Terug naar overzicht
Nieuws

Shock Media groeit als kool en breidt datacentercapaciteit bij Previder uit

Het gaat Shock Media voor de wind. Niet alleen is het Almelose hostingbedrijf voor de vijfde keer op rij genomineerd voor de prestigieuze Gazelle Award, maar ook is de datacentercapaciteit bij Previder uitgebreid met extra racks. Business is booming, maar wat is het geheim van Shock Media?
Onze datacenters

Shock Media is gespecialiseerd in managed hosting en groeit steeds harder. Alain Götz, CEO van Shock Media vertelt: “We bouwen steeds meer Private Cloud en geclusterde omgevingen, gebruiken steeds meer apparatuur en hebben dus steeds meer racks nodig. Het werd dan ook tijd om extra racks in gebruik te nemen in de datacenters van Previder. Bovendien hebben we een high availability ring van 40Gbit in gebruik genomen tussen alle racks in de beide datacenters van Previder. Dankzij deze redundantie blijven onze systemen en platformen altijd draaien bij eventuele calamiteiten”.

Het hostingbedrijf behoort al vijf jaar tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland en zal naar verwachting ook dit jaar wederom genomineerd worden voor de Gazelle Award van Het Financieele Dagblad. Alleen bedrijven die meerdere jaren achter elkaar een hoge procentuele groei doormaken en financieel gezond zijn, komen in aanmerking voor deze prestigieuze award. Alain Götz: “We zijn inderdaad flink aan het groeien. Wat ons uniek maakt? We zijn gespecialiseerd in complexe Linux-oplossingen voor belangrijke websites, databases, intranetten en applicaties. Dankzij deze focus beschikken wij over zeer specialistische kennis en steeds meer opdrachtgevers weten ons daarom te vinden. Bovendien geven we hoge zekerheid en garanties dat alles goed geregeld is bij ons”.

Een aantal jaar geleden kwam Shock Media na een zorgvuldig traject uit bij Previder voor de fysieke datacenteromgeving: “Al snel raakten we overtuigd van de datacenterdiensten van Previder. Alles wat ze beloofd hebben toen we met elkaar begonnen, zijn ze nagekomen. Als er wat is kunnen we dankzij de korte lijntjes snel schakelen. Kortom, wij zijn heel tevreden over de samenwerking”.

Lees hier de uitgebreide case met Shock Media.

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zakelijke markt
-Cloud
-Datacenters

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.