Netwerkverbinding

Een verbinding die er steeds uit vliegt of vaak traag is: daar zit toch niemand op te wachten? Je wilt dat collega’s fijn en efficiënt kunnen werken, zonder gehinderd te worden door een gebrekkige verbinding. Een snelle en stabiele connectie is een must voor je bedrijfscontinuïteit.
Neem contact op

Kun jij zonder internetverbinding?

Je internetverbinding is het hart van je organisatie. Het is cruciaal dat hij altijd werkt. Als hij eruit ligt en je hebt geen maatregelen genomen, kan dat rampzalige consequenties hebben voor je business. Hoe goed ben jij voorbereid op zo’n ‘worst case scenario’?

De verbinding als achilleshiel

Ook als je verbinding ‘gewoon’ werkt, is het verstandig om te blijven investeren in nieuwe technologie. De druk op je verbinding wordt namelijk steeds groter naarmate meer organisaties vanuit de cloud werken. Bovendien wordt je eigen organisatie ook steeds afhankelijker van data en applicaties in de cloud. De gevolgen van uitval zijn daardoor des te ernstiger.

Onafhankelijk advies

Previder werkt op onafhankelijke basis samen met alle belangrijke infrastructuurleveranciers in Nederland.

Eigen netwerk, eigen datacenters

Wij hebben de volledige infrastructuur in eigen beheer en kunnen daardoor de beste kwaliteit leveren.

Uitstekende support

Wij bieden je de professionele ondersteuning van een uitstekend bereikbare supportdesk waar je persoonlijk te woord wordt gestaan. 

Sterke en duidelijke SLA's

Je hebt altijd een glashelder beeld van de garanties die wij leveren op de verbinding die je bij ons afneemt.

Ook voor speciale wensen

Wij bieden ook extra stabiele en betrouwbare verbindingen voor bedrijfskritische toepassingen.

Eén aanspreekpunt

Handig: als je naast een internetverbinding van Previder ook gebruik maakt van onze datacenters en/of clouddiensten, heb je één aanspreekpunt voor al je vragen.

Check of jouw netwerkverbinding beter kan

Een ander motief om aandacht te blijven besteden aan je verbinding, is de voortschrijdende technologie. Nieuwe technieken zorgen ervoor dat netwerkverbindingen sneller, goedkoper en betrouwbaarder worden. Het is daarom goed om periodiek de status van je netwerk te (laten) controleren.

Previder helpt met jouw netwerkverbinding

Twijfel jij aan je huidige internetverbinding? Wij helpen je de impact en de risico’s in te schatten. En als daar aanleiding toe is, zorgen we ervoor dat je de verbinding krijgt die je in deze tijd nodig hebt. Wij leveren dataverbindingen van de belangrijkste infrastructuurleveranciers in Nederland – en daarbuiten. Zo ben je verzekerd van onafhankelijk advies en een oplossing die in jouw situatie de beste prijs/prestatieverhouding oplevert.

"Bij Previder leveren ze geen standaardoplossingen maar gaan ze echt voor een oplossing op maat, zelfs bij netwerkverbinding"

Marcel Schulte - ICT-manager Bleckmann
Bekijk case

Welke netwerkverbinding heb jij nodig?

Previder levert de internetverbinding die jouw organisatie nodig heeft om optimaal te presteren.

Site to site VPN

Al je vestigingen, telewerkers en datacenters koppelen in één groot netwerk? Previder heeft meer dan 15 jaar ervaring met het koppelen van vestigingen in zowel binnen- als buitenland.

Lees meer

Zakelijk internet

Internettoegang via xDSL en glasvezel? Previder levert dataverbindingen van de belangrijkste infrastructuurleveranciers in Nederland – en daarbuiten.

Lees meer

Netwerkverbinding voor jouw sector

Goede internetverbindingen zijn in elke sector van levensbelang, in sommige zelfs letterlijk. Bij Previder kennen we de specifieke behoeften per sector en weten we er als geen ander op in te spelen.

Netwerkverbindingen voor de zakelijke markt

Netwerkverbindingen voor de zorg

Netwerkverbindingen voor corporaties

Netwerkverbindingen voor ontwikkelaars

Netwerkverbindingen voor de zakelijke markt

Wanneer de internetverbinding binnen een bedrijf wegvalt, kan dat ernstige gevolgen hebben. Mensen kunnen hun werk niet doen en processen komen stil te liggen. Een keuze voor een goede verbinding is een keuze voor bedrijfscontinuïteit.

Lees meer

Netwerkverbindingen voor de zorg

De zorg moet altijd doorgaan. Zonder een stabiele en veilige netwerkverbinding kunnen de kwaliteit en continuïteit ernstig in het geding komen, bijvoorbeeld wanneer patiëntinformatiesystemen langere tijd niet beschikbaar zijn.

Lees meer

Netwerkverbindingen voor corporaties

Voor woningbouwcorporaties is een goede en veilige netwerkverbinding noodzakelijk om als organisatie productief te zijn en het waardevolle contact met de huurders te behouden.

Lees meer

Netwerkverbindingen voor ontwikkelaars

Als softwareontwikkelaar is het cruciaal om een ​​betrouwbare en veilige netwerkverbinding te hebben voor jouw applicaties. Met onze netwerkverbindingen kunnen ontwikkelaars snel en eenvoudig verbinding maken, waardoor ze gegarandeerd zijn van hoge beschikbaarheid en lage latentie.

Lees meer
  • Kom in contact over netwerkverbinding van Previder.
    • Optimale connectiviteit
    • 100% Nederlandse datacenters
    • Eigen netwerk, eigen beheer
    • Rechtstreeks verbonden met datacenter & cloud

10 jun. 2024

Veilig werken met digitale werkplekken? Dit kun je doen

Cybersecurity is tegenwoordig een breed speelveld dat ook nog continu in beweging is. Wat is essentieel voor een solide beveiliging van jouw digitale werkplekken?
Lees meer
6 jun. 2024

Waarom het een goed idee is om IT zoveel mogelijk te outsourcen

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om het dagelijks beheer van IT grotendeels uit te besteden. Maar waarom gaat het eigenlijk zo goed met het outsourcen van IT? En waarom is het waarschijnlijk ook voor jouw organisatie een goed idee?
Lees meer
6 jun. 2024

NIS2 liveblog - continue updates!

Wat is NIS2 en wie moet er wat mee? In dit blog geven we je continue updates en duiding.
Lees meer
Previder
Contact opnemen
Interesse in de netwerkverbinding van Previder? Neem direct contact op voor advies op maat!
Contact opnemen
Contact opnemen