Terug naar overzicht
Nieuws

Previder zet volgende stap in de zorg met GZN-status

Previder heeft deze week de status van Goed Beheerd Zorgnetwerk (GZN) ontvangen van de Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie (VZVZ). Hierdoor mag Previder een beveiligde verbinding tot stand brengen tussen het Goed Beheerde Zorgsysteem (GBZ) van zorgaanbieders en het Landelijk Schakelpunt (LSP).
IT voor de Zorg
GZN

GZN

Een Goed Beheerd Zorgnetwerk verzorgt goede en veilige communicatie tussen zorginformatiesystemen en het LSP. Netwerkleveranciers kunnen zich laten accepteren als GZN door te voldoen aan de strenge GZN-eisen van VZVZ. Met deze status toont Previder aan dat er wordt voldaan aan eisen op het gebied van beveiliging, systeembeheer, kwaliteit van de dienstverlening en de netwerkverbinding. Previder behoort hiermee tot een select gezelschap van Nederlandse netwerkleveranciers die GZN geaccepteerd zijn.

De behaalde status van GZN is een volgende stap voor Previder in de zorgsector. Eerder al werd de samenwerking geïntensiveerd met leveranciers van applicaties en cloudplatformen. Previder heeft al een bijzonder lange staat van dienst in de zorgsector. Onder andere Oogziekenhuis Zonnestraal, Dermicis, Medinova, NedSpine, Orthopedium, Mentaal Beter, Arts & Zorg, Baalderborg Groep, Topicus, Ambulance Oost, Ortius, Tactus Verslavingszorg en de Nederlandse Obesitas Kliniek werken al langer samen met Previder.

Goed Beheerd Zorgnetwerk

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zorg
-IT security
-Goed beheerd zorgnetwerk
-Ehealth in de zorg

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.