Plegt Vos

Plegt Vos

"Previder heeft met leveranciers ervoor gezorgd dat we één uniforme werkomgeving hebben."

Plegt-Vos realiseert onroerend goed voor overheden, ontwikkelaars, woningbouwcorporaties, zorginstellen en bedrijven. Daarbij ligt de nadruk op slimme en toekomstgerichte oplossingen om woon-, werk- en leefplezier te verhogen.
Terug naar overzicht

Oude situatie van Plegt-Vos

Plegt-Vos koos ervoor om de IT-omgeving uit te besteden en de transitie van beheer- naar regieorganisatie werd ingezet. Gerben Grootenhuis, Applicatiebeheerder ICT bij Plegt-Vos vertelt: "We wilden graag de focus op het beheer van de harde IT verleggen naar een echt toegevoegde waarde voor Plegt-Vos; meer procesinnovatie, communicatie en optimalisatie.

Voordat Previder aan bod kwam, hebben we de ITomgeving uitbesteed aan een andere partij. Helaas bood die omgeving niet de mogelijkheden om verdere innovaties te implementeren en konden we niet die extra stap zetten. We besloten om verder te kijken naar een volwassener uitbestedingspartner en uiteindelijk zijn we bij Previder terecht gekomen."

Digitale werkplek

"Previder is groot genoeg om aan onze ambities te voldoen, maar klein genoeg om op nuchtere manier te overleggen."

Gerben Grootenhuis - Applicatiebeheerder ICT

De IT oplossing voor Plegt-Vos

Gekozen werd voor de oplossing van Werkplek Online. Via dit portaal, dat vanuit het high-end datacenter van Previder wordt gehost, worden de online werkplekken op een uniforme wijze aangeboden. Hierop worden veel verschillende bedrijfskritische applicaties gehost en dat zorgde voor een complexe situatie. Grootenhuis: "We hebben veel integraties en koppelingen met verschillende systemen en applicaties, zoals het document management systeem, het ERP-systeem, planningssoftware en het CRM-systeem. Zonder die applicaties kunnen we ons werk niet doen dus het was een absolute must dat alle applicaties op een veilige manier gekoppeld werden. Dat is gelukt. We hebben zelf aangegeven welke applicaties geïntegreerd moeten worden in Werkplek Online en Previder heeft in samenwerking met diverse leveranciers ervoor gezorgd dat we één uniforme werkomgeving hebben."

Onze datacenters

Oplossingen bij Plegt-Vos

Digitale Werkplek

Gekozen werd voor de oplossing van Werkplek Online dat vanuit het high-end datacenter van Previder wordt gehost.

Meer over Digitale Werkplek

Managed Services

Plegt-Vos wilde graag de focus op het beheer van de harde IT verleggen naar een echt toegevoegde waarde.

Meer managed services