Een effectieve cloudstrategie

Cloud Interconnect

Met Previder Cloud Interconnect beschik je over een rechtstreekse, snelle en betrouwbare verbinding tussen de Previder-datacenters en externe cloudplatforms, zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services, Oracle Cloud en Google Cloud.

Met Cloud Interconnect realiseer je een rechtstreekse koppeling tussen je eigen IT-omgeving en één of meer cloudplatforms. Het maakt daarbij niet uit of je IT-omgeving on-premise staat, in de Previder-datacenters of op het Previder-cloudplatform.

Eenvoud en gemak. Dat brengt je verder, zodat je geen omkijken meer hebt naar complexe configuratietaken. Gewoon aanwijzen, klikken en verbinden. Met welke cloudservice dan ook.

Ultieme connectiviteit

Previder Cloud Interconnect voorziet in directe connectiviteit met meerdere toonaangevende cloudproviders, zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services, Oracle Cloud en Salesforce, en netwerkproviders. Ook is er naadloze connectiviteit tussen cloudregio's.

Stabiel, veilig & low latency

De rechtstreekse verbinding vanuit de Previder-datacenters naar de cloudplatforms, buiten internet om, zorgt voor stabiliteit en garandeert de hoogste snelheid. Ons private netwerk maakt verkeer tussen metro's, regio's en landen bovendien veilig.

Creëer redundantie

Vanuit de Previder-datacenters wordt Cloud Interconnect aangesloten in Amsterdam of Frankfurt. Redundantie is mogelijk door op beide locaties aan te sluiten. Tevens kunnen we redundantie over meerdere cloudregio's tegelijk realiseren met een verbinding vanaf één enkel interconnectpunt.

Snelle levering & flexibele voorwaarden

Cloud Interconnect kan snel geleverd worden, tevens met een korte contracttermijn. Up- of downgraden is altijd mogelijk, ook als je tijdelijk meer capaciteit nodig hebt voor bijvoorbeeld een datamigratie.

Verlaag kosten voor dataverkeer

De kosten voor dataverkeer vanuit de cloudplatforms kunnen tot 54% verlaagd worden.

Directe verbinding met toonaangevende cloudproviders

Previder Cloud Interconnect voorziet in directe connectiviteit met meerdere toonaangevende cloudproviders:

 • AWS
 • Google Cloud
 • IBM Cloud
 • Microsoft Azure
 • Alibaba Cloud
 • Salesforce
 • Oracle Cloud
 • Nutanix
 • SAP
 • OVHcloud

“Cloud Interconnect integreert je eigen IT-omgeving met hyperscale cloudplatforms als Azure of AWS”

Pieter de Haer - Portfolio Manager

Previder levert managed services voor diverse marktsegmenten. Kom meer te weten over onze (cloud)dienstverlening voor deze sectoren.

it voor de zakelijke markt

it voor de zorg

it voor corporaties

it voor de zakelijke markt

Met onze zakelijke IT-oplossingen zorgen wij ervoor dat je focus houdt op zaken waar je goed in bent en dat je bedrijfsprocessen altijd kunnen doorgaan. Want jouw onderneming staat nooit stil, en je IT dus ook niet. Voor veel organisaties functioneren wij als verlengstuk van de IT-afdeling en van je bedrijf.

Lees meer

it voor de zorg

Dat IT altijd werkt in zorgorganisaties, is een basisvereiste. De zorg mag nooit stil komen te liggen. Voor Previder is dit dan ook vanzelfsprekend. Wij kijken daarom graag verder: hoe kunnen we met ons uitgebreide IT-portfolio bijdragen aan betere zorgverlening? Wat werkt het beste voor jouw zorgorganisatie en medewerkers, zodat jij kunt doen waar je goed in bent: de allerbeste zorg verlenen?

Lees meer

it voor corporaties

Van (veilig) werken op afstand, nieuwe regelgevingen vanuit de overheid, goede klantenservice via diverse kanalen tot aan het efficiënt verhuren van betaalbare woningen: woningcorporaties hebben continu te maken met veranderingen en uitdagingen. Het is dan belangrijk dat IT altijd werkt en flexibel genoeg is om deze én toekomstige uitdagingen aan te kunnen.

Lees meer
 • Meer weten? Neem contact op.
Cyberverzekering
22 mrt. 2023

Cyberverzekering: is het de investering waard?

Verzekeringen en assurantiën zijn eind 12e eeuw ontstaan voor de scheepvaart, mocht je kapitein Haak tegen het lijf lopen. Zou je nu, anno 2023, een cyberverzekering afsluiten tegen een ander soort van piraterij?
Lees meer
Informatiebeveiliging
17 feb. 2023

Informatiebeveiliging: verantwoordelijkheden en aansprakelijkheid. Ben jij in control?

Goede informatiebeveiliging is een wezenlijk onderdeel van de bedrijfscontinuïteit en er zijn wettelijke verplichtingen waaraan je moet voldoen.
Lees meer
Datalek voorkomen
7 feb. 2023

Datalek voorkomen: de drie meest benutte ingangen door cybercriminelen

Nog steeds wordt er gedacht: ‘Een hack? Dataverlies? Dat overkomt mij niet’. Maar ben je daar echt zeker van?
Lees meer