Terug naar overzicht
Nieuws

Previder werkt nu ook samen met Nederlandse softwareleverancier Liquit

Previder is recentelijk partner geworden van Liquit, een Nederlandse leverancier van software voor digitale werkplekoplossingen. Dankzij het partnership kan Previder de verfijnde techniek van Liquit toepassen in eigen diensten. De samenwerking zal zich met name richten op oplossingen voor de digitale werkplek, waaronder de onlangs geïntroduceerde vernieuwde zorgwerkplek van Previder.
IT voor de Zorg
IT leverancier Liquit

Vliegende start

De nog prille samenwerking kende een vliegende start. Previder, Liquit en andere gespecialiseerde partners van Previder hebben onlangs een nieuwe digitale werkplekoplossing voor zorgorganisaties gelanceerd. De nieuwe oplossing is vooral bedoeld om medewerkers meer tijd te geven voor hun zorgtaken, aldus Marco Vader, Product Manager bij Previder. “Er wordt veel van zorgmedewerkers gevraagd, daarom is het belangrijk dat zij zich niet druk hoeven te maken over de complexiteit van IT. Liquit heeft veel ervaring in het vereenvoudigen van allerlei IT-gebonden taken en processen bij organisaties en kan ook de uitrol en het up-to-date houden van applicaties beheren. Wat ons betreft een zeer welkome partner." Een andere belangrijke partij in dit samenwerkingsverband is a&m impact, verantwoordelijk voor de sociaal intranet-portal die onderdeel is van de nieuwe oplossing.

Alles vanuit één omgeving

Ook Maarten Jansma, Sales Operations Manager bij Liquit, is opgetogen over de samenwerking. "Previder is een partij die niet alleen de eindgebruiker met laptop ondersteunt maar ook de IT-manager die de cloudfaciliteiten registreert en coördineert. De nieuwe werkplekoplossing wordt geleverd vanaf het eigen cloudplatform van Previder en vanuit een van hun eigen datacenters. De portal van a&m impact staat garant voor optimale communicatie tussen medewerkers. En wij als Liquit zorgen ervoor dat medewerkers altijd en overal bij hun bestanden en de bedrijfsapplicaties kunnen. En dat allemaal vanuit één omgeving. Al met al sluit deze oplossing naadloos aan op de behoeften in de zorg."

Onze datacenters

Bekijk de live-demonstratie

De nieuwe digitale zorgwerkplek is officieel in de lucht met ingang van 24 februari 2021. Benieuwd hoe het er in de praktijk uitziet en hoe het werkt? Bekijk dan nu de live-demonstratie terug.

De nieuwe digitale zorgwerkplek
Onze digitale zorgwerkplek bundelt alles wat zorgmedewerkers nodig hebben op één plek. Zo behoud je overzicht, bespaar je tijd en voorkom je frustraties onder medewerkers.

Digitale zorgwerkplek

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zorg
-Cloud
-Digitale zorgwerkplek
-Digitale werkplek

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.