Terug naar overzicht
Nieuws

Netzozeker en KNNS winnen Partner Awards

Tijdens de elfde editie van het partnerevent van Previder zijn Netzozeker en KNNS in de prijzen gevallen. Netzozeker won businesspartner van het jaar en KNNS werd gekroond tot cloudpartner van het jaar.
Onze datacenters

Het Previder partnerevent is een jaarlijks terugkerend event voor IT-dienstverleners. Zij worden meegenomen in de laatste ontwikkelingen in de markt en worden bijgepraat over nieuwe diensten en producten van Previder. Nadat de visie van Previder uitgelegd werd door Stephan de Groot, Manager Verkoop, was het woord aan Pieter de Haer die de nieuwste oplossingen op het gebied van cloud, connectivity en colocatie presenteerde. Vervolgens vertelde Richie van Heuven van Staereling, Management Consultant bij Conceptsales, zijn visie op IT-dienstverlening en hoe IT-organisaties het beste hun ambities maximaal kunnen laten renderen.

Meer over colocatie

Netzozeker

De award voor businesspartner van het jaar ging naar Netzozeker. De ICT-specialist maakt veel gebruik van de cloud-, connectivity- en colocatiediensten van Previder en toont al jarenlang een waardevolle partner te zijn voor Previder. Dankzij de significante groei in business is Netzozeker voor de tweede keer op rij gekozen als businesspartner van het jaar.

KNNS

KNNS mocht de award voor cloudpartner van het jaar in ontvangst nemen. De IT-dienstverlener werkt slechts een jaar samen met Previder, maar heeft zich al snel laten gelden als belangrijke partner. KNNS neemt voor zijn klanten de rol van trusted advisor en thought leader in. Voor onderliggende techniek die nodig is om klanten te faciliteren maakt KNNS gebruik van de Previder Cloud. Daarnaast worden ook diensten als Managed Firewall en diverse connectivity-oplossingen ingezet om klanten verder te helpen.

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zakelijke markt
-Cloud
-Digitale werkplek

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.