Een effectieve cloudstrategie

Cloud Interconnect

Met Previder Cloud Interconnect beschik je over een rechtstreekse, snelle en betrouwbare verbinding tussen de Previder-datacenters en externe cloudplatforms, zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services, Oracle Cloud en Google Cloud. Profiteer nu van Cloud Interconnect.
Probeer nu gratis
Cloud Interconnect

Cloud Interconnect met cloudaanbieders

Met Cloud Interconnect realiseer je een rechtstreekse koppeling tussen je eigen IT-omgeving en één of meer cloudplatforms. Het maakt daarbij niet uit of je IT-omgeving on-premise staat, in de Previder-datacenters of op het Previder-cloudplatform.

Eenvoudige Cloud Interconnect

Eenvoud en gemak. Dat brengt je verder, zodat je geen omkijken meer hebt naar complexe configuratietaken. Gewoon aanwijzen, klikken en verbinden. Met welke cloudservice dan ook.

Ultieme connectiviteit

Previder Cloud Interconnect voorziet in directe connectiviteit met meerdere toonaangevende cloudproviders, zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services, Oracle Cloud en Salesforce, en netwerkproviders. Ook is er naadloze connectiviteit tussen cloudregio's.

Stabiel, veilig & low latency

De rechtstreekse verbinding vanuit de Previder-datacenters naar de cloudplatforms, buiten internet om, zorgt voor stabiliteit en garandeert de hoogste snelheid. Ons private netwerk maakt verkeer tussen metro's, regio's en landen bovendien veilig.

Creëer redundantie

Vanuit de Previder-datacenters wordt Cloud Interconnect aangesloten in Amsterdam of Frankfurt. Redundantie is mogelijk door op beide locaties aan te sluiten. Tevens kunnen we redundantie over meerdere cloudregio's tegelijk realiseren met een verbinding vanaf één enkel interconnectpunt.

Snelle levering & flexibele voorwaarden

Cloud Interconnect kan snel geleverd worden, tevens met een korte contracttermijn. Up- of downgraden is altijd mogelijk, ook als je tijdelijk meer capaciteit nodig hebt voor bijvoorbeeld een datamigratie.

Verlaag kosten voor dataverkeer

De kosten voor dataverkeer vanuit de cloudplatforms kunnen tot 54% verlaagd worden.

Directe verbinding met toonaangevende cloudproviders

Previder Cloud Interconnect voorziet in directe connectiviteit met meerdere toonaangevende cloudproviders:

  • AWS
  • Google Cloud
  • IBM Cloud
  • Microsoft Azure
  • Alibaba Cloud
  • Salesforce
  • Oracle Cloud
  • Nutanix
  • SAP
  • OVHcloud
Cloud Interconnect Cloudproviders

“Cloud Interconnect integreert je eigen IT-omgeving met hyperscale cloudplatforms als Azure of AWS”

Pieter de Haer - Portfolio Manager

Cloud Interconnect voor jouw sector

Previder levert managed services voor diverse marktsegmenten. Kom meer te weten over onze (cloud)dienstverlening voor deze sectoren.

Cloud Interconnect voor de zakelijke markt

Cloud Interconnect voor de zorg

Cloud Interconnect voor corporaties

Cloud Interconnect voor ontwikkelaars

Cloud Interconnect voor de zakelijke markt

Met onze zakelijke IT-oplossingen zorgen wij ervoor dat je focus houdt op zaken waar je goed in bent en dat je bedrijfsprocessen altijd kunnen doorgaan. Want jouw onderneming staat nooit stil, en je IT dus ook niet. Voor veel organisaties functioneren wij als verlengstuk van de IT-afdeling en van je bedrijf.

Lees meer

Cloud Interconnect voor de zorg

Dat IT altijd werkt in zorgorganisaties, is een basisvereiste. De zorg mag nooit stil komen te liggen. Voor Previder is dit dan ook vanzelfsprekend. Wij kijken daarom graag verder: hoe kunnen we met ons uitgebreide IT-portfolio bijdragen aan betere zorgverlening? Wat werkt het beste voor jouw zorgorganisatie en medewerkers, zodat jij kunt doen waar je goed in bent: de allerbeste zorg verlenen?

Lees meer

Cloud Interconnect voor corporaties

Van (veilig) werken op afstand, nieuwe regelgevingen vanuit de overheid, goede klantenservice via diverse kanalen tot aan het efficiënt verhuren van betaalbare woningen: woningcorporaties hebben continu te maken met veranderingen en uitdagingen. Het is dan belangrijk dat IT altijd werkt en flexibel genoeg is om deze én toekomstige uitdagingen aan te kunnen.

Lees meer

Cloud Interconnect voor ontwikkelaars

Met onze Cloud Interconnect dienst kunnen ontwikkelaars gemakkelijk en naadloos verbinding maken met verschillende cloud-omgevingen, ongeacht waar gegevens zich bevinden. Onze oplossing biedt hoge prestaties, schaalbaarheid en veiligheid, zodat je je kunt concentreren op het creëren van software van wereldklasse zonder je zorgen te maken over de complexiteit van cloudnetwerken.

Lees meer
Migreren naar IaaS
22 feb. 2024

Migreren naar Previder IaaS: hoe gaat dat?

Hoe gaat een IaaS-migratie in zijn werk? Lees hier alles over een IaaS-migratie in 6 stappen.
Lees meer
18 jan. 2024

De ideale werkplek bestaat niet

Bij het het kiezen van een passende digitale werkplek is er geen sprake meer van ‘one size fits all’. Werkplekken worden steeds meer toegesneden op de eindgebruiker. Hoe maak je de juiste keuze voor jóuw organisatie?
Lees meer
Duurzame IT
15 jan. 2024

Duurzame IT: Integrale duurzaamheid gaat verder dan energiezuinig zijn alleen

In gesprek met CorporatieGids.nl vertellen Arjan van Dijk en Thomas Rombout van Previder over de visie op duurzaamheid en de rol die IT hierin speelt.
Lees meer
Previder
Probeer nu gratis
Koppel jouw eigen IT-omgeving met publieke cloudplatforms. Vraag direct een gratis account aan in onze Portal.
Probeer nu gratis
Probeer nu gratis