygevoelige huurdersinformatie.

Lees meer

Site to site VPN voor ontwikkelaars

Site to site VPN biedt softwareontwikkelaars een geïsoleerde omgeving waarin ze veilig kunnen werken zonder zich zorgen te hoeven maken over de beveiliging van hun verbinding.

Lees meer
  • Kom direct in contact over site to site VPN.
    • Veilig, flexibel & schaalbaar
    • Verbind al jouw bedrijfslocaties
    • Ideaal voor bedrijven op meerdere locaties

10 jun. 2024

Veilig werken met digitale werkplekken? Dit kun je doen

Cybersecurity is tegenwoordig een breed speelveld dat ook nog continu in beweging is. Wat is essentieel voor een solide beveiliging van jouw digitale werkplekken?
Lees meer
6 jun. 2024

Waarom het een goed idee is om IT zoveel mogelijk te outsourcen

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om het dagelijks beheer van IT grotendeels uit te besteden. Maar waarom gaat het eigenlijk zo goed met het outsourcen van IT? En waarom is het waarschijnlijk ook voor jouw organisatie een goed idee?
Lees meer
6 jun. 2024

NIS2 liveblog - continue updates!

Wat is NIS2 en wie moet er wat mee? In dit blog geven we je continue updates en duiding.
Lees meer
Previder
Contact opnemen
Interesse in de site to site VPN van Previder? Neem direct contact op voor advies op maat!
Contact opnemen
Contact opnemen