RJ Safety & Security

Veiligheid, betrouwbaarheid en alle ruimte voor intensief data- en telefoonverkeer

Sinds de oprichting in 1997 − en met name de afgelopen jaren − is er sprake geweest van een sterke groei; de onderneming telt intussen meer dan 300 medewerkers. Ook het dienstenpakket is in de loop der jaren sterk uitgebreid.
Terug naar overzicht

Over naar een hosted omgeving

Na de verhuizing naar de huidige hoofdvestiging in Enschede koos RJ Safety & Security er voor de traditionele ICT te verruilen voor een hosted omgeving. De nieuwe oplossing werd verzorgd door Previder. De strenge beveiliging van het datacenter van Previder werd direct al toevertrouwd aan de experts van RJ Safety & Security. Hoewel RJ Safety & Security ‘slechts’ zo’n 20 werkplekken telde (inmiddels zijn het er trouwens ruim 50!), lag de overstap naar een hosted omgeving van Previder toen al voor de hand. Temeer omdat de gekozen oplossing − een combinatie van standaard hosting en het nodige maatwerk − naast veiligheid en betrouwbaarheid alle ruimte biedt voor het intensieve data- en telefoonverkeer dat inherent is aan de activiteiten van RJ Safety & Security.

Daar komt nog bij dat het bedrijf zijn klanten sinds de overstap naar het datacenter van Previder geavanceerde videobewakingsdiensten kan aanbieden. Voor ‘het nieuwe beveiligen’ wordt gebruik wordt gemaakt van ‘slimme’ camera’s die bijvoorbeeld dieren van mensen kunnen onderscheiden. De realisatie van de voor deze proactieve bewaking vereiste video & service centrale, was mede mogelijk dankzij de al aanwezige technologie in het datacenter.

Onze datacenters

"Alles draait wat mij betreft op het gewenste niveau."

Arjen Lammersen - Financieel directeur

Kennispartner

Tot slot: wat moet de financieel directeur eigenlijk met ICT? Arjen Lammersen lacht: "Ik heb van huis uit iets met ICT, het heeft al jaren mijn interesse en ik volg graag alles wat er op dit gebied gebeurt. Maar ik ben natuurlijk geen expert. Daarom hebben we als organisatie bewust een eigen ICTer in huis. En bij specifieke vragen, doen we regelmatig een beroep op Previder als kennispartner."

Oplossingen bij RJ Safety & Security

Digitale Werkplek

Er zijn zo'n 50 digitale werkplekken gerealiseerd bij RJ Safety & Security.

Meer over digitale werkplekken

Professional Services

Previder Professional Services ondersteunt RJ Safety & Security als Kennispartner

Meer Managed Services