Terug naar overzicht
Blog

Alles wat een werkplek nodig heeft vanuit één online portaal

Het succes van een digitale werkplek staat of valt met de mate waarin je er het maximale uit kan halen. Maar hoe haal je vervolgens het maximale uit die digitale werkplek, wat vraagt dat van de organisatie en wat levert het je zoal op? Het antwoord op die vragen staat centraal bij Previder op 14 september 2023 tijdens CorporatiePlein. Wij spraken hier alvast kort over met Relatiemanager Arjan van Dijk.
Door: Arjan van Dijk
IT voor Corporaties

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Op CorporatiePlein 2023 vertellen we over onze belofte aan jouw corporatie: altijd, veilig en slim werken met onze digitale corporatiewerkplek. Onze Werkplek 365-oplossing biedt alles wat een werkplek nodig heeft vanuit één online portaal. Alle applicaties worden gepresenteerd als tegels waardoor je met één druk op de knop toegang hebt tot alle bedrijfsapplicaties. Het online portaal beschikt over een naadloze integratie met Office 365 waardoor standaardoplossingen zoals mail, agenda en andere Office-applicaties direct beschikbaar zijn. Werkplek 365 is daarnaast eenvoudig uit te breiden met bekende SaaS-applicaties. Ook lokale bedrijfsapplicaties kunnen worden geïntegreerd. De belangrijkste kenmerken van de moderne werkplek zijn:

  • Log één keer in om met een enkele klik toegang te krijgen tot applicaties;
  • Snelle inzichten in agenda’s, nieuws, e-mail en documenten;
  • Hybride werkruimte (Integreer huidige services (b.v. bestandsserver))
  • stapsgewijs naar de Cloud);
  • Vereenvoudigd documentbeheer (Een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface
  • Voor applicaties zoals Office 365, SharePoint, fileservers en meer);
  • Bruikbaar op elk apparaat (Bereik alle applicaties, documenten en informatie vanuit één digitale werkruimte op elk apparaat met een webbrowser).
Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Het succes van geïmplementeerde techniek, zoals de digitale werkplek, staat of valt met de mate waarin je er het maximale uit kunt halen. De corporatiemedewerker moet er dus effectief en efficiënt mee kunnen werken. Zo maak je hun werk niet alleen efficiënter, maar ook nog eens veel leuker. De adoptie van de werkplek is daarom voor Previder Corporaties van net zo groot belang als de techniek zelf. Bovendien is IT een complex geheel van onder andere integratie van applicaties, security, beheer van de infrastructuur, personalisatie van werkplekken en adoptie van de nieuwe technieken. Het is dan lastig om samen te werken met diverse partijen met eigen verantwoordelijkheden. Je wil een partij die jouw markt snapt, weet hoe en met welke applicaties je werkt en welke uitdagingen bij jou spelen. Previder Corporaties is die partij die jou in deze hele keten ontzorgt en adviseert. Eén aanspreekpunt voor jouw corporatie.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Software moet gewoon werken en moet doen wat je ervan verwacht, net als water uit de kraan en stroom uit het stopcontact! Previder is hierbij het facilitair bedrijf van data en applicaties die de corporatie op dit vlak ontzorgd.


Lees hier meer over Previder Corporaties op CorporatiePlein 2023. Wij zijn op CorporatiePlein te vinden op stand 55.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.