Veilig en betrouwbaar werken

Security awareness-training & phishing-campagnes

96% van de phishing-aanvallen komt via e-mail binnen. 98% van de datalekken en ransomware-aanvallen hebben als oorzaak een - vaak onbewuste - actie van een medewerker. Weten de medewerkers in jouw organisatie het gevaar te herkennen? Security awareness-trainingen & phishing-campagnes kunnen jouw medewerkers helpen phishing te leren herkennen en het risico op phishing te verminderen.
Contact opnemen
Security awareness training

Het belang van security awareness bij medewerkers

Wist je dat bij 98% van de datalekken en succesvolle ransomware-aanvallen er een 'menselijke fout' aan ten grondslag ligt? Op een phishing-link wordt snel geklikt en de mogelijke consequenties zijn voor veel medewerkers niet altijd helder. Je kunt deze risico's verminderen door het bewustzijn bij je medewerkers te verhogen. Wanneer zij phishing-mails en andersoortige cyberdreigingen herkennen, zal de foutkans enorm verkleinen. Wist je dat deze foutkans, volgens onderzoek onder ruim 12,5 miljoen deelnemers aan awareness-trainingen, verkleint van 33,2% naar slechts 5,4% na de trainingsperiode?

Download gratis e-book

Awareness training
Maak medewerkers bewust

Medewerkers zijn zich vaak niet bewust van de hedendaagse cyberrisico's en de moderne cybercrime-technieken. Met training maak je hen bewust.

Verklein de foutkans

Door te trainen, verklein je de kans dat een medewerker in een poging van een cybercrimineel trapt. Zo loopt de organisatie minder risico's.

Train over langere periode

Het effect van awarenesstraining op de lange termijn is met onderzoek aangetoond. Train je over 12 maanden repetitief, dan verkleint de foutkans van 33,2% naar 5,4%.

Meet de effectiviteit

De effectiviteit meet je met behulp van phishingtests tussendoor. Daaruit volgen resultaten en opvolgacties. In een dashboard zie je het overzicht van de campagneresultaten.

Security awareness-training op de lange termijn

Een eenmalige campagne heeft weinig zin. Het is bewezen dat materie beter opgeslagen wordt in ons hoofd wanneer we dit vaker - en op verschillende manieren - tot ons krijgen. Bovendien ontwikkelen ook cybercriminelen zich razendsnel. Hun methoden van vandaag zijn morgen alweer verouderd. Het is belangrijk dat we mensen blijven trainen op de nieuwste technieken die cybercriminelen gebruiken, zodat we ons ertegen kunnen wapenen. Met gerichte phishing-tests in de organisatie kunnen we tussendoor de effectiviteit van de awareness-campagne toetsen. In een overzichtelijk dashboard zie je alle campagneresultaten en stuurinformatie.

Security awareness-training op maat voor iedere doelgroep

Zoveel mensen, zoveel wensen! Iedereen leert graag op een andere manier en tijd is schaars. Daarom worden trainingen op verschillende manieren aangeboden. Zo zijn er korte, Netflix-achtige video's van een paar minuten, uitleganimaties, quizjes en teksten. Zo is er voor iedereen een fijne methode om snel kennis op te doen over cybercrime.

Security awareness training voor jouw sector

Security awareness is in iedere denkbare sector van belang. Aangezien wij de markt kennen weten we wat er in jouw branche speelt.

Security awareness voor de zakelijke markt

Security awareness voor de zorg

Security awareness voor corporaties

Security awareness voor ontwikkelaars

Security awareness voor de zakelijke markt

Voor de zakelijke markt zijn security awareness trainingen cruciaal om de gevoelige bedrijfsinformatie te beschermen en medewerkers bewust te maken van potentiële cyberdreigingen.

Lees meer

Security awareness voor de zorg

In de zorgmarkt zijn security awareness trainingen essentieel om de privacy van patiëntgegevens te waarborgen en de integriteit van medische systemen te behouden, waardoor een veilige zorgomgeving wordt gegarandeerd.

Lees meer

Security awareness voor de corporaties

Voor woningcorporaties zijn security awareness trainingen belangrijk om hacks te voorkomen en medewerkers te informeren over de risico's van gegevensverlies en ongeautoriseerde toegang.

Lees meer

Security awareness voor ontwikkelaars

Phishingcampagnes en security awareness zijn essentieel voor softwareontwikkelaars om bedrijfskritische gegevens te beschermen, ontwikkelingsprocessen te beveiligen en een proactieve verdediging tegen cyberdreigingen op te bouwen.

Lees meer
Digitale transformatie
18 apr. 2024

Omarm de digitale transformatie met een stabiel IT-fundament en een digitale werkplek.

De digitale transformatie vraagt nogal wat van organisaties. Anywhere en anytime werken, is ondertussen een vereiste. Previder ondersteunt dit vanuit haar eigen datacenters en met 350 IT-specialisten.
Lees meer
Cloudfest 2024 AI en informatiebeveiliging
16 apr. 2024

Cloudfest 2024: AI vs informatiebeveiliging

Dit jaar stond Cloudfest in het teken van twee zeer dominante thema's: AI en informatiebeveiliging. We nemen je er graag in mee!
Lees meer
Werkplek beheer en support
9 apr. 2024

Een gepersonaliseerde werkplek met beheer en support: volledig ontzorgd

Bij Previder bieden we gepersonaliseerde werkplekken aan, inclusief support en beheer. Hoe ziet dat er in de praktijk uit?
Lees meer
Previder
Download e-book informatiebeveiliging
In dit e-book lees je hoe je in vier heldere en praktische stappen tot een goed informatiebeveiligingsbeleid komt.
Download e-book
Download e-book