De woonschakel

De Woonschakel

Een vernieuwd Intranet op basis van M365 voor de Woonschakel

Bij de Woonschakel in Medemblik liep de technische ondersteuning van het vorige Intranet af. Dit was een uitstekende aanleiding om vernieuwing aan te brengen en bestaande M365 licenties beter te benutten.
Terug naar overzicht

De Woonschakel: Een tevreden klant

Onze inspanningen leidden tot een succesvolle vernieuwing van het intranet van De Woonschakel, dat is geïntegreerd in het M365-platform. Zo is het Intranet vanaf nu benaderbaar in de huidige Microsoft Teams omgeving. Ondanks de uitdaging van een deadline van één maand, brachten we het project tot een succesvol einde.

Microsoft Office 365 Zakelijk Digitale werkplek

Jullie denken verder dan alleen de opdracht, dat werkt enorm fijn. Daarnaast zijn jullie ook nog eens heel creatief in het aandragen van oplossingen. We zijn dan ook zeer tevreden met ons nieuwe intranet. Een cijfer? Zeker een 9.

Hessel Waardenburg - Communicatieadviseur De Woonschakel

We zijn trots op het behalen van een 9 van De Woonschakel en kijken ernaar uit om met hen verder te werken. De Woonschakel is blij met het resultaat en wij zijn ook blij met hen als klant!

Dit project werd uitgevoerd door Winvision, die sinds september 2023 volledig is geïntegreerd in zusterorganisatie Previder.

Digitale corporatiewerkplek

Ben je geïnteresseerd in hoe je altijd, veilig & slim kunt werken in jouw corporatie? En hoe Previder Corporaties hier een bijdrage aan kan leveren? Bekijk dan onze digitale corporatiewerkplek, speciaal voor woningcorporaties!

Digitale corporatiewerkplek