Oogkliniek Heuvelrug

Oogkliniek Heuvelrug

''Of ik Previder zou aanraden aan een zorgverlener? Ik heb het gister nog gedaan.''

De kliniek biedt een compleet aanbod van gespecialiseerde, verzekerde en onverzekerde oogheelkunde. Bij de oogkliniek worden vrijwel alle oogziekten behandeld waaronder staar, slijtage van het netvlies en zwellingen bij het ooglid.
Terug naar overzicht

Keuze voor Previder

Steeds vaker merkte Oogkliniek Heuvelrug problemen met de IT-omgeving. Deze was dermate traag en verouderd dat de kliniek de wens had om een nieuwe omgeving te bouwen. Christiaan Schneider, directeur van Oogkliniek Heuvelrug, vertelt: "We hadden een IT-omgeving op onze eigen servers draaien, maar we hadden met name grote problemen met de performance van zorgapplicatie TIMEFF.

Deze oplossing is onmisbaar voor ons, want hierin zit ons elektronisch patiëntendossier, planning en administratie geïntegreerd." Op aanraden van TIMEFF werd Previder ingeschakeld om de IT-omgeving te inventariseren. Na de probleemanalyse kwamen Previder en Oogkliniek Heuvelrug tot de conclusie dat de servers niet meer de benodigde specificaties boden en er werd gekozen voor een nieuwe werkplekomgeving.

Digitale werkplek

"We hebben nu een schaalbare oplossing met een hoge mate van betrouwbaarheid."

Christiaan Schneider - Directeur

Zo helpen wij Oogkliniek Heuvelrug

Previder biedt met van Werkplek Online de oplossing voor Oogkliniek Heuvelrug. Via dit portaal worden de online werkplekken en bedrijfsapplicaties op een uniforme wijze aangeboden. Medewerkers van Oogkliniek Heuvelrug kunnen remote inloggen met behulp van het webportaal en kunnen overal en op ieder gewenst tijdstip inloggen via een beveiligde verbinding. Schneider: "We hebben de keuze gemaakt om volledig te outsourcen en met Werkplek Online hoeven we niet meer te herinvesteren in de eigen omgeving. We hebben nu een schaalbare oplossing met een hoge mate van betrouwbaarheid."

Digitale werkplek

Oplossingen bij Oogkliniek Heuvelrug

Managed Services

Oogkliniek Heuvelrug heeft de keuze gemaakt om volledig te outsourcen. Ze hebben nu een schaalbare oplossing met een hoge mate van betrouwbaarheid.

Meer managed services

Digitale Werkplek

Previder biedt met van Werkplek Online de oplossing voor Oogkliniek Heuvelrug. Hier worden bedrijfsapplicaties op een uniforme wijze aangeboden.

Meer over Digitale Werkplek