IJsseldal Wonen

Een moderne totaaloplossing voor vooruitstrevende woningcorporaties

Omdat deze corporatie zeer bewust streeft naar betaalbaar wonen voor haar huurders, moeten er op allerlei fronten slimme keuzes worden gemaakt - dus ook op ICT-gebied.
Terug naar overzicht

Flexibel werken voor Ijsseldal Wonen

Mede vanuit een strategische keuze voor flexibel werken had IJsseldal Wonen behoefte aan een moderne totaaloplossing. "Maar daarnaast waren we vooral ook op zoek naar een partij die echt met ons meedenkt", vertelt Harry Dreeyers, manager bedrijfsvoering bij IJsseldal Wonen. "Een partner die ons meeneemt in de ontwikkelingen en ons daar proactief over adviseert. Hebben ze ideeën over hoe een corporatie zou moeten of kunnen werken? Over hoe je omgaat met IT en hoe je je organisatie daarop inricht? Wat me vooral aanspreekt bij Previder, zijn de frisse blik en de no-nonsense benadering. Dat past heel erg bij ons. Lekker laagdrempelig, communiceren via korte lijntjes. Het gevoel hebben dat je als klant serieus wordt genomen."

Digitale werkplek

"Wat me vooral aanspreekt bij Previder, zijn de frisse blik en de no-nonsense benadering."

Harry Dreeyers - Manager bedrijfsvoering

De oplossing voor Ijsseldal Wonen

In de oude situatie draaide de IT van IJsseldal Wonen al grotendeels in een extern datacenter. Daarbij had men ook nog een lokale server. Al met al was de IT-omgeving flink verouderd. De nieuwe oplossing waarvoor IJsseldal Wonen koos, is een omgeving op basis van Werkplek Online, aangeboden vanuit de datacenters van Previder. Dankzij deze oplossing heeft de corporatie de maandelijkse kosten inzichtelijk en hoeft ze niet meer zelf te investeren in serverhardware en -software. De medewerkers kunnen altijd en overal via een beveiligde verbinding werken, met toegang tot hun eigen email, agenda, data en applicaties. Een belangrijk aandachtspunt waren enkele specifieke ‘corporatie-applicaties’ die bij migraties nog wel eens problemen opleveren. Voor deze specifieke applicaties kreeg IJsseldal Wonen de beschikking over aparte (virtuele) servers. Medewerkers kunnen ook deze applicaties vanuit hun Werkplek Online-omgeving benaderen.

Onze datacenters

Bekijk alle IT oplossingen van Previder hier!

Oplossingen bij Ijsseldal Wonen

Digitale Werkplek

De nieuwe oplossing waarvoor IJsseldal Wonen koos, is een omgeving op basis van Werkplek Online, aangeboden vanuit de datacenters van Previder.

Meer over Digitale Werkplek