Terug naar overzicht
Nieuws

Previder richt pijlen op de zorg

Previder heeft een nieuwe propositie ontwikkeld voor de zorgsector. Het bedrijf gaat de banden met een aantal gerenommeerde zorgpartners aanhalen en nog intensiever samenwerken bij het uitvoeren van projecten. Zorginstellingen krijgen hierdoor via Previder toegang tot een soort ecosysteem van IT-dienstverleners met specifieke branchekennis die hen kunnen helpen sneller te innoveren.
IT voor de Zorg
Zorgsector

Onderdeel van het ecosysteem zijn diverse leveranciers van applicaties en cloudplatformen die speciaal gericht zijn op de zorg. Door de hechte samenwerking kan Previder klanten op alle mogelijke gebieden ondersteunen, van het in kaart brengen van het applicatielandschap en het inrichten van werkplekken, tot het beheer en het technisch onderhoud van de IT-omgeving. De gedachte hierbij is dat zorginstellingen zich moeten bezighouden met hun kerntaak: het verlenen van goede zorg. Previder levert en beheert de techniek en brengt de expertises van verschillende partijen samen om zo de zorg te verbeteren.

Digitale werkplek

De belofte van technologie voor de zorgsector wordt steeds groter. Slimme systemen en devices zorgen ervoor dat senioren langer thuis kunnen wonen, behandelaren efficiënter kunnen werken en patiënten beter inzicht hebben in hun behandeling. Innovatie kan echter een grote uitdaging zijn. De technologische ontwikkelingen gaan erg snel en verouderde systemen bemoeilijken verandering. Het Previder-ecosysteem werpt zich nadrukkelijk op als een sparringpartner die de innovatie bij zorginstellingen kan versnellen. Door de flexibiliteit van webbased applicaties en services, continue doorvoer van verbeteringen (‘Continuous Change, Continuous Delivery’) en intensieve begeleiding tijdens implementatietrajecten, wordt innovatie een succes.

“Een organisatie kan pas goed renderen als mensen, processen en technologie goed op elkaar afgestemd zijn,” zegt Tim Timmerman, directeur van Previder. “Dat vraagt om visie, heldere doelen en een naadloze samenwerking tussen diverse IT-disciplines. Previder legt de technische basis en trekt samen met gerenommeerde partners op om klanten maximaal te ontzorgen.”

Previder heeft al een bijzonder lange staat van dienst in de zorgsector. NL Healthcare, Baalderborg Groep, Topicus, Ambulance Oost, Symphony, Tactus Verslavingszorg en de Nederlandse Obesitas Kliniek werken onder andere al langer samen met Previder.

“Previder is flexibel, kundig en heeft een breed portfolio,” aldus Henk Bartels, ICT-manager bij Mentaal Beter. “Wij kunnen snel schakelen met de juiste mensen. Die toegankelijkheid vind ik erg bijzonder en prettig. In het geval van een groot incident of een storing kan ik alle verantwoordelijke mensen van Previder bereiken, want hun 06-nummers staan gewoon in mijn telefoon.”

Meer weten?
Lees hier alles over:
-IT oplossingen voor de zorg
-Cloud
-Digitale werkplek

Wil je direct contact opnemen? Je kunt ons bereiken via info@previder.nl, op 088 - 332 3333, of via onze contactpagina.