Een effectieve cloudstrategie

Site to site VPN

Wil je al jouw vestigingen, telewerkers en datacenters koppelen in één groot netwerk? Previder ontwerpt het netwerk volgens klantspecificatie, levert de verbindingen en zorgt ervoor dat ze beheerd worden.
Neem contact op
Site to site VPN

Wat is site to site VPN?

Een site to site VPN, of Virtual Private Network, is een veilige verbinding tussen twee of meer afgelegen netwerken via het internet. Het biedt een beveiligde manier voor organisaties om gevoelige informatie te delen en toegang te krijgen tot gedeelde bronnen, zoals bestanden, printers en applicaties, zonder dat deze openbaar toegankelijk zijn.

Site to site VPN
Flexibiliteit

Site to site VPN biedt flexibiliteit omdat het meerdere locaties kan verbinden, ongeacht de fysieke afstand, en het kan worden geconfigureerd om te werken met verschillende protocollen en netwerkapparatuur. Dit maakt het een ideale oplossing voor bedrijven die verschillende technologieën en systemen gebruiken op verschillende locaties.

Efficiëntie

Site to site VPN zorgt voor een efficiënte en snelle overdracht van grote hoeveelheden data tussen verschillende locaties, waardoor medewerkers op afstand snel toegang krijgen tot belangrijke informatie en bedrijfsprocessen niet vertraagd worden.

Schaalbaarheid

Site to site VPN is schaalbaar en kan aangepast worden aan de behoeften van grote organisaties die grote hoeveelheden data tussen verschillende locaties moeten verzenden.

Security

Site to site VPN biedt een veilige verbinding tussen meerdere netwerken, waardoor bedrijfsnetwerken beschermd worden tegen cyberaanvallen en gevoelige informatie veilig blijft.

Waarom site to site VPN?

Een site to site VPN is een beveiligde verbinding tussen meerdere netwerken, zoals meerdere kantoren van een bedrijf. Dit is handig voor bedrijven die veel gevoelige informatie uitwisselen en voor bedrijven met meerdere vestigingen op grote afstand van elkaar. Met een site-to-site VPN kunnen alle kantoren toegang krijgen tot dezelfde servers en applicaties, alsof ze zich op dezelfde locatie bevinden. Voor bedrijven is een speciale site to site VPN vaak nodig om grote hoeveelheden gegevens veilig te kunnen uitwisselen tussen verschillende locaties. Een gewone VPN voor individueel gebruik kan deze hoeveelheid gegevens niet aan.


Site to site VPN

Onze site to site VPN dienst voorziet in de specifieke behoefte van verschillende sectoren.

Site to site VPN voor de zakelijke markt

Site to site VPN voor de zorg

Site to site VPN voor corporaties

Site to site VPN voor ontwikkelaars

it voor de zakelijke markt

Site to Site VPN voor de zakelijke markt helpt bedrijven om veilig en naadloos verbinding te maken met externe netwerken, zoals filialen of thuiswerkplekken, zonder dat er een fysieke verbinding nodig is

Lees meer

it voor de zorg

Previder is NEN7510-gecertificeerd en is daarom geschikt voor het opslaan van patiëntdossiers en andere privacygevoelige informatie.

Lees meer

it voor corporaties

Previder is BIC 3.0-compliant en is daarom geschikt voor het opslaan van privacygevoelige huurdersinformatie.

Lees meer

it voor ontwikkelaars

Site to site VPN biedt softwareontwikkelaars een geïsoleerde omgeving waarin ze veilig kunnen werken zonder zich zorgen te hoeven maken over de beveiliging van hun verbinding.

Lees meer
24 mei 2023

De security- en privacy-gevaren van ChatGPT/OpenAI in je bedrijfsomgeving

ChatGPT. Superhandig, dat is je vast niet ontgaan. Maar aan alle goede (en gratis) handigheden zit vanzelfsprekend een keerzijde. Wat zijn de gevaren van ChatGPT?
Lees meer
12 mei 2023

Hoe de cloud ons helpt om veerkrachtig te zijn: CloudFest 2023

Lees meer
Kubecon 2023 4
5 mei 2023

KubeCon 2023: hét Kubernetes-event

KubeCon 2023, hét evenement rondom Kubernetes, vond plaats in de RAI in Amsterdam en Previder was erbij!
Lees meer
Previder
Gratis account
Maak een gratis account in onze portal en probeer site to site VPN direct.
Gratis account
Gratis account